Burçların Aşk Hayatları

1K 31 3
                                    

Koç

Koç burcu insanları, aşk hayatında oldukça kıskanç bir yapıya sahiptir. Karşısındaki insanı aşırı sahiplenir ve kıskanırlar. Aşk hayatlarında bir anda tutkuyla bağlanırlar. Ve bir anda da vazgeçebilirler. Birden fazla flörtü bile olabilir. Yani kısacası şıpsevdi insanlardır. Ama bir insanı gerçekten severlerse, hisleri çok derin olabilir. Ve bunu karşısındaki insana inanılmaz derecede hissettirirler. Çünkü gerçekten sevgiye çok önem verirler. Bazen yaptığı kıskançlıklar karşı tarafı yıpratacak derecede olabilir. Onun için özgürlük çok önemlidir. Bir başkası için özgürlüğünden asla vazgeçmez. Ama karşı taraf için aynı şeyi düşünmez. Biraz bencil yapıları vardır. Ama yine de birisine aşık oldukları zaman tutkuyla bağlanırlar.

Boğa

Boğa burcu insanı, aşk hayatında gerçekten cesurca bir yaklaşım sergiler. Çünkü onlar için aşk gerçek bir duygudur. Uğruna yapamayacakları şey yoktur. Aşık oldukları zaman gözleri hiçbir şey görmez. Sadece karşısındaki kişinin mutlu olması için elinden geleni yaparlar. Aynı zamanda bu ilişki için kendinden fazlasıyla ödün verir. Biraz inatçı yapıları vardır. Bu özelliklerini ilişkilerine yansıttığı çok olur. Ve karşı tarafı bu hallerinden dolayı bezdirebilirler. Güzel ve gerçekten farklı bir yapıları vardır. Çünkü aşkı kalplerinde büyütürler. Ve onu çok güzel yaşatırlar. Yani gerçekten aşk insanıdır.  En büyük arzuları sevdikleri ile mutlu bir hayat sürdürebilmektir. Tekli ilişkilerin insanıdır. Yani gözü hiçbir zaman başkasını aramaz. Kısacası onlar için tam bir eş adayı diyebiliriz.

İkizler

İkizler burcu aşk hayatında, oldukça zor bir insandır. Fakat onların zorluğu genelde çok çabuk sıkılmalarından kaynaklanır. Çünkü her zaman içlerinde, birine karşı bağlanma korkusu vardır. Kararları normal hayatlarında çok tutarsızdır. Bu ilişkilerine de doğal olarak yansımaktadır. Birine aşık olduklarında olaylar hızla gelişir. Çünkü anı yaşamak isteyen insanlardır. İçlerinde biraz çocuksu biraz da özgür bir ruh taşırlar. Onları uzun bir ilişkide görmek, gerçekten çok zordur. İlişkilerinde inanılmaz duygu değişikliği yaşarlar. Karşısındaki insanla konuşurken aslında kafasında bir sürü şey vardır. Birden fazla olayı aynı anda düşünebilir ve yaşayabilirler. Duygu değişikliğinin sebebi bundan kaynaklanır. Bir insana bağlanmaktan çok farklı kişilerle vakit geçirmek isterler. Karşısındaki insana yalan söylemeye meyillilerdir. Hele bu uzun süreli bir ilişki ise kaçınılmaz olabilir. Ve yalan söylemeyi çok iyi becerirler. Ne yaptığını veya ne düşündüğünü hiçbir zaman anlayamazsın. Kısacası gizem dolu bir insandır. Cinsellik konusunda da çok iyidirler.

Yengeç

Yengeç burcu aşk hayatında, sevgi dolu ve sevecen bir burçtur. Daima ilişkide sahiplenici bir tutum sergiler. Genelde kırılmaktan ve gücenmekten çok korkar. Ama aşık olduğu zaman gerçekten gözü hiçbir şey görmez. Tüm sevgisini ve şefkatini karşı tarafa hissettirir. Genelde kırılgan bir yapıya sahip olduğu için karşı cins ile konuşurken sözlerine çok dikkat eder. Ve onun da dikkat etmesini bekler. Aşk onlar için yaşamın inanılmaz bir duygusu haline dönüşmüştür. Bu yüzden aşk uğruna uzun süre savaş verebilir. Platonik aşkların kurbanı olan kişi tam olarak yengeç burcudur! Bundan ne anlıyor, hiçbir zaman anlayamayacağız ama aşkı uğruna beklemeyi göze alan nadir burçlardan birisidir. Kısa süreli ilişkiler hiç onlara göre değildir. Eğer karşı tarafın böyle düşündüğünü anlarlarsa gerçekten kırılabilirler. Geçmişte yaşadığı ilişkiye dair, sakladığı bir şeyler vardır. Odasının bir yerinde veya herhangi bir yerde onu saklar. Çünkü hala o kişiden kopamamıştır. Kısacası yengeç burcu insanı, aşk hayatında genelde şanssızdır. Ama bir gün doğru kişinin karşılarına çıkacağına inanarak yaşarlar.

Burçlar ve Astroloji Hakkında Her Şey Where stories live. Discover now