Burçların Korkuları

1.4K 46 27
                                    

Muhtemelen herkesin korktuğu bir şeyler vardır. Sürekli kafamızı deler dururlar. Ama bir de burçların korkuları vardır. Bakalım sizin korkunuza yakın mı yoksa uzak mı...

Koç: Koç burcuna has bir özellik vardır. Çok deli sevmesi. İşte o yüzden istemeden de sevdiği insanlara zarar verebilir. Koç burcunun en büyük korkusu sevdiklerini kaybetme korkusudur.

Boğa: Para ve lüksle özleşen burç hangisidir,  Sorusuna Boğa ile cevap veririz. Parayı sevdiği için Boğa burcunun en büyük korkusu para sıkıntısı çekme korkusudur.

İkizler: Yeteneği ile herkesin gözüne batan İkizler burcunun en büyük korkusu var olan bir yeteneğini kaybetmek ve sıradanlaşma korkusudur.

Yengeç: Duygusal olan Yengeç burcunun korkusu aldatılmak ve ya hayatında olacak birisini bulamamak.

Aslan: Gösterişi seven Aslan burcu her zaman toplumun önünde olmak ister. Onun için bu burcun korkuları arasında gösteriş ve kendisine hayran olan birilerini bulamama korkusudur.

Başak: Temizlik ve titizlikle aklımıza giren burç Başak burcudur. Bu temizlik takıntısı beraberinde pislik korkusunu da getiriyor. Başak burcunun en büyük korkusu budur.

Terazi: Dengeyi ve evrendeki düzene hayran olan Terazi burcudur. Bu ve böyle düzenleri seven Terazi burcunun en büyük korkusu düzensizlik ve dengesiz bir partner seçimi.

Akrep: Elinde ikdidar bulundurmayı seven Akrep burcunun korkusu eşindrkileri kaybetmek ve iktidardan düşmek.

Yay: Özgürlüğüne en çok önem veren şüphesiz Yay burcudur. Bu tutku da beraberinde tutsaklık korkusunu getiriyor.

Oğlak: Başarıyı seven ve başarı mutluluktur diyen birisi varsa o Oğlak burcudur. Bu burcun korkusu bu sebeple başarısızlık korkusudur.

Kova: Her ne kadar yalnızlıktan hoşlansa da Kova burcu yalnız kalmaktan korkarlar.

Balık: Zodyak'ın duygu burcu denilince akla ilk Balık burcu geliyor. Balık burcunun en büyük korkusu kendini ve duygularını ifade edememe.

Burçlar ve Astroloji Hakkında Her Şey Onde histórias criam vida. Descubra agora