Benim Burçlar ve Astroloji İle İlgili Teorilerim

892 26 0
                                    

Öncelikle 13. Burç (Yılancı), ve neden zodyakta yer almasına rağmen, bir burç olarak sayılmadığını ve bu burcun neyi temsil ettiği hakkında teorilerde bulunacağım.

Her Burç Bir Irk Mı?

Böyle bir teoride bulunmamın sebebi her burcun milletler gibi farklı olması ve bazı milletlerin anlaşıp anlaşamaması. Bunu başta şüpheyle karşılayabilirsiniz, ama düşününce mantıklı geliyor. Mesela Türkler ve Boşnaklar arasında sıkı ilşkileri vardır ama Çin ırkı ile anlaşamaz. Konuyu daha açacak olursak Türkler Akrep ise Boşnaklar Balık, Çinliler ise Yay olabilir. Tabi ben örnek verdim. Burçlar bu ülkeler değil. Bu sadece bir teori.

Bu dosyayı biraz daha aralayacak olursak Özgürlük isteyen İskoçya ve Filistin Yay burcunun ülkeleri olabilir. Savaşlara hayır diyen İsviçre, Norveç ve Afganistan Balık ve ya Terazi ülkelerinden olabilir. Başarılı ve Ekonomisi büyüyen Hindistan, Rusya ve Çin Oğlak burcu ülkelerinden olabilir.

Böyle örnekler verirken Zodyak'ta bulunan Yılancı Takımyıldızı hangi ırkı ve ya ülkeyi temsil ediyor ve ya böyle bir takımyıldızı var ancak bu etken teoriyi bozuyor diye düşünebilirsiniz. Ancak bunun içinde bir düşüncem var. Bu takımyıldızının Vecüc Mecüc kavmini temsil ettiğini düşünüyorum. Çünkü mutlaka Zodyak'a girmiş ama bu burç ve özelliklerin olması gerekli. Kim bilir belki bu burç astrologlar tarafından kıyamete yakın bir zamanda etkin olacak ve bu burçta doğanlar barbar, sadist, ve hiçbir iyi yönü olmayan kişiler olacak. Ve bu burç kendisi hariç hiçbir burçla anlaşamayacak ve bu burcun elementi de olmayacak.

Şimdi bu teori sizlere mantıklı geliyor değil mi? Sizlere bir kanıt daha sunayım: Kutsal kitaplarda kıyamete yakın zamanda doğadaki düzenin de bozulacağını söylüyor. Ve bu düzeni ilk bozansa belki yılancı takımyıldızı olacak.

Siz neler düşünüyorsunuz.

13. Burcun Var Olmadığına Dair Yeni Kanıtlar

Bu burcun olmadığına dair yeni bir kanıtsa doğum haritalarında temsil edilen ve gökyüzündeki 30°lik açının bozulup devirli ve ondalık sayılar ile ifade edileceğidir.

13. Burç Yeni

Belki 13. Burç Gizli bir burçtur. Yani kişinin öz burcu ve ya bir de gizli burcu vardır. 13. burç olan Yılancı 29 Kasım – 17 Aralık arasında doğanlara etki ediyor. Bu tarihler eskilere göre Akrep ve Oğlak burçlarının bir kısmını Yay'ın ise tamamını kapsıyor. Belki bu burçların bazılarının iyi bazılarının kötü kişiliğe sahip olmasını. sebebi budur. Siz ne diyorsunuz.

Sonraki bölümde Yılancı burcunun özelliklerinde bahsedeceğim.

Burçlar ve Astroloji Hakkında Her Şey Where stories live. Discover now