Okul İçin Tavsiyeler

864 28 2
                                    

Koç

Koç burcu okulda kendini ilginç hareketler ve girişimciliği ile kendini hemen gösterir. Onun için sınıf içinde en popüler öğrenciler arasındadırlar. Öğretmenlerini fena olmayan zekası ve başarısı ile etkilerler. Ancak şımarık ve haylazdırlar.

Bu yönünüzü düzeltmeniz lazım.

Boğa

Boğa burcu okulda birisine ders verirken ve ya ders konularını sorarken ve ya çalışırken bulmak mümkündür. Boğa burcu derslerini pek düşünmez ancak derslerine çalışmanın sorumluluğunu bilirler. Bu burcu sıklıkla en arka sıralarda ve ya derste uyurken bulmak mümkündür.

Dersinize ne kadar önem verseniz de daha dikkatli olmanız lazım.

İkizler

İkizler burcu okulda hem zeki hem çalışkan olabilir. Çoğu zaman bir öğrencinin anlamadığı konuyu o öğrenciye anlatırken görebilirsiniz. Okulda gayet başarılıdırlar. Ancak bazı ikizler burçları zeki olmasına rağmen tembel ve derse ilgisiz olabilir. Ayrıca diğer öğrencileri küçümseyebilir.

İkizler burcunun da bazı yönlerinde eksikleri vardır. Bu yönlerini tamamlaması lazım.

Yengeç

Yengeç burcu okulda diğer burçlara göre daha sempatiktir ve herkesin gönlünü kazanabilir. Ayrıca kendisinden önce  başkalarını düşünür ve güvenilir bir burçtur. Bu burçta fazla bir sorun yok ancak arka sıralarda kaldığında dersleri aklından çıkabilir.

Dersi daha dikkatli bir şekilde dinlemelisiniz.

Aslan

Aslan burcu her türlü anlamdan güçlüdür. Ve okulu kolayca kontrol ederler. Okul içinde herkes onu tanır ancak bir çok kişi ile kavga edebilirler. Ayrıca yüksek bir egoları vardır. Bu bazen herkesi incitebilir ve bir süre boyunca hiç arkadaşı olabilirler.

Başkalarına karşı saygılı olmalısınız.

Başak

Başak burcu okul içinde sempatikliği ve esprili yapısı ile dikkat çeker ve böylece kısa sürede arkadaş bulabilirler. Ancak bazen başkalarına karşı kötümser olabilirler. Başak burcunun da kötü yönleri vardır. Mesela gereksiz yere espri yapmayın.

Ve karşınız da bir insan olduğunu fark edin.

Terazi

Terazi burcu barışçıldır ve kibardır. Çapkın yapıları ile hemen aşk yaşayabilirler. Ancak bu kadar sempatikliğe rağmen fazla olumsuz olmaları arkadaşlarını çileden çıkarabilirler. Bu burç genelde fazla nazar ederler.

Bu yönünüzün icabına bakın.

Akrep

Akrep burcu zeki ve zaman zaman şakacı da olabilirler. Ayrıca bir konuyu kolayca kavrayabilirler. Ancak zeki ve başarılı olmasına rağmen derse ilgisiz olabilirler. Bu burç aptal değil ilgisizdir. Yani salak sandığınız bu kişiler aslında zekidirler.

Derse biraz daha ilgili olmalısınız.

Yay

Ya burcu okulda belalı çocuk olarak tanınır. Ayrıca biraz gıcıktır. Onun için arkadaşları ile arası kötüdür ve kolay sevilmez. Arkadaşları ile sık sık kavga eder.

Arkadaşlarınız işe daha iyi geçinmeye çalışmalısınız.

Oğlak

Oğlak nurcu okulda başarılı bir burçtur. Onun için kolay kolay öğretmenlerinin gözüne girer. Ancak bazen sebepsiz yere arkadaşlarına karşı asabileşebilir. Ve derste bir yeri anlamayınca sinir olur.

Bu yönlerinizi düzeltmeniz lazım. Biraz sabır.

Kova

Kova burcu zeki bir burçtur. Ancak bu zekayı derse olan ilgisine borçludur. Kova burcu dersi dinledikçe kendini geliştirir. Ve başarılı olur. Ancak bir yere geldikten sonra Dersi dinlememeye başlar. Sonra bu durumu farkeder, ve tekrar çalışmaya başlar. Bu döngü böyle devam eder.

Kendinize bir çalışma düzeni kurmalısınız.

Balık

Balık burcu okulda sempatik düşünceli ve alçakgönüllü olur. Daima arkadaşlarını düşünür. Ancak bazen birisini sırf sinir etmek için zora girerler.

Bu alaycılık yönünü düzeltiniz.

Burçlar ve Astroloji Hakkında Her Şey Where stories live. Discover now