aman tanrım

236 29 25
                                    

Frisk gözlerini açtığında birsürü altın rengi çiçeğin içinde yatıyordu.
Kaç yüz metreden düştüğü hakkında bir bilgisi yoktu bile buna rağmen hayatta kalmayı başarmıştı hayatındaki bütün şansı bir anda kullandığını düşünmeye başlayan Frisk amacının intihar olduğunu hatırlayınca bunun tam tersine şanssızlık olduğunu anladı.
Bir dağın dağ olabilmesi için en az 500 metre uzunluğunda olması gerektiği gibi bir gerçek varken ve insanlar 20 metrelik binadan atlayınca öldüğüne göre onun ölmemesi aşırı saçmaydı!
Belkide öbür dünya böyle bir yere benziyordu?
Hiç acı da hissetmemişti
Büyük ihtimalle ölmüştü ve bunların hepsi bir hayal ürünüydü
Doğrulma ihtiyacı bile hissetmedi ve dağın içinden gökyüzünün ne kadar da güzel Gözüktüğünü fark etti
Fakat yukarısı o kadar da güzel değildi birbirlerini üzen kıran kendi çıkarlarından başka hiçbir şey düşünmeyen, hep kavga eden ve hayvanlara eziyet eden aşşağılık insanlarla doluydu.
Birkaç iyi insan vardı onların da nesli gittikçe tükeniyordu zaten fakat dünya dönüyorsa hala bunun onlar için olduğunu düşünüyordu
Eğer dünya bu pis insanları kusmuyorsa onları kalplerini kırması için seven insanlar için olmalıydı.
Dünya'yı çoğu insanın aksine suçlamıyordu. "Adaletini s*km dünya" Gibi kelimeler aşırı abdürt ve mantıksız geliyordu ona aslında dünya iyiydi onu bu hale getiren insanlık suçlanmalıydı.
Facebook canlı yayında kalktığında vücuduna oynata biliyordu fakat canlı olan tek şey Vücud uydu ruhundan hiçbir eser kalmamış gibi hissediyordum ve içinde tek hissettiği şey kararlılıkta madem dağdan düştü ölmemişti bundan sonra dönmeyecekti bir şekilde yolunu bulup yukarıya çıkacaktı ve ve herkese hakettiği gibi yargı ddağıtacaktıfrisk bunun için kararlıydı önce yattığı yerden kalktı etrafına bakındı Orada bir yol gördüğü dağın içinde bir yol ne tuhaf değil mi frisk ilerledikçe korkuyordu Frisk ilerledikçe Yollar karanlıklaşıyordu. frisk ilerledikçe deliriyor gibiydi Burası bir hayal gibiydi sıradan bir dağın içiydi fakat Burada Çiçekler vardı çiçeklerin bu ortamda yaşaması Hatta büyümesi bile imkansızdı okuduğu kitaptaki efsaneyi düşündü Acaba gerçek olabilir miydi sonra bu düşüncesini Friak kendi de güldü dağdan düşünce kafamı vurmuş olmalyım diye düşündü çünkü efsane sadece efsaneydi ve konuşan Canavarlar mümkün olamazdı. Canavarlar mümkün olamazdı. Yine de bir baş vurmasıyla atlatrığı için minnettardı şu an olsa atlamazdı yaptığının ne kadar aptalca olduğunu fark etmişti
ÖLÜM ASLA ÇÖZÜM DEĞİLDİ!
Onun bir şansı daha olmuştu şanslıydı fakat belki bir başkasının olmayacaktı.
frisk gittikçe ilerliyordu orada bir çiçek duruyordu uzun zamandır böyle güzel mi büyük bir çiçek görmemişti altın renkli çiçeği koparmak için yanına gitti ve başına takacaktı da fakat çiçeğin bir yüzü olduğunu fark etti Aman tanrım diye bağırdı yetmezmiş gibi çiçek konuşmaya başladı
"SELAM BEN FLOWEY,  ÇİÇEK FLOWEY! "
----------------------------------------------

FLOWEY' den canını zor kurtardıktan sonra Frisk atık her önüne geleni güvenemeyeceğini anlamıştı Çünkü burası da aynı doğal ortam gibiydi hayatta kalan kazanıyordu Floweyi arkadaşı zannetmişt bir kez daha güveni kırılmıştı fakat Ondan sonra toriel ile tanışmıştı toriel kim miydi? Onun tatlış keçi annesi^^
onun yeni bulduğu anda kendi öz çocuğu gibi sahiplenmişti ona bir yatak Bir de yemek vermişti ya onu evinde tutmak istemişti fakat Frisk  burada kalamayacağını söylemişti torenle bir savaşa girmek zorunda kaldılar toriel onu burada gözünün önünde ,güvende tutmak istiyordu ona kol kanat germek istiyordu fakat Frisk' in burada kalmak için güveni yoktu  hala Toriel in onu çok sevmesine rağmen Frisk'de onu çok sevmişti fakat gitmesi lazımdı çünkü yukarı çıkmalıydı yukarıda hala onu merak edecek bir babası vardı Eve geldiğinde onu göremeyince endişelenecek bir babası vardı eşini annesini zaten babası kaybetmişti Frisk bir kişiyi daha kaybetmenin acısını babasına yaşatmak istemiyordu frisk babasının çok önemsiyordu mezuniyetinde yetişemeyecek olması onu çok üzüyordu 4 sene Sanki boşuna okumuştu bir sene daha tekrarla kalacaktı belki önemli değil de onun için onun için önemli olan tek şey bu cehennemden kaçabilmek için etrafında Canavarlar vardı bazıları iyi bazıları kötü fakat hangisini güvenebileceğini bilmiyordu Frisk korku içindeydi en sonunda torieli ikna etti ve Ruinsten çıktı Toriel geride bıraktığı için de onu seven birini arkada bıraktığı için çok üzgündü gözleri dolu doluydu fakat bunu yapmak zorundaydı Artık kendinden başka herkesi düşünmeyi bırakmalıydı En azından Şu an için ruinsten çıktıktan sonra karla kaplı bir yer Gördü.
Uzun Bir Yol ayakkabılarının karda yeni yağmış karda çıkarttığı ses viski huzur veriyordu En azından Etrafta kimse yoktu şu anda güvenebileceği tek kişi toriel de o da arkada kalmıştı ve Friskle gelmemişti fakat ona telefon numarasını vermişti başı sıkıştığında torieli arayacaktı ne tür yeni onu hemen gelip olacağına inanıyordu Suriyeli sanki 2. Annesiymiş gibi güveniyordu floweyle savaştayken onu kurtarmış ,o soğukta iken ona bir sıcak bir yatak vermişti Friskiye açken ona tarçınlı turta pişirmiş ve onun güvende olması için ona orada kalmaya zorlamıştı toriel onu 1 gündür tanımasına rağmen 10 yıldır tanıdığı bir çok kişiden daha çok sevmişti ve sahiplenmişti ilk defa değer verildiğini ve önemsendiğini hissetmişti biz bunları düşüne düşüne karda ayaklarını basarak ve o güzel sesi duyarak gidiyordu yeni yağmış karın botları altında ezilme sesi önünde bir köprü gördü köprüden geçerken ardından bir ses duydum omuzunda bir el hissetmişti hiç tanımadık bir sesti Arkanı Dön ve elimi sık diyordu Frisk bu tanımadığı sesi Nedense güvenilir bulmuştu nedense bir sıcaklık hissetmişti O Ses'te arkasını döndü nefesini tuttu ne çıkacağını Bilemeden Güvendi ve elini sıktı frisk korku içindeydi.
"PRRRRRFYT"
Diye bir ses çıktı elinden karşısındakinin bu bir şaka mıydı?
Komik olduğunu düşünmemesine rağmen gülmüştü frisk
"hehehe her zaman işe yarar bu şaka ben Sans,  iskelet Sans! sende yer yüzünden düşen çocuk olmalısın"
Sans göz kırptı
Frisk de anlam veremediği bir şekilde gülümsedi Sans' a çok yakın hissetmişti
"evet öyleyim" Diyio kafa salladı
Karşısındaki yabancının hayatının aşkı olacağını bilemeden gülümsedi.
:)

 :)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Undertale-Boyutlar Arasi[ASKIDA]Where stories live. Discover now