Final

5.2K 197 13
                                    

Batın:Ablanın düğününün bugün olduğunu öğrendim.

Batın:Üzgünüm ama gelemeyeceğim.

Aslım:Neden?

Batın:Uçuş biletini geçen hafta almıştım.

Batın:Akşamında Fransa'ya uçuyorum.

Aslım:Fark ettin mi bilmem ama bana bunları söylemeyi hep gideceğin vakit söylüyorsun.

Aslım:Alışkanlık haline geldi senin bu huyun.

Batın:Çeyrek altını kargoyla yollarım :')

Aslım:Ben çeyrek altın istemiyorum seni istiyorum.

Aslım:N'olur bende gelsem seninle.

Aslım:Bavula sığarım gerçekten.

Batın:Saçmalama.

Aslım:Saçma olan sensin.

Aslım:Benden uzak bir yere okumaya gittin.Buralarda okul mu yoktu da gittin?Özlüyorum seni.Belki hiç ordan gelmeyeceksin diye kahrımdan ölüyorum.

Batın:Bir saat düğünde olurum sonra giderim.

Aslım:Düğünü boşver yanımda ol sen,yeter.

Batın:Az kaldı okulun bitmesine kelebeğim.Sadece dişini sık yeter.Bak bu bekleme ben askere giderken de olacak ;)

Aslım:Alışıyorum.
*görüldü*

Telefonumu kapatıp yatağa fırlattım.Yeni yapılmış olan saçlarımı elimle geriye doğru ittim.Yatağın kenarına oturup yanaklarımı şişirdim.Alışamıyordum.Aksine onu özlemek ölüme bir adım gitmek gibiydi.

"Şurada gitmesine 3 saat kalmış.Keşke zaman dursa."Dememle ahşap kapı hızlı bir şekilde açıldı.Odaya annemin girmesiyle neye uğradığımı şaşırmıştım.Ödümü koparmıştı.Kolumdan tutup beni ayağa kaldırdı.

"Geri zekalı!Herkes aşağıda seni bekliyor."Annemin o level atlamış bakışlarına baktım.Burnundan soluyordu.Yavaş adımlarla aynaya gittim.Moralim bozulmuştu.Bugün en mutlu günüm olması gerekirken ben iki hafta çalışılmış sınavdan kalmış duygusu yaşıyordum.Annemi arkada bırakarak komidinden çantamı aldım.

Ablamlar gitmişti ve konvoy şeklinde ilerlememiz gerekiyordu.Benim yüzümden geç kalmışlardı ve dayımın sinirden dişlerini sıktığını görebiliyordum.Parmaklarının arasında bitmekte olan sigarası vardı.Son kez çekip yere attı.Beni görünce arabaya bindi.Arka koltuğa geçtim ve annemin sırtımda elini hissedince kendimi güvende hissettim.Dayım,halay başını ve konvoyu başlatan kişidir.Her düğünde vardır.Eğer bir elinde telefondan canlı yayıp diğer yerden sürekli kornoya basan biri varsa o işte dayımdır.

Ablamlar bizden önce gelmişlerdi.Arabadan indim ve görkemli dış kapıya baktım.Beyaz çiçeklerden oluşan bir sarmaşık vardı.Kapının önüne kırmızı halı serilmişti.Düğünü havuz başında yapmayı tercih etmişti.Tabi zengin bir koca alınca bunları yapması onun için çocuk oyuncağıydı.Eniştemin ise kiralaması anlıktı.Fazla gösteriye gerek yoktu.Ama ablam tabi bir kere evleniyorum diyerek her şeyden olmasını istemişti.

İçeri girdim.

Etrafa bakındığımda konukların daha çeyreği gelmişti.Boş bir masaya geçip başımı masaya koydum.Hafif bir müzik çalıyordu.Gözlerimi kapatıp uyumak istiyordum.Lakin sırtıma hafifçe dokunulan elle doğruldum.Eller soğuktu.Arkama döndüm ve Batın'ı gördüm.Gideceğini söylemişti.Bileti aldığını bile söylemişti.

meçhul | textingWhere stories live. Discover now