2.7

5.6K 217 36
                                    

Shawn Mendes-Don't be a fool

Üzerimdeki siyah elbiseye baktım ve kısacık saçlarıma.Tırnağımdaki siyah ojelerle çok güzel olmuştum.Kendime iltifatlar yağdırıyordum.Bazı zaman egoist bir kızın teki olabiliyordum.Kapı kenarına yaslanmış Esin'e baktım.

Onun üzerinde sırf bana inat beyaz bir elbise vardı.Teni esmer olduğu için ona çok yakışmıştı elbise.İkimizde elbise giymekten nefret eden kişiler arasındaydık ama bu lise son balosu ömrümde bir kere yapılacaktı.Bir kerecikten bir şey olmaz ya!

Kapının kenarından yanıma yaklaştı.Bana sıcak bir gülümseme attı."Çok güzel olmuşsun.","Sende öyle."Birbirimizi son kez süzdük.Esin yatağının üzerindeki çantasını alıp koltuk altına sıkıştırdı.

"Hadi çıkalım."Benden önce odamdan çıkarken son kez aynada kendime baktım.Odamdan çıkıp dolaptan topuklu ayakkabıları aldım ve bir de spor ayakkabılarımı.Ayaklarım ağrırsa spor ayakkabılarımı giyecektim.Bize mutfaktan seslenen babama döndüm.

"Kızlar güzelliğiniz kime çekmiş?Bana mı yoksa mutfakta yemek yapan hanımefendiye mi?"Gülerek babama baktım."Kime çektiğimi bilmem ama bu gece benim.Kimse bozamaz!"

"Aman yüzünüz düşmesin.Kendinize dikkat edin.Alkollü içecekler içilmeyecek."Babamın kurallarını da duyduktan sonra evden çıktık.O kadar çok heyecanlıydım ki bir an akli dengemi kaybedecektim.Kalbim hızlı atıyordu.Bir balo için bu kadar heyecan bin kişinin toplam heyecanıdır.Sakin olmam lazım.

Topuklu ayakkabılarımı giyip birlikte asansöre yürüdük.Batın'a gelemeyeceğimi söylemiştim.Acaba şu an Recep gibi midir?Belki de evden çıkmamıştır.

+

Balonun yapılacağı yere baktım.Çok güzel bir yerdi.Büyük bir miktar para verdikleri binadan belliydi.Kesin biri bağış yapmıştı.Çünkü okulun bodrumunda yapılacaktı balo konuşulanlara göre.Adamı bulup alnının çatından öpmek istiyordum.İyi ki kokuşmuş bodrum katında yapılmıyordu.Kapıyı itip içeri girdim.Esin topluluğa karışmaya başlamıştı.Etrafımı süzdüm.Herkes çok güzel olmuştu.Bu gece herşey muhteşemdi.Kızlar ve erkekler en görkemli elbiselerini ve takımlarını giymişlerdi.

Gözüm Batın'ı aradı ama ortalarda yoktu.Saate baktım.Saat sekizdi ve balo çoktan başlamıştı.Umarım ben gelmiyorum diye gelmemezlik yapmıyordur.

Aslım:Balo nasıl gidiyor?

Batın:Sıkıcı.Kimsesizler masasında oturuyorum.

Yani gelmişti.Masalara baktım.Onu yine göremiyordum.Hangi cehennemde oturuyordu?Merdivenlerden indim.İner inmez yanıma bir erkek geldi."Merhaba hanımefendi.Benimle dans et-","Hayır.Teşekkür ederim."Onu yanımdan kovduktan sonra tek tek masalara gittim.Geldiğine emin miydi bu?Belki yanlış salona mı gitmişti?

Kenarda içen Recep Cosplay'i gördüm.Onun gibi oturmuş garsonun verdiği içkileri içiyordu.Yanına geçip oturdum.

"Dans etmek istemiyorum.Lütfen yanımdan gider misiniz?"

Gözünü bana çevirmeden içiyordu.Elinden içkiyi alıp tepeme diktim.Çok ağırdı ve tadı iğrençti.İçkilerden bu yüzden nefret ediyordum.

"Size be-"Gözü nihayet beni görmüştü.Oturmasını düzeltti."Hani gelmeyecektin?"Gülümsedim."Yalan söyledim."Göz ucuyla elbiseme baktı."Çok güzel olmuşsun."

Bende onu süzdüm.Bir takım elbise giymişti.Takım elbise onu çok yakışıklı gösteriyordu.Normalden bile kat kat yakışıklı gösteriyordu.Ağaya kalktı ve bir reverans yapıp sol elini uzattı.

"Benimle dans etmek ister misiniz lady?"Sağ elimi sol eline koyup beni kaldırdı.Dışarı götürüyordu."Salonda dans etmeyecek miyiz?"Başını'hayır' anlamında salladı.Bahçeye çıktığımızda refleks olarak ağzımdan şaşkınlık içeren cümlem çıktı."Aman Tanrım.Bu-bu çok güzel."Gülümseyip elimi tuttu.

Peşinden sürükleyip ortaya geçtik.Onunla karşı karşıya dans ediyorduk.Belimi tuttu.Sağ ellerimiz birbirine kelepçeliydi.Dakikalarca dans ettik.Gözlerimiz birbirine kenetliydi.

Ama bir anda gözleri dudaklarıma kaydı ve ne oldu bilmem orda beni öptü.

Ama bir anda gözleri dudaklarıma kaydı ve ne oldu bilmem orda beni öptü

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.
meçhul | textingOnde histórias criam vida. Descubra agora