Yeni hikaye yolda...

9.4K 80 28
                                    

Selam! Öncelikle hepinizden büyük bir özür diliyorum uzun zamandır aktif olamadım ama yeni hikaye hazırlığındayım Pevedan ve Beni Sen Sev ile çok ilgilenemiyorum. Şimdi benim sizden ufak bir ricam var...

Yeni hikayeye oyuncu bulamıyorum sürekli değiştiriyorum özellikle erkek karakterimi ve sizden bir öneri istiyorum. Aklınızda olan yabancı yada Türk, manken yada oyuncu varsa yorumlara yazabilir misiniz? Eğer oyuncularımı bulabilirsem hikayeyi erkenden yayınlayıp eski aktifliğime geri dönebilirim.

Özellikle erkek karakter için önerilerinizi fikirlerinizi bekliyorum, yoruma yazmanız yeterli ayrıca epey mesaj geliyor Pevedan'a, Beni Sen Sev'e devam edecek misin diye topluca bir cevap vereyim.

Beni Sen Sev'i yeni hikayem sevilirse kaldırmayı düşünüyorum ama Pevedan kalacak ve vakit buldukça ona da ufak ufak bölümler yayınlayacağım. Dediğim gibi karakter bulmakta çok zorlanıyorum Eğer eskisi kadar aktif olmamı istiyorsanız sizden tek ricam yoruma Türk yada Yabancı fark etmez beğendiğiniz erkek karakterleri yazın ki bende kısa sürede hikayemi tamamlayıp geri dönebileyim.

Sizi çok seviyorum yorumlarınızı da bekliyorum yeni hikayem hakkında hepinize bir spoi vereyim; Aşiret yada Töre hikayesi değil bu sefer oklarımızı biraz Karadeniz'e çeviriyoruz :) Ben yazarken çok eğleniyorum eminim sizde çok seveceksiniz ama dediğim gibi hikayeyi yayınlamam ve eski aktifliğime dönmem için erkek oyuncu bulmam gerekiyor.

Yorumlarınızı bekliyorum, Hoşçakalıın❤️❤️

Kamu telah mencapai bab terakhir yang dipublikasikan.

⏰ Terakhir diperbarui: Nov 19, 2018 ⏰

Tambahkan cerita ini ke Perpustakaan untuk mendapatkan notifikasi saat ada bab baru!

PEVEDANTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang