BENİ SEN SEV

12.3K 121 8
                                    

Selam! Uzun bir ayrılıktan sonra yıkık yazarınız geri döndü üstelik sizin için yeni bir hikayeye bile başladı! Evet Düşman Aşiretler ve Pevedan dan sonra bir hikaye daha yazmaya karar verdim, her zamanki gibi törelerin yüzünden yapılmış zoraki bir evliliği anlatan bu hikayemiz aslında içinde yasak bir aşkı barındırıyor.

Başlık parasına satılan Elfida, düğün günü evinden kaçıyor ve karşısına çıkan Miral Hünkaroğluna sığınıyor ancak töreler onun peşini bir an olsun bırakmıyor, Elfida Miral ile evlenmek zorunda kalıyor üstelik gönlünü bir başkasına kaptırmışken.

Bence ben daha fazla anlatmayayım şöyle şuraya 👇🏽 hikayenin açıklama kısmını koyayım sizde bir okuyun eğer dikkatinizi çekerse bir göz atarsınız :)

"Biliyorum imkansızız ama..." Öyle çok ağlıyordu ki; Nefesi düğüm düğüm olup boğazında tıkalı kalıyordu. Hiç sevmemesi gereken birini sevdi, şimdiyse günahlarının bedelini ödüyordu. "Yalvarırım beni bırakma!" Kelimeler ağızından acı bir ses tonuyla dökülüyordu.

"Yapma Elfida.." Erkekler ağlamaz prangasını ayağından söküp atan Sıraç; Ömründe sevdiği ilk ve tek kadından kopmaya çalışıyordu. "Sen benim abimin karısısın!" Sesi yükselen Sıraç, tıpkı fırtına gibi etrafındaki herşeyi yakıp yıkıyordu.

"Sıraç.. Bedenimde kalbimde sana ait!" Elfidanın bu sözleri saatlerdir esen rüzgarın hızına hız katmıştı adeta. Yağmur birden bardaktan boşalırcasına yağmaya başladı. "Elfida'm! Güzel yârim, hangi masal mutlu bitmiş ki bizimkisi bitsin!" Bu sözler bir kor gibi düşmüştü Elfidanın yüreğine, kalp yangını öylesine büyümüştü ki artık nefesi tümden kesilmeye başlamıştı.

Ama Sıraç haklıydı; Hangi masal mutlu bitmişti ki? Gerçi kim bilir, belki de Elfida ve Sıraçın masalı mutlu biterdi.

Hikayede...

Umarım beğenirsiniz benim için bir göz atmanız yeterli bu arada söylediğim gibi Aşka Hizmetin düzenlenmiş hali, ben Pevedana da böyle başlamıştım önce bir taslak çıkartıp onu yayımladım ardından o taslağı alıp süzgeçten geçirdim ve ortaya çok sevdiğiniz Amed ile Hicranın hikayesi çıktı.

Eminim BENİ SEN SEV'i de çok beğeneceksiniz bir göz atmanız yeterli, benim için bunu yapacağınızı düşünüyorum. Her zaman dediğim gibi sizi çook seviyorum ve yorumlarınızı desteklerinizi bekliyorum 😊❤️

PEVEDANWhere stories live. Discover now