3 [Şimdi]

588 78 26
                                    

●

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Katsuki, elinde bulunan çiçekleri yağmurla beraber ıslanan çamurlu toprağa bıraktı. Beyaz çiçekler çamurla ıslanırken içinde bulunan hüzün ve öfke büyüyordu istemsizce sarışının...

"Neden?"

Kendine sorabileceği tek soru buydu. Bunun da cevabını artık alamayacağı için içten içe ölüyordu sanki. Her zaman yanında gülümseyen, hoplayıp zıplayan insan neden şimdi onun yanında değildi, neden şu an toprakla bir oluyordu?

"Bunu neden yaptın...?"

Katsuki, saçlarının ve eşyalarının ıslanmasını umursamadan yağmurun altında, yeni yapılmış olan mezar taşını inceliyordu. Kendi seçimlerine göre yapılan bu mezar taşı sarışının içini burkuyor, ağlama isteğini arttırıyordu. Sonunda dayanamadı ve gözünde biriken yaşları serbest bıraktı sarışın oğlan.

Yere çökmüş toprağı döverken düşündüğü tek şey arkadaşının geri dönmesini istediğiydi. Onu son bir defa görmek, konuşmak istiyordu. Aklında bulunan soru işaretlerini belki de onunla konuştuktan sonra yok edebilirdi. Yine de olmayacak hayalleri kurmak insanı gerçekten zorluyordu.

O ölmüştü ve buna alışması gerekiyordu.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 18, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

I dream you [KatsuDeku]Where stories live. Discover now