9. Bölüm

877 56 1
                                    

"İnanabiliyor musunuz unut gitsin dedi..."

       Kyungsoo ağlayarak anlatmıştı olanları. Hal böyle olunca Sehun Luhan'a Kyugsoo'nun aslında kim olduğunu da söylemişti. Onun Kai'den ne kadar hoşlandığını da...

        "Sehun. Sen beni Kyugsoo ile yalnız bırak. Ben konuya el atacağım."

        Sehun odadan çıkarken Kyugsoo ise Luhan'a kötü kötü bakıyordu.

      "İhtiyacım olan son kişi sensin"

      "Şimdi benimde sana anlatmam gereken bazı gerçekler var Kyungsoo. Fakat Sehun bunu asla bilmeyecek tamam mı?"

      Kyungsoo sakince ve merakla kafasını sallayıp Luhan'a onay verdi.

       "Kyugsoo sana yemin ederim ki Kai bana elini bile süremedi. Ben hala Sehun'a aşık olduğum için onunla birlikte olmadım. O manada bana dokunmasına izin vermedim. Hatta bizim saçma muhabbetimizi ilişki diye nitelendiren tek kişi Jongin'di. Sosyal medyadaki fotoğraflardan alınan hediyelere kadar herşeyi Jongin kendi seçmişti. Ben istemeden annem ile tanıştı. Bu şeyde benin hiçbir vasfım yoktu ve Jongin kendi kendine aşk yaşıyordu. Beni anladım mı?"

    "Yani bunca zaman boyunca sen..."

     "Ben sehundan hiç vazgeçmedim. Jongin'in saçma sapan ısrarı olmasa onunla sevgili olmazdım. Ve hatta ona evet dedikten sonra bile biz Jonginin çok büyük ısrarları sonucu sadece öpüştük"

     "Sehun'un öğrenmesini neden istemiyorsun?"

     "Beni kardeşine bıraktı Kyungsoo! Kim sevdiği insanı kardeşi ile paylaşır ki. Ben milyonlarca defa Sehun'un adı ile inlemişken o beni öylece kardeşine verdi resmen. Kendimi ucuz bir sürtükten farksız hissediyorum hala. Sehun'da bunun gerçek olduğunu ve benim Jongin ile birlikte olduğumu sanıp acı çekmeli. Bana her baktığında 'acaba Jongin'e de böyle miydi?' tedirginliği yaşasın istiyorum. Onu affetmiş olabilirim ama benim sessiz intikamım bu..."

       "Yani şimdi sen Jongin ile hiç olmadın. O zaman bu adamın sana olan takıntısı ne böyle? Ben Luhan'ı seviyorum dan başka bir şey duymuyorum ağzından."

      "Ona bu kadar kolay olduğunu gösterdikten sonra ne olmasını beklemiştin Kyungsoo. Onun yanında oldun ve yaralarını sardın. Kötü bir anda da onunla birlikte olmuştun. Sana git deyince gidip kal deyince kalan ucuz bir sürtük muamelesi yapıyor!!"

       "Ben sadece onun yanında durdum. İşlerin bu noktaya varacağını bilmiyordum"

       "Neyse. Zaten bu durum işimize gelecek."

       "Ne? Nasıl?"

       "Onun kalbini kıracağım. Onu çok kötü kıracağım ve sana gelmek isteyecek ama gelemeyecek. Sen ona soğuk davranacaksın ve aksi gibi benimle yakınlaşacaksın. Dost olduğumuzu görünce muhtemelen iyiden iyiye çıldıracak. Tabi senide yenilememiz gerek. Mesela bu saçındaki solgun kızılların gitmesi gerekecek. Seni baştan sona mükemmel bir hale getireceğiz. Tabi sende bu arada birkaç haftalığına bizim şirkete yerleşeceksin. Nedeni hakkında bir şeyler düşünürüz Sehun ile."

    "Tüm bunlar ne işe yarayacak"

     "Kyungsoo Jongin'in baktığı tek yön benim. Çünkü bana aşık olduğunu sanıyor. Fakat sen benim yanımda olarak daima onun aklını karıştıracaksın. Jongin seni bir takıntı haline getirdiğinde ise onu kendine aşık etmek için gerçek bir fırsatın olacak."

      "Sehun senin çok akıllı biri olduğunu söylediğinde küfür ettiğim için özür dilerim. Cidden öylesin."

      "Benimde çıkarlarım var tabi. Mesela Jongin'den kurtulmak ve Sehun için zaman ayırmak gibi..."

Evlilik SözleşmesiWhere stories live. Discover now