2.Bölüm

1.4K 71 11
                                    

   Sehun hızlanan yağmura birazcık bile dikkat etmeyerek evden çıkıp ıslandığında kendine lanet okudu. Evin tamamı pencere olmasına rağmen dışarıda yağmur yağdığını nasıl fark etmezdi? Fakat bu bile onu yolundan vazgeçirmemişti. Kyungsoo ve Sehun eğer herşey doğru giderse sevdiklerine kavuşabileceklerdi.

       Kısa bir süre araba yolculuğundan sonra kafeye varmış ve her zamanki masalarında oturan kyungsoo'ya selam verip oturmuştu. Oysa ki Kyungsoo delirmek üzereydi.

"Ne sikim çeviriyorsun anlat Sehun! Kaç kişinin beni arayıp tebrik ettiği hakkında bir fikrin var mı senin?"

      Sehun konuşacakken gelen garson ile sustu ve daha garson konuşmadan "iki tane sıcak çikolata ve çikolatalı Browne" diyip garsonu yolladı. Kyungsoo sinirli halini bırakabilmiş değildi...

     "Bak Kyungsoo Luhan benim sevgilimdi biliyorsun. Jongin onu istiyor diye annemin zoruyla onu bıraktım. Jonginde Luhanda ilişkilerinde eksikler olduğunun  farkında. Şöyle anlatayım. Jongin Luhan'ın eski çıktığı kişinin ben olduğumu, Luhan ise Kai'nin benim kardeşim olduğunu ve normalde yönetim katında çalıştığını bilmiyor. Jongin, Luhan artık yüksek mevkili biri ile çıkmayı reddedince insan kaynakları müdürü olarak kendini alt kademelere indirdi çünkü."

"Peki lanet olası gerçekleri onlara söylemek için ne bok yemeye sevgili olduk?"

"Anlamazdan gelme Soo. Eğer sen ve ben sevgili olursak Jongin'in aptallığı bizi onlara yakınlaştıracak. Jongin Luhan'a yönetim katından olduğunu söylemek ve beni onunla tanıştırmak istiyor. Ama ben hep reddettim. Şimdi bunu yapıp Luhan'ın güvenini kırabilir. Bende seni seçtim çünkü ilk tanıştığınız zamanlarda Jongin  Luhan'a takıktı ama sen onun ilgisini bütünü ile kendine çekebilmiştin"

    "Şimdi diyorsunki, içeri sız, parçala, böl, fethet."

    "Aynen Kyungsoo senin tabirin ile öyle."

   "Güzel sıkıldım zaten ben bu sosyal medyada ikisinin resmine bakıp iç çekmekten iyi olur"

   "Sende mi yapıyorsun onu ya? Ben Luhan'ı takip bile edemiyorum Jongin'den bakıyorum"

    "Bende Jongin'i takip edemiyorum Luhan'dan bakıyorum? Telefonları değiştirelim. Gir sevdiğinin profiline bak da için acısın."

    "Sanki sen mutlu olacaksın al bak!"

      Sehun Kyungsoo'ya telefonunu verip onun telefonunu aldı ve ikiside instagrama daldılar. Sehun hemen Luhanın profiline girdi.

    Han-Lu7:

    Han-Lu7: ama sen çok tatlısın~

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

    Han-Lu7: ama sen çok tatlısın~

123.330 beğeni 12.345 yorum

Han-Lu7:

Han-Lu7:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Evlilik SözleşmesiWhere stories live. Discover now