3.Bölüm

1.2K 63 12
                                    

Gençler başa not koymak her ne kadar bana itici gelse de yapmak zorunda hissettim. Lütfen hikayeye ⭐ vote atmayı ve 💬 yorum yapmayı unutmayın :)

     

        Jongin Luhan'a deli gibi bağlıydı. Bazı zamanlarda bu sevginin ne olduğundan emin olamasada çoğunlukla aşk diye yorumluyordu. Ona göre Luhan çok güzeldi... Kızları bile kıskandıracak kadar güzeldi. Jongin defalarca ona dokunmanın hayalini kurmuştu. Luhan buna izin vermiyor olsa da bunu denemişti bile. Öpüşmeleri derinleştirmeye çalışmış yada minik sevgilisini bir yerlerde sıkıştırmış olsa dahi Luhan hep kaçabilmişti.

      Luhan gözlerini açtığında ona bakan esmer adamı gördü. Çok yakışıklı bir adamla birlikteydi ve bu adam ona deli gibi tapıyordu ama Luhan'ın içinde bir gram aşk bile yoktu ona karşı. Sadece seviyordu Jongin'i, belki arkadaş yada en azından dost gibi. Bu yüzden aralarına cinsel bir çekim sokmak istemiyordu. Luhan bu şeyin Jongin'den kaynaklı olduğunu biliyordu. Jongin sonunda içindeki aşk sandığı bu hisse bir ad verince Luhanı bırakacaktı. Luhan buna emindi ama tahminlerince en fazla iki ay sürecek bu adlandırma seramonisi uzun süredir devam ediyordu...

     -günaydın gün ışığım.

    Bu şey ise Jongin tarafından Luhana verilen bir lakaptı. Saçlarını  boyadığından beri bu lakap ona uygun görülmüştü. Jongin Luhana ufak bir öpücük verip geri çekilmişti.

    -Günaydın Jongin.

      Luhan yataktan kalktı ve izinli günü için banyoya hazırlanmaya gitti. Sabah erkenden Jongin'ın evine gelmiş birlikte bir süre daha uyumuşlardı. Bu günü tamamen Jongin'e aitti. Alışveriş yapıp, gezip, film izleyip tüm bunların sonunda da güzel bir yemek yiyeceklerdi. Luhan duş aldı ve saçlarını kuruladı. Dünden hazırladığı kahverengi tulumu ve mavi ekose gömleğini üzerine geçirdi. Saçlarını yaptı ve ağrıyan gözleri için dinlendirici gözlüklerini taktı.

     Luhan'dan sonra duşa Jongin girdi

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

     Luhan'dan sonra duşa Jongin girdi. Çıktığında ise Luhan'ınkine benzer bir mavi ekose gömlek ve siyah pantolon giymişti.

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
Evlilik SözleşmesiΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα