3. Bölüm 2. Part

956 46 9
                                    

   Bay Oh bu gün şirkete girdiği anda tüm çalışanlar bir sorun olduğunu anlamıştı

Luhan bu gün dosyaları vermek için girdiği Oh Sehun'un ofisinde babasının onlar için hazırladığı evlilik sözleşmesiyle Luhan'ı bekledeğini asla tahmin edemezdi. Kai'nin ofisten dolu gözlerle her yeri dağıtarak çıkmasınıda beklemiyordu. Bay Oh mükemmel bir eda ile arkasına yaslanıp "bende seni bekliyordum Luhan" dedi.

"Neler oluyor efendim?"

"İki oğlum ile de ilişkin olduğunu bildiğimi biliyor musun?"

Luhan şaşkınlık ile gerildi. Gözleri açıldı ve savunma için kendini hazırladığı sırada Bay Oh ellerini havaya kaldırıp onu susturdu.

"Bak Luhan. Sehun amaçsızca bu şirkete kendini hapsetti. Mahvolmuş bir biçimde sadece işe gidip geliyordu. Tıpkı benim gibi. Daha sonra Sehun çok mutlu bir şekilde işe gidip gelmeye başladı. Yaptığı tüm işler mükemmele yakın olmaya başladı. Bende tabiki bu şeyin bir anda neden olduğunu anlayamadım. Daha sonra fark ettim ki sen büyük oğlum ile çıkıyorsun. Çok kızdım Lu Han. Çok çok fazla kızdım. Sonra fark ettim ki siz benim gözümün önündesiniz ve bu ilişki ikinizin de iş hayatına olumlu yansıdı. Çünkü ikinizde iş etiğini çok dikkate alarak çalışmaya başladınız. Ekstra olarak büyük oğlum aşırı bir mutluluğa erişti. Bu benide mutlu etti ki zaten seni de oğullarım kadar severim."

"Efendim ben-..."

"Sözümü kesme Lu Han. Sonra bir gün aniden ikinizinde pat diye uyumu kayboldu. Bir gün oğlumdan ayrıldın. Neden olduğu hakkında hiçbir fikrim yoktu önceleri. Ki bu hiç umrumda değildi de. Sizin hayatınız ve sizin kararlarınızdı. Sen iş etiğini bozmadan performansına geri döndün ama Sehun asla dönemedi. Sen onun işlerini de yapmaya başladın. Daha sonra birde baktım ki sen ve Kai arkadaşsınız. Nedenin Kai olduğunu düşündüm başta. Senin ondan hoşlanıp Sehun'u bıraktığını sandım ama hayır. Kai senin peşinde dolanıyordu. Sizi takip ettirdim. Sen Kai'yi defalarca reddettin. Hepsine de şahit oldum. Ama Kai hiç vazgeçmedi. Sanırım bu huyu benden geçmiş. Seni ikna etti. Çıktınız. Sehuna olan Kai'ye de oldu. Mükemmele yakın bir performans sergiledi. Şimdi ondan da ayrılmışsın. Oda Sehun gibi oldu. Yinede küçük oğlum Sehun kadar güçlü değildir. Terk edilmeyi yada kaybetmeyi hazmedemez. Şirkete gelmeyi bile kesti."

"Özür dilerim"

"Bunları sana anlatıyorum çünkü, sen benim iki oğlumuda önce yükseltip sonrada olduğu gibi yere çaktın. Çakılmayı ve ayakta kalmaya çalışmanın ne demek olduğunu gösterdin. Bunu görmek hoşuma gitmedi Lu Han! Oğullarımın ikisini birden yerle bir ettin."

Luhan bu durumu nasıl çevireceğini bile bilmiyordu. Bu adam onun üzerine atlayıp parçalara ayıracak gibi görünüyordu.

"Şimdi Lu Han senin hakkında neler bildiğime gelelim. Baban olmadığı için sıkıntılı bir çocukluk geçirdin. Annen seni çok zor şartlarda okuttu. Buraya benim babanı tanımam ile işe girdin. Önce benim sekreterin sonrada şirketi devr alan oğlumun sekreteri oldun. Daha sonras ise Genel Müdür. Şimdi annen hasta, bakımı ve illaçları için kendi hayatından vazgeçtin onun isteği olan senden ayrı yaşama talebi için ona taksitle bir ev alıp taksitler yüzünden kirasını zor ödediğin evden atılma durumuna kadar geldin. Ben ise sana bir sözleşme getirdim Lu Han. Bu bir bakıma hem seni hem beni mutlu edecek. Seni büyük oğlum ile evlendireceğim. Bazı şartlar hakkında konuştuktan sonra Oh LuHan olacaksın. Karşılığında sana annene aldığın evi ve bakım masrafları için gereken parayı vaadediyorum. Birde eğer ki kabul etmeyecek olursan Lu Han oğullarıma yaptığını yapacağım. Seni kovacağım ve alanında başka bir iş bulamaman için elimden geleni yapacağım. Ev de ailenin hastahane masrafıda yalan olacak. Seni dibe iteceğim ve çıkamaman için elimden geleni yapacağım emin olabilirsin."

Gözlerim doldu. Ailem ile tehdit etmekte ne demekti şimdi? Bu adamı böyle acımasız yapan neydi?

"Sana karşı hep en iyi şekilde davrandım Lu Han. Çünkü işini çok iyi yaptın. Beni hep gururlandırdın. Senden asla pişman olmadım. Benim oğullarım ile gönül eğlendirirken aklın neredeydi? Onların şirketinde çalıştığını ve ikisinin birbirine düşman kesileceğini nasıl düşünmedin?"

Luhan dayanamadı. Sürtük damgası yemesine azıcık birşey kalmıştı resmen ayağa kalktı. Ne zaman ezilmişti ki şimdi ezilecekti?

"Bay Oh, ne sözlediğinizin farkına varın. Sizin büyük oğlunuz bana "seni eskisi gibi sevmiyorum" diyerek beni terk etti. Küçük oğlunuz ise bana ailesinden yada statüsünden bahsetmeyerek yalanların en büyüğünü söyledi. Sizin çocuklarınızı yetiştirememenizin sonuçlarını benim çekmem haksızlık ki ben Kai'nin sizin oğlunuz olduğunu bile bilmiyordum!"

"Ben söyleyeceğimi söyledim Luhan. Sözleşme burada. Maddeleri oku. Söylediklerini aklının bir köşesinde bulundurarak karar ver."

Luhan şu anda bir çağresi olmadığının farkındaydı. İç çekti. Oturdu. Sözleşmeyi önüne çekti ve maddelerine baktı.

10 YILLIK EVLİLİK SÖZLEŞMESİ;

Oh Sehun ve Lu Han'ın evlilik sözleşmesidir. Evlilik en az 10 yıl sürmeli ve sözleşmeyi imzalayan taraf ne olursa olsun bu evliliğe itiraz etmemelidir.

1- Sözleşmeyi imzalayan kişi, sözleşmenin feshini talep edemez.

2- Sözleşmeyi imzalayan kişinin, evleneceği adamın söz, davranış ve yaşam biçimine etki etme hakkı yoktur.

3- Sözleşmeyi imzalayan kişi, Evleneceği adama bu sözleşmeden ve konuşmadan söz edemez detay veremez.

4- Sözleşmeyi imzalayan kişi, evleneceği adamı koşulsuz seviyormuş gibi davranmalı ve ona asla karşı çıkmamalıdır.

Sözleşme sahibi: Oh Se-Hong

Sözleşme verilen kişi: Lu Han

"Yani bunu imzaladığım anda hem sehuna deli gibi aşık olmam hemde asla onun sözünden çıkmamam gerek öyle mi? Bunu nasıl yapmamı bekliyorsunuz acaba?"

"Lu Han bende hem genç hem aşık olduğum zamanları hatırlıyorum. Sen Sehun'a hala aşıksın. Sadece neler olduğunu bilmemek seni ondan uzak tutuyor. Yinede bunu öğreneceğine eminim. Şimdi eklemek istediğin birşey var mı?"

"Evet var. İlk olarak Anneme ve eve maddi destek olacağınız sözü kısmını sözleşmeye ekleyin. Daha sonrada en altına "Bu sözleşmeye imza atıldıktan sonra herhangi bir madde eklenemez ve çıkarılamaz yazmayı unutmayın böylece bu sözleşmeyi imzalayacağım. Ayrıca 10 yıl sonra mutlu değilsem öylece çekip gideceğini bilin."

"Gitmek isteyeceğini sanmıyorum. Ve Lu Han Sehun'un bu sözleşmeden asla haberi olmayacak. Daima ona aşıkmışsın da ben sizi evlendirme kararı almışım diye bilecek."

"Kai'nin sözleşmeden haberi var mı?"

"Hayır. Ona sadece ondan önce senin abisi ile birlikte olduğunu ve sizi evlendirme kararı aldığımı söyledim bu kadarını biliyor. Şimdi... Oh Sehun ile evlenmeyi kabul ediyor musun Lu Han?"

"Oh Sehun ile evlenmeyi kabul ediyorum."

                  BÖLÜM SONU...

Evlilik SözleşmesiWhere stories live. Discover now