41. _just_cassie_

21 3 0
                                    

Přidávám rozhovor od našeho člena DoctorMcMagnus.

Tentokrát bude rozhovor s autorkou _just_cassie_.

Tak jdeme rovnou na to! :)

1. Ako dlho si už na Wattpade a aké boli tvoje začiatky?

Jsem tu už něco přes tři roky. Začátky byli z hlediska mých příběhů dle mého katastrofa a může si to každý u mě na profilu přečíst, jelikož tam můj úplně první pokus o příběh stále oxiduje už asi po milionu úprav.

*****

2. Aký žáner máš na Wattpade najradšej a prečo?

Miluju tu poezii co tu už tolik lidí zveřejňuje. Pomáhá mi to rozšířit obzory, abych já sama byla lepší v psaní té svoji. Jinak nemám nějaký oblíbený žánr, spíše čtu raději takové ty real příběhy z našeho světa, ty smutné a short stories. Fantasy si ale taky klidně přečtu, to bude vždycky srdcovka.

*****

3. Aké je tvoje obľúbené dielo na Wattpade, autor a tvoj príbeh?

Nejvíc mě dostal příběh Popelky, co kouří bongy ug jen proto, že mi to strašně moc připomnělo mojí kamarádku i mě samotnou. Co se týče autora, nejvíc příběhů jsem přečetla od TaCoVeriVJednorozce. A pokud správně rozumím poslední části otázky, tak ze svých příběhů mám nejradši - protože jsem do něj dala asi nejvíc opravdové práce a citů - Vůni trávy a cigaret.

*****

4. Čo by si chcela odkázať ostatným autorům na Wattpade, alebo čo by si im poradila?

Pište jen pokud vás to opravdu baví, jinak to nemá smysl, psaní má dělat radost hlavně vám a navíc příběhy co napíšete rádi jsou mnohem lepší než když to píšete jen pro hvězdičky a uznání. Neříkám, že je špatné je chtít to vůbec i já jsem vděčná když mojí práci někdo tímhle způsobem podpoří, ale nemělo by to být to hlavní o co vám jde. A hlavně buďte šťastný dokud jste mladý a žijte, protože čas vám nikdo nevrátí a je toho tu sakra dost, co se dá zažít. Tolik asi k mému "vylívání srdíčka".

A hned jak to půjde kupte si draka! A když ne sobě tak ho kupte pro mě! Díky. :)

*****

5. A posledná otázka. Čo sa ti najviac páči na Wattpade a čo sa ti naopak nepáčí a čím by si sa to snažila zlepšiť?

Líbí se mi celková myšlenka Wattpadu, že tu naprosto kdokoliv může napsat a zveřejnit naprosto cokoliv. Co mi vadí je omezený počet hvězdiček a potom taky to, že se nedají v chatu posílat emojis jinak. Ale to jsou jen malé drobnosti, jinak jsem součástí Wattpadu moc ráda.

*****

RozhovoryDove le storie prendono vita. Scoprilo ora