14. BeeBee_Princess

20 3 0
                                    

Ahoj všichni! :) Je tady opět Kajcaa36 a s ní i nový rozhovor, tentokrát bude s BeeBee_Princess. :) Užijte si rozhovor. :) Kdyby si našla v rozhovoru nějaké chyby, ozvi se mi a já je případně opravím. Dost bylo řečí na začátek, tak jdeme rovnou na to! :)

*****

1. Kdy a jakým způsobem ses dozvěděla o Wattpadu?

Věděla jsem o něm už celkem dlouho, neboť má sestra přes Wattpad četla a pořád čte různé příběhy a sama chvíli psala. Takže jsem se o Wattpadu dozvěděla díky sestře.

*****

2. Jaký je tvůj názor na Wattpad?

Myslím si, že to je naprosto skvělá aplikace. Nejenže tu najdete různé příběhy, ale dodá vám to odvahu zkusit napsat svůj vlastní příběh. I když nějaká ta menšina lidí by radši neměla nic psát, když mají extrémní chyby v gramatice (prosím toto neberte jako hate).

*****

3. Jaká byla tvá první knížka?

Moje první kniha? Ah, moje začátky začali s příběhem New Girl in New York. Bohužel jsem zjistila, že už k ní mám tak málo nápadů, takže jsem zrušila publikování a teď jí mám prozatím v konceptu... Nedokázala bych jí smazat.

*****

4. Kdo tě nejvíc podporoval při psaní?

Moje nejlepší kamarádka, která ovšem nemá Wattpad a tak své knihy přepisuji, aby si je mohla sama přečíst a poté moje sestra KateTomlinson17. Obě dvě jsou skvělou podporou a dodávají mi odvahu psát dál.

*****

5. Na kterou svou knížku si nejvíce hrdá?

Nejvíce jsem hrdá na Princess of vampires. Tahle kniha měla velký úspěch a já jsem byla tak hrdá. Nikdy jsem nezažila lepší pocit, když jsem zjistila, že v kategorii upíři jsem první. Dokonce tekly i slzy. :D

*****

6. Jak dlouho se psaní věnuješ?

No, asi před dvěma roky jsem začala psát svůj první příběh, který už není zveřejněný, ale pořád ho mám... Takže to vypadá, že psaní se věnuji tak dva roky.

*****

7. Máš oblíbeného autora / autorku? Pokud ano, koho?

Mám oblíbeného vždy podle knihy. Ano asi to je divné, ale mě se to tak líbí. Mám ráda Veronicu Roth, která napsala Trilogie Divergence, James Dashner je další, kterého mám ráda, kvůli mé nejoblíbenější knize Labyrint 1-3 a v neposlední řadě ještě George R. R. Martin, spisovatel, který napsal a pořád píše Hry o Trůny.

*****

8. Jaká je tvá oblíbená kniha na Wattpadu a jaká ve skutečnosti?

Na Wattu asi Who I am? Miluji ten příběh, je zábavný a má skvělý děj. Bohužel dlouho nebyla další kapitola, ale i tak pevně doufám, že se příběh vrátí.... V reálu? Jak jsem řekla už předtím. Trilogie Divergence, Labyrint 1-3 a Hra o Trůny.

*****

9. Jaký je tvůj oblíbený žánr?

Fantasy, Sci-fi a upíři, což bude asi taky fantasy.

*****

10. Lituješ někdy toho, že ses na Wattpad zaregistrovala?

Ne nelituji. Kdybych se nezaregistrovala na Watt asi bych ani nezačala psát. Takže jsem nadevše ráda, že jsem se na tuto aplikaci zaregistrovala.

*****

Ještě jednou bych ti chtěla poděkovat, že jsem s tebou mohla udělat rozhovor. :)

Doufám, že jste si rozhovor dostatečně užili a pro dnešek se s vámi loučí Kajcaa36, vůdkyně rozhovorů. :)





RozhovoryWhere stories live. Discover now