38. Forever_Together4

10 2 2
                                    

Je tady Kajcaa36 a s ní i nový rozhovor! :)

Tentokrát bude s autorkou Forever_Together4.

Nejdříve bych se ti chtěla omluvit za dlouhou čekací lhůtu, určitě to do příště napravím. :)

A já si myslím, že můžeme jít rovnou na rozhovor. :)

1. Kdy a jakým způsobem ses dozvěděla o Wattpadu?

O Wattpade som sa dozvedela od kamarátky, o ktorej som vedela, že tu píše knihy. Bolo to asi pred polrokom. Odvtedy som zvažovala či začnem písať aj ja, a vyšlo to.

*****

2. Jaký je tvůj názor na Wattpad?

Wattpad je podľa mňa perfektný výmysel. Ten, kto ho vymyslel má môj obdiv. Je tu úžasná komunita, skvelí autori a knížky.

*****

3. Jaká byla tvá první knížka?

Moja prvá knížka na Wattpade sa volala Muzikál môjho života, ktorú momentálne prepisujem. To som sa ešte nerozpísala a bolo to skôr také amatérske písanie.

*****

4. Kdo tě nejvíc podporoval při psaní?

Trochu mama. Ale inak v tom nevidela nejaký veľký zmysel. Povedala som si, že budem písať pre seba. Pretože ma to veľlmi baví. :)

*****

5. Na kterou svou knížku si nejvíce hrdá?

Asi na knihu Zamilovaná do učiteľa. Síce nie je dokonalá, písala som ju o jednom pre mňa veľmi dôležitom človeku, ktorého mám z celého srdca rada. Opisovala som ho v postave Skya. A ešte som hrdá na moju novú knižku Knihomoľka. Snažila som sa ju písať profesionálnejšie a dúfam, že ju dotiahnem do konce. :)

*****

6. Jak dlouho se psaní věnuješ?

Na Wattpade som šesť mesiacov, no píšem už dlhšie. Asi také dva, tri roky. Píšem či už poviedky, dlhšie knihy, ale aj piesne a scenáre. Je to po divadle a hudbe taký môj únik z reality. :)

*****

7. Máš oblíbeného autora/autorku? Pokud ano, koho?

Mimo Wattpadu mám celkom dosť obľúbených autorov. Prvé miesto patrí momentálne Jandy Nelson, korá píše geniálne knihy. Potom by som spomenula Shakespeara, J. K. Rowling. Na Wattpade sú to: brokengirl005 a Stupid_child_.

*****

8. Jaká je tvá oblíbená kniha na Wattpadu a jaká ve skutečnosti?

Na Wattpade je to jednoznačne Fall in love od brokengirl005. A v skutočnosti u mňa momentálne víťazí Nebo na dosah od Jandy Nelson.

*****

9. Jaký je tvůj oblíbený žánr?

Môj obľúbený žáner je v prvom rade Teen Fiction. Rada si však prečítam aj román, alebo drámu.

*****

10. Lituješ někdy toho, že ses na Wattpad zaregistrovala?

Zatiaľ ne. Neľutujem. Síce sa sem tam prihodí aj nejaký ten nenávistný komentár od nemenovaných osôb, mňa to ale nerozhodí, a idem ďalej. Veď život sa predsa neodvíja od skupinky depresívnych ľudí. Písanie ma veľmi baví. Možno, keby mi raz nevyšlo moje milované divadlo a muzikálové herectvo, písanie by mohlo byť ďalšou alternatívou. :D

*****

Ještě jednou bych ti chtěla poděkovat, že se mi naskytla možnost, s tebou zprostředkovat tento rozhovor. :)


RozhovoryWhere stories live. Discover now