33. Milovniceknih

27 3 0
                                    

Je tu opět vůdkyně a s ní i nový rozhovor! :)

Tentokrát je s autorkou Milovniceknih.

Tak se pusťme do toho! :)

1. Kdy a jakým způsobem ses dozvěděla o Wattpadu?

O Wattpadu jsem se dozvěděla náhodou. Projížděla jsem různé stránky s fanfikcemi a  najednou narazila na Wattpad, přihlásila se sem a už to bylo. Od té doby tady straším a snažím se prorazit svojí tvorbou. Už jsou to tři roky, co tu jsem, ale aktivně píšu asi jenom dva.

*****

2. Jaký je tvůj názor na Wattpad?

Wattpad mi doslova změnil život! Jsem tady skoro pořád, ať už čtu nebo píšu. Je to zábava pokaždé a myslím, že tady budu ještě hodně dlouho, protože se vždycky najde něco nového, co mě oslní. Samozřejmě tu mám i své věrné čtenáře, takže komu by se tu takhle nelíbilo?

*****

3. Jaká byla tvá první knížka?

Glassy sky bylo asi první, o co jsem se kdy pokusila a skončilo to velikým úspěchem. Jedná se o yaoi a fanfikci na anime Tokyo Ghoul a příběh si našel mnoho fanoušků, kteří nadšeně podporovali mojí tvorbu až do konce a jsou tu i nyní, když píšu pro velký ohlas druhý díl.

*****

4. Kdo tě nejvíc podporoval při psaní?

Možná se budu lišit svojí odpovědí od ostatních, kteří vždy tvrdí rodina a přátelé. Mě nejvíce vlastně podporuje osoba, kterou jsem vlastně nikdy ani nepotkala, ale přesto ji znám už tři roky! TnaKenov, ano to je ona. Ona je ta, co mi říkala: "Nepřestávej!" Ta, co mě nutila do zlepšování se, do studování češtiny, neboť ona mi přece nebude dělat korekturu navždy že? :D A pomohlo to a za to jsem jí opravdu vděčná. Za korekturu i veškerou grafiku, co na mojem profilu mám. Prostě úžasný člověk, který mě neuvěřitelně podporuje! (Jestli to teď čteš, tak můžu jen říct veliké: Děkuju.)

*****

5. Na kterou svou knížku si nejvíce hrdá?

To neumím říct. Každá v sobě má něco a každá se nese nějaké poslání a má za sebou dlouhou historii i vlastní příběh. Čili fakt netuším. Ke každému dílu mám svůj vlastní a jedinečný vztah. Nejde si tedy vybrat...

*****

6. Jak dlouho se psaní věnuješ?

Tady na Wattpadu kolem dvou let, ale jinak píšu vlastně od té doby, co to umím. :) Ale až tady se to pořádně rozjelo a stalo se to mým hobby.

*****

7.  Máš oblíbeného autora/autorku? Pokud ano, koho?

Ježiš, téhle otázky se vždycky bojím, protože spíš čtu vázané knihy, než tady, ale co tak můžu říct, moc se mi líbí tvorba právě TnaKenov a třeba ještě laheyx.

*****

8. Jaká je tvá oblíbená kniha na Wattpadu a jaká ve skutečnosti?

Na Wattpadu opravdu netuším, každá má něco do sebe a zase se neumím, vlastně ani nemůžu vybrat. Ve skuečnosti mám moc ráda autora pod jménem Jo Nesbø nebo taky Paulu Hawkins.

*****

9. Jaký je tvůj oblíbený žánr?

Nemám nějak vyhraněný žánr. Mám ráda samozřejmě fanfikce na anime, LGBT příběhy a občas si přeštu i něco dobrodružného nebo Fantasy a Sci-fi. Pokud mě příběh zaujme, žánr mě ani až tak moc nezajímá.

*****

10. Lituješ někdy toho, že ses na Wattpad zaregistrovala?

Ne :) a ani toho litovat nehodlám!

*****

A s tímto rozhovorem se se čtenáři pro dnešek loučím. :)


RozhovoryWhere stories live. Discover now