18.

323 18 4
                                    

Ik stap uit en zeg 'dag.' tegen het meisje, zij is echt laag. Ik kom thuis en zie dat Alper nog steeds niet thuis is. Ik ga op bed liggen en check mijn insta. Yess Ferdi wilt me volgen en heeft me een dm gestuurd!
Hey mooi meisje😉
Mijn buik maakt gekke sprongen en ik typ terug.
Heyy
Hij reageert meteen terug.
Wdj?
Niks, jij? Vraag ik terug, wrm zou hij het willen weten?
Ik ook niet
Wil je afspreken?
Vraagt hij.
Wow, wow. Ehmm, ik weet niet man, dit is wel een beetje snel. Als Alper hierachter zou komen hé?
Kan ik er ff over nadenken?
Vraag ik.
Op een mooi meisje wacht ik natuurlijk, ik dm je over een uurtje nog is.😉

Ik ga van mijn telefoon af en hoor de voordeur open en dicht gaan, mijn zenuwachtige gevoel is meteen weg, als Alper thuis is gaat het natuurlijk niet door. 'Ey Leyla! Leyla!' Roept Alper. 'Ja abi?' Vraag ik en ik doe snel mijn telefoon weg. Hij komt in mijn deur opening staan en zegt: 'wil je 20 euro verdiennen?'
Ik knik, maar hoe?
'Kijk, ik ga vanavond naar Celal toe, hij heeft morgen belangrijke toets en ik ga hem de antwoorden geven. Maar baba mag dit niet weten oké? Ik kom pas laat thuis en ik ga nu meteen weg.'
Wauw, denkt hij echt dat ik zo dom ben, ik ben misschien saff maar zo erg ook weer niet. Maar ik zeg: 'oké.' Alper geeft me briefje van 20 en gaat weg. Hij mag denken dat ik het hierbij belaat. Ik ga 1 min na hem de deur uit en ren snel achter hem aan, maar stilletjes, hij mag het niet merken. Ik zie dat hij plotseling stopt, waardoor ik bijna tegen een lantaarnpaal aanloop. Ik blijf zo stil mogelijk staan en loop achteruit om achter een muurtje te staan. Alper wacht zo een 5 min en dan komt er een zwarte bmw aanrijden. Hij groet de jongens die erin zitten stapt in. Dan rijdt de auto weg.
Wtf, hij gaat zeker uit ofzo.
Boos loop ik naar huis, hij denkt echt dat ik saf ben ofzo he, zomaar doen alsof ik 7 ben ofzo, ben rustig bijna 17! Maar ik weet al wat ik moet doen, ik pak mijn telefoon en dm Ferdi met:
Waar wil je afspreken?

Als Alper uitgaat, kan ik ook wel gewoon afspreken met een jongen.
Ferdi antwoordt met:
Dit is mijn huisadress: *met zijn adress*
Ben er binnen 20 min.
Zeg ik en ik ren naar mijn kamer. Ik doe een lange blouse aan, met een zwarte legging. Ik borstel mijn haar door en doe mijn make up, ietjes meer dan normaal. Ook doe ik parfum op en klaarr. Ik vraag me echt af wat we gaan doen, ik heb nog nooit met een jongen afgesproken. Miss film kijken ofzo.

Ik fiets naar zijn huis en bel zenuwachtig aan. Hij doet open en ziet er nog beter uit dan ik in mijn herinneringen had. Zijn lichtbruine gekrulde haar ziet er netjes uit en hij heeft een trainingspak aan van nike, wajoo dat is zooo mooi hé trainingspakken😍😍.
Hij lacht en zegt: 'wauww, dat zo een mooi meisje naar mijn huis is gekomen.' Ik lach en loop zijn huis in. 'Zijn je ouders niet thuis?' Vraag ik.
'Ik woon momenteel alleen.' Zegt hij. 'Ohh, hoe oud ben je?' Vraag ik. '19.' Antwoordt hij. 'En jij?' Vraagt hij. 'Ik ben 17, bijna 18.' Lieg ik. Ik weet niet eens waarom ik lieg. 'Mooi.' Zegt hij zacht. 'Wil je wat drinken mooi meisje?' Vraagt hij. 'Ja hoor, water is goed.' Zeg ik en ik ga op de bank zitten. 'Water? Wil je geen cola ofzo?' Vraagt hij. 'Cola is ook goed maakt me niet uit.'  Zeg ik.
Ik zit wat awkward en kijk de woonkamer rond, het ziet er netjes uit, ik geloof bijna niet dat hij alleen woont. Ferdi komt binnen met cola, zet het op tafel en zegt: 'nou vertel is wat over jezelf.' Ehm, ik pak mijn cola en neem 2 grote slokken, het smaakt een beetje raar, maar ik negeer het. Misschien een beetje over datum ofzo, ik kan het hem niet kwalijk nemen. 'Ik heet Leyla zoals je weet ik ben zes- ehm zeventien jaar en ik zit in vie- vijf vwo.' Zeg ik. Hij lacht, zou hij doorhebben dat ik lieg? 'En jij?' Vraag ik. 'Ik heet Ferdi, ik ben 19, over een maand word ik 20. Oud hé? Ik Zit in mijn laatste jaar mbo. En ik ben half surinaams, half Frans.' Ik glimlach en zeg: 'ik ben Turks.' 'Ik heb veel Turkse meisjes gezien, maar zo eentje als jij nog nooit..' Mijn hoofd begint te bonken en ik begin een beetje draaierig te worden. Ik knipper een maar keer in de hoop dat het over gaat, maar nee. Ik negeer het en ga verder met praten.
'Wat doe jij eigelijk ik het ziekenhuis Ferdi?' Vraag ik. 'Mijn tante, ligt in coma.' Zegt hij. 'Zij voedde mij op.'
'Oh wat erg voor je!' Zeg ik, mijn stem klinkt opeens zo raar, waardoor ik moet lachen. 'Omg, hahahahaha, wtf, sorry.' Zeg ik. Ferdi's gezicht kan ik niet zo scherp zien, maar het boeit me eigenlijk niet eens. 'Wat doe jij in het ziekenhuis?' Vraagt Ferdi. 'Ooo, mijn moeder ligt in comaaa.' Zeg ik, ik voel geen verdriet.

Maar dan besef ik het,
Dit is niet goed,
Er is iets met die cola..
'Ferdi... Wat zat er in die Cola?' Vraag ik. 'Niks hoezo?' Vraagt hij.
Ik sta op, plotseling word ik duizeliger en ik zeg: 'omg, Ferdi, wat heb je ge..' en ik val neer en dan is alles zwart.

Votee♡
Wat denken jullie dat er is gebeurd? Heeft Ferdi wat in de cola gedaan?

Turkse Leyla Where stories live. Discover now