11.

365 25 5
                                    

Tarik ziet het ook en pakt mijn hand en kust hem, dan lopen we hand in hand naar de kluisjes, als we langs mijn vriendinnen lopen kijk ik ze aan en zwaai ik, alleen Nisa zwaait afwezig terug. Dina schudt voorzichtig haar hoofd en Dua heeft haar hand voor haar mond. Uff ze overdrijven echt erg man. Ik knijp zachtjes in de hand van Tarik en we lopen naar het lokaal. In de gang zeg ik tegen hem: 'waarom doe je zo?' Hij kijkt naar me en vraagt: 'hoe bedoel je?' Ik zie gewoon dat hij zich van het domme houdt. Ik rol met mij ogen en zie Achraf en Eray kijken. Ook hun mond valt open, wat is er aan de hand?? Waarom kijkt iedereen zo? Ik zoen toch niet in het openbaar met hem, hand vasthouden is toch niet zo erg?? It means nothing!
In het lokaal wil Tarik naast me zitten, maar ik zeg: 'naast mij gaat Nisa bitch.' En ik zwaai naar hem. Hij bromt wat en gaat bij Achraf en Eray zitten. Achrad kijkt me nogsteeds verbaasd aan. 'Wat kijk je jongee??' Zeg ik, zelf ik ben verbaasd over mezelf, sinds wanneer ben ik zo. Op dat monent komen Nisa, Dua en Dina net binnen. 'Rustig, ga zitten.' Zegt achraf lachend, volgens mij ziet hij dit als een grote grap. 'Nee, ik ga niet zitten.' Zeg ik. Tarik begint ook te lachen. Dua staat naast me en zegt zacht: 'wat is er Leyla?' Ik draai me om, wat er met mij is?? Waarom doet iedereen zo raar vandaag? Wat denken zij wel, ze judgen meteen. 'Er is niks mann.' Roep ik en plof neer op mijn stoel. 'Nisa! Kom naast me zitten!' Commandeer ik haar. Nisa kijkt me niet eens aan en gaat met een afwezige blik zitten. Feyza en haar meelopertjes komen ook binnen en ze kijken me meteen echt bitchy aan, ik ga er niet eens meer op in. Dina kijkt echt 20 jaar lang naar mij en gaat zitten, Dua gaat naast Dina zitten, ze wisselen snelle blikken uit.
De les gaat weer gewoonlijk saai en ik maak mijn aantekeningen, ik kijk naar Nisa, ze doet echt precies niks, wacht omg...

Ze is in slaap gevallen... Het gaat niet goed met haar, 'Dina! Dua!' Fluister ik. Ze draaien zich om en zien Nisa. 'Maak haar wakker!' Fluisterd Dina. 'Ey.' Ik schud aan haar arm. Ze knippert een paar keer met haar ogen en dan pas zie ik hoe slecht ze eruitziet, 10x slechter dan ik gekke wallen, rode ogen en haar alle kanten op. 'Nisa!' Fluister ik. Dan beginnen haar ogen weer vol te raken en begint ze te huilen, midden in de les. Een paar mensen hebben het door en kijken fluisterend onze kant op. Behalve de docent gelukkig. 'Sssshhh, Nisa komt goed, hou vol man bro.' Ze kamleert een beetje en ik kijk om me heen, Achraf en Eray kijken ook onze kant op, maar Tarik zit rustig op zijn telefoon. Als de bel gaat gaan mn kizlar (girls) en ik meteen naar een stil plekje in de school. Nisa weigert eerst te praten, maar uiteindelijk verteld ze alles aan Dina en Dua.

Dua slaat haar hand voor haar mond en slaat een klein gilletje. 'OMG! NISA NEE, DIT IS EEN GRAP TOCH??' Dina begint haar slapen te masseren, dat doet ze altijd als ze spontaan djoen krijgt. En ik, ik kijk maar wat.
'NISA, IS HET EEN GRAP??!' Nisa begint weer hard te huilen. 'Was het maar een grap...' Zegt ze. Dua's mond valt open en ook Dua begint te huilen. Dina zegt: 'Nisa, je doet focking vwo, je bent een focking slim meisje en dit is wat je doet?' Haar stem klinkt hard.

Dan draait Dua zich om en loopt weg, Dina volgt haar. Nisa slaat haar armen over elkaar en begint nu echt heel hard te huilen. 'Wat heb ik gedaannn!' Snikt ze. Ik geef haar een knuffel, 'komt goed! Ze overdrijven man!' Zeg ik, maar ik weet diep vanbinnen dat ik ook weg zou willen lopen.

Votee, je gunt wel hadi❤❤

Turkse Leyla Where stories live. Discover now