JK - Az a szó

1.7K 124 10
                                    


Elfáradtam a koncerten. Jimin a végén rendesen itatta az egereket, mint egy kis lány. Legszívesebben odamentem volna megvigasztalni, de a játszadozása miatt, már így is túl sokat fanszervizelünk. Tudom, hogy megakarja bosszulni, hogy induláskor rányomultam, de kezd kicsit sok lenni. Mellé ülök, és próbálom kizárni a kezdődő fejfájásom. Túl sok a stressz. Erre van egy jó megoldásom. Megbököm a legkedvesebb Hyungom, aki mindig benne van az ilyen bulikba.

- Héé! Ma iszunk, ugye? - ahogy ránézek, bent ragad a levegőm. Bájos arca ki van pirulva a sírástól. Csodálatos mindig fénylő szemeit, most könny fátyol teszi még csillogóbbá. Szinte könyörögnek, hogy átöleljem, és el se engedjem őt. - Fejezd be, te Cry-baby! - törlöm le, az útnak induló cseppeket. A háttérben elkapom, ahogy Namjoon kíváncsi tekintettel követi a mozdulatom. Mióta megtudta, hogy néha dugunk Jiminnel, minden lépésem figyeli, ami nagyon bosszantó. 

- Bocsi... nem tudtam visszatartani. - fekteti a fejét a háttámlára, és a plafonra függeszti szép szemeit. Arcát fürkészem pár pillanatig, majd megállapodok a száján. Igen határozottan, ez a kedvencem, a szemei mellett.

- Oké! Megértem, de van három napunk Londonig. Szóval iszunk? - sürgetem bökködve. Próbálok eltekinteni, a bennem éledező vágytól. Sajnos, nem voltunk együtt, amióta eljöttünk otthonról. Jimin határozottan jobban bírja a különválást, mint én. Az én testem, már szinte üvölt, hogy dugjam meg. Főleg, hogy már kis milliószor láttam a szemem előtt, hogy egyedül, a szálloda szobába, a nekem bemutatott módon, elégíti ki magát többször is, egymás után, amíg annyira el nem fárad, hogy elalszik. Istenem, az izgalom már végig is hullámzik a gerincemen, és szétterjed ágyékomban. 

- Igyunk! - szakít ki hangja az önsanyargatásból. Terveim vannak estére, így szeretném, ha nem ütnénk ki magunkat.

- Múltkor nagyon rosszul voltam. Annyi mindent össze ittunk. Nem kellett volna. Most csak egy valamit igyunk, hogy ne legyünk rosszul. Mondjuk pezsgőt. Azt mind szeretjük, szóval szerintem, így lenne a legjobb, de javíts ki, ha tévedek. - hosszan nézünk egymás szemébe. Azt hiszem, mégis a szemeit szeretem a legjobban. Olyan nehéz dönteni. - Jimin... nem figyeltél, igaz? - kérdezem, mikor már percek óta nem kapok választ. Sóhajt, majd elpirul, amitől a bennem lévő szex éhes szörnyeteg, már rögtön le is teperné. - Csak annyit mondtam, hogy ne keverjük a piát, mint a múltkor, hanem egy valamit igyunk. Mondjuk pezsgőt! Vettem, mert tudom, hogy szereted.

- Jól hangzik! - örül meg neki, mint egy kisgyerek. Ajkai közül, egy feszült sóhaj szalad ki, ami incselkedésre buzdít engem.

- Megint frusztrált vagy? - halkítom le a hangom, de perverz mosolyom nem tudom elrejteni.

- Nem! Csak elgondolkodtam. - Túl jól ismerem már, ezt a tekintetet. Tudom, hogy ő is ki van éhezve.

- Nyilván. És min, ha nem a szexen? - kérdezem lazán, közelebb hajolva, de amit látok meglep. Elpirul, majd kicsit fészkelődni kezd, és kezét combjára téve, eltakarja a többiek elöl ölét. Én viszont kiszúrom, azt a kis dudort, amitől még inkább megjön a kedvem. - Igen pirulós kedvedben vagy! Ne csináld, még a végén félreértem, és azt hiszem, engem akarsz! - kacagok szemeimet le se véve róla. Jó kedvem egyből elszáll, ahogy Tae elénk sétál. Hogy ez mindig rossz helyen van.

- Jiminie, csak rám vágyik! - mosolyog mindent tudóan az én Jiminiemre. Egy pillanatra elfog valami furcsa érzés. Tae és Chim mindig is nagyon közel álltak. Mi van, ha van köztük is valami? Amilyen fasz éhes az én legjobb barátom kizárt, hogy kibírja nélkülem már több, mint egy hónapja.

Csak szex?Место, где живут истории. Откройте их для себя