JM - A múlt kalandjai II

2K 147 8
                                    



Reggel szokás szerint előbb keltem, mint Jungkook. Végig néztem a mellettem szuszogó szépségre. Muszáj ezt a szót használnom. Ugyanis Jungkook a sűrű hosszú szempilláival, a rózsaszín formás ajkaival és a hibátlan, világos bőrével egyszerűen szép. Amikor kinyitja az éjsötét, huncut szemeit, és kisfiús, csábos mosolyra húzódnak, ezek az ajkak, akkor lesz ellenállhatatlanul jóképű és szexi, de most ebben a nyugodt állapotban "csak" szép. Ábrándozásomból egy hideg, nedves érzés ébresztett fel. Meglepődve néztem végig magamon. Az éjszaka a nadrágomba élveztem. Szitkozódva mentem a fürdőbe, és gyorsan lezuhanyoztam. Próbáltam a vízsugár alatt kitisztítani a fejem. Nem jó, hogy Jungkook ilyen komoly hatással van rám. Ez a munkám rovására fog menni. Eddig velem még nem történt hasonló, hogy spontán orgazmusom lett volna. Mit teszel velem Kookie? Mikor kiszálltam a zuhany alól, már sokkal nyugodtabb voltam, egészen addig, amíg megláttam magam a tükörben és sokkot kaptam. Egy kicsi szívásfolt volt a nyakamon. Épp csak akkora, mint egy pattanás, de tuti, hogy az volt. Tehát még sem volt annyira spontán az az orgazmus?

Gondolataimba mélyedve mentem vissza a hálóba. Jungkook ugyanabba a pózba feküdt az ágyba, ahogy hagytam. Kicsit lecsúszott róla a takaró, és feltűrődött a felsője, így szememnek szabadon hagyva, izmos hasfalát. Percekig csak csendben figyeltem. Nem mertem közelebb menni, mert tudtam, akkor ráfogok mászni az ártatlanul alvó makneara. Vajon mit tett velem, amíg aludtam? Lehet, nem kéne ennyire féltenem? Nem is vagy olyan ártatlan, igaz? Nem tudom meddig figyelhettem, de elkezdett mocorogni. Hatalmasat nyújtózott, majd lassan felült és rám nézett.

 - Valami baj van? – kérdeztem az ajtófélfának dőlve. Sokkal jobban éreztem magam attól, hogy tudtam ő is annyira akar, mint én őt. 

- Zavarba ejtő álmaim voltak. – mondta miközben nagyon lassan és alaposan végig mért. Álom, mi? Finoman megérintette azokat a bűnös ajkakat, melyek gondolom nem rég még engem faltak. A gondolat is lázba hozott. Mérges voltam, amiért nem emlékeztem semmire. Végig simítottam a nyakamon, picit elidőzve a folton, jelezve neki, hogy tudom mit tett. Szemével követte minden mozdulatom. Láttam rajta, hogy meglepődött. Talán nem is vette észre mennyire elkapta a szenvedély. Arcára kiült a szégyen. Rossz volt ránézni. Nem akartam kínozni, ekkor viszont észrevettem a nadrágját. Természetesen neki is foltos volt, de a folt alatt, jól láthatóan elég keményen dudorodott a férfiassága. Nem értettem. A teste és az arca teljesen mást üzent. Sóhajtottam egyet, és ellöktem magam az ajtófélfától.

- Azt látom... Készülj. Mennünk kell próbálni. – hagytam magára szégyenével és vágyával. Épp elég volt nekem a sajátom, nem akartam még az övével is foglalkozni. 

Reggeli közben folyton magamon éreztem a tekintetét. Mondjuk már megszokhattam volna az évek alatt, de még mindig zavarba tudott hozni. Főleg az éjszaka történtek után. Habár fogalmam se volt, mit tett velem. Az én kreatív fantáziám, perverzebbnél perverzebb képeket festett az agyamba.

- Jimin, ma Tae és te lesztek a középpontban. – mondta a menedzser, amikor végre kisebb csend állt be az asztalnál. Hangja nem tűrt ellentmondást, pedig most nem örültem ennek a kijelentésnek. Arcomra kiülhettek a gondolataim, mert kis idő után folytatta.– A felmérések szerint, a rajongók titeket szeretnek együtt látni, ebben a régióban. – Jungkook mellettem hirtelen feszült lett. Picit oldalra pillantottam, így épp elkaptam, ahogy nyakát nyújtogatta. Finoman combjára tettem a kezem és rámosolyogtam. Kicsit összerezzent az érintésre, de halványan visszamosolygott. Biztos izgul a koncert miatt. 

- Rendben. – néztem végül Taera, aki válaszként kacsintott egyet. Mire muszáj volt kacagnom. Annyira aranyos. Az ilyenek, mindig annyira természetesen jöttek neki. 

Csak szex?Where stories live. Discover now