JM - Csak egy szó

1.8K 146 7
                                    


Hatalmas volt ez a koncert New Yorkban. Imádtam minden percét. Rengeteg ember volt. Istenem, olyan boldog vagyok. Még mindig könnyezem, pedig már az öltözőben vagyunk. A többiek rég pakolnak, hogy minél előbb a szálláson legyünk, de én képtelen vagyok megmozdulni. 

- Héé! - bök oldalba Kook. - Ma iszunk, ugye? - kérdezi mellém ülve. Ő se pakol, megvár, mint mindig. Mikor szemembe néz nyel egy nagyot, majd vesz egy mély levegőt. - Fejezd be, te Cry-baby! - törli le finom ujjaival könnyeimet. Elmosolyodom.

- Bocsi... nem tudtam visszatartani. - döntöm a háttámlára fejem, és nézem a plafont.

- Oké! Megértem, de van három napunk Londonig. Szóval iszunk? - kérdezi bökdösve. Muszáj nevetnem, olyan, mint egy gyerek.

- Igyunk! - nézek oldalasan rá. Elég jól bírja a rendszeres ostromom a színpadon. Mikor elindultunk, szemtelen kis pöcs volt velem. Le is buktunk Tae előtt, miatta. Megígértem neki, hogy sokszorosan visszakapja. Azóta, a színpadon rendszeresen udvarolok neki. Miért ott? Mert ott nem kaphat el. Estére meg olyan hulla, hogy inkább kegyesen elfelejti nekem. Kifejezetten élvezem vele, ezt a játékot. Így mindenki nyer. Én bosszút állok, ő szenved, és még a fanszervizt is letudtuk. Nem csodás? Hopp, most veszem észre, hogy mozog a szája...

- ... szóval szerintem, így lenne a legjobb, de javíts ki, ha tévedek. - hosszan nézünk egymás szemébe. Nem tudom, mit mondjak. Fogalmam sincs miről beszélt. - Jimin... nem figyeltél, igaz? - kérdezi mosolyogva, és felemelve egyik szemöldökét. Sóhajtva bólintok. Megint zavarba jöttem, már csak ennyitől. - Csak annyit mondtam, hogy ne keverjük a piát, mint a múltkor, hanem egy valamit igyunk. Mondjuk pezsgőt! Vettem, mert tudom, hogy szereted. - ismétli el.

- Jól hangzik! - bólogatok hevesen. 

- Megint frusztrált vagy? - kérdezi kicsit halkabban. Próbálok nem rá nézni, mert a perifériámban látom, hogy teljes fogsoros vigyort mutat nekem.

- Nem! Csak elgondolkodtam. - mondom az igazat.

- Nyilván. És min, ha nem a szexen? - ahogy ő kimondja, azt, hogy szex, úgy senki. Már is szűkebb lesz a nadrágom. Aza mély, búgó ,kicsit rekedtes hang, ami édesen simogatja az ember fülét. Áh, öljetek meg! - Igen pirulós kedvedben vagy! Ne csináld, még a végén félreértem, és azt hiszem, engem akarsz! - kacag. Nagyon mocskosul kihasználja, hogy itt vannak a többiek. Úgy csinál, mintha viccelne, amíg minden szavát komolyan mondja. Profi! Mondjuk, jó mestere voltam.

- Jiminie, csak rám vágyik! - áll meg előtte Tae. Tudom, hogy segíteni akarsz, de ez most nem jó pillanat Tae!!

- Igeen? - kérdezi dallamosan Jungkook. 

- Pakoljunk, és menjünk inni, mert most nem vágyom másra. - állok fel. Érzem, ahogy Kook tekintete éget. Baszki!

Megkönnyebbülök, mikor a dugó pukkantását hallom. Végre ihatok, elengedhetem magam. Már nem bírom, ezt a sok stresszt. Az első pohárral szinte rögtön lehúzom. Suga és Jin meglepetten néznek rám. Csak négyen vagyunk, ezért nem kell aggódnom a kioktatás miatt.

- Mi van? Holnapra elmúlik. Inkább igyatok, vagy megiszom én! - morgok rájuk. Mire ők is lehúzzák. Az első két üveg után, még semmit nem éreztünk, így előkerült Suga whiskyje. Valami erősebb kell. 

- Játszunk valamit, ez így uncsi. - mondja Jin. 

- Na és mit? - kérdezi a legkevesebb életkedvet se mutatva Suga.

- Én, még soha? - kérdezi Jin. Nem! Nem! Rossz ötlet. 

- De, akkor senki nem kamuzik! - nézett körbe Jungkook szigorúan. Mire meglepődtem. Ő, ezt jó ötletnek tartja? Akkor én leszarom... csináljuk. - Kezdem én! - emeli fel feles poharát. - Én, még soha nem estem el a színpadon! - néz rám kihívóan. A kölyköt kivéve mindenki lehúzza a felest. 

Csak szex?Where stories live. Discover now