Chapter 14 - Music , dance and Safaa

4K 202 6
                                    

S poslední notou a tonem jsem otevřela oči a hluboce vydechla. Byl to neskutečně úžasný pocit. Mým tělem bloudil adrenalin a celá jsem se chvěla. Na tváři mi pohrával lehounký úsměv. Přehodila jsem si vlasy přes levé rameno, aby mi neustále nepadaly do obličeje. Své dlaně jsem měla spojené v klíně a jen v tichosti seděla. Užívala jsem si ten pocit klidu a ticha. Milovala jsem hraní stejně jako tanec. Byla jsem v tom opravdu dobrá. Jenže vzhledem k okolnostem jsem toho musela nechat. Opět jsem se stala nedočkavou, jako hladová šelma prahnoucí po kusu masa. Až tam moc jsem prahla po tom dokonalém pocitu. Pocitu kdy vám rytmus proudí žilami stejně jako krev. Žádný druh tance mi nebyl cizí, všechny jsem naprosto milovala a prožívala to jako by to bylo naposled.

(K téhle části patří to video s Autie jak tančí, aby jste měli přibližně představu ↓↓)

Po delším zamyšlení jsem se odhodlala zvednout. Pomaloučku jsem došla k obrovské věži s obaly od různých mixů písniček. Zandala jsem tam první mix co byl ležel navrchu. Začala jsem taky přemýšlet na co je tu taneční sál. Popravdě nevím na co je zrovna Zaynovi. Vážně mě rozesmála představa Zayna v upnutých legínách jako baleťáka. To už ale začala hrát hudba a já ucítila jak mi celým tělem projela vlna rytmu pomalé písničky. Poznávala jsem ji. Byla to Radioactive v coveru. Znělo to dokonale a mé nohy a ruce začaly samovolně tančit. Šlo to samo. Perfektně mi to tempo sedlo a každou dobou co jsem si v mysli odpočítávala jsem se cítila lépe.

„Raz, dva, tři, čtyři, pět, šest, sedm, osm, raz, dva..." počítala jsem si do rytmu songu od Imagine Dragons. Byla jsem ze začátku stejně nervozní, jako při hře. Nakonec nebylo čeho. Něco co máte v sobě se prostě nezapomíná. Písnička dohrála a já vydýchávala rychlé pohyby. Zřejmě jsem vypadla z formy. Nechala jsem hrát další písničku na seznamu a jen seděla s nataženýma nohama a koukala na svůj odraz.

„Jéééé," začal někdo tleskat. Polekaně jsem se otočila za zvukem. Ve dveřích stála menší holčička. Byla roztomilá, vlásky měla jako uhel a neustále jí padali do očí. Najednou se za ní vyloudil Zayn a vzal ji do náruče. A to co jsem uviděla mi zarazilo dech. Tak lásky plný pohled co na ní upíral jsem u něj ještě nezažila. Jeho úsměv byl upřímný, ne takový ten úšklebek co byl pro něj typický. Zvedla jsem se a pomalu nejistými kroky se vydala k nim. V hlavě se mi vybavovaly nejrůznější scénáře. Nejvíc jsem se lekla když mě napadlo i to že by mohl být otec. Na druhou stranu si myslím, že podle prvního pohledu by to byl skvělí táta. Nejspíš jsem se moc zamyslela a málem do těch dvou narazila. Až zblízka jsem si všimla té neskutečné podoby. Zayn se otočil mým směrem a poslal mi menší úsměv. Celkem mě zklamalo když nebyl tak láskyplný a upřímný. Co jsem taky mohla čekat.

„Skyler tohle je Safaa," políbil jí na čelíčko a máchnul hlavou mým směrem. Safaa -jak jsem zjistila od Zayna- se na mě podívala a usmála se, potom schovala hlavičku do jeho krku a on ji ochranitelsky objal. Bylo to něco kouzelného je takhle pozorovat. Bylo vidět jak moc jí miluje.

„Je trochu stydlivá."

„Moc pěkně si tancovala a hlála," zašišlala dětským hláskem. Bylo poznat že jí asi dělá problém 'r', ale to jí dělalo ještě sladčí. Přiznávám, že jsem byla červená až na zadku. Přišlo mi to trapné před Zaynem.

„Děkuju zlatíčko," pohladila jsem jí po jemných vláskách a usmála se.

„Ty umíš hrát a tančit k tomu? To budu chtít někdy vidět," rozesmál se a maličko se pohupoval se Safou v náruči. Bylo mi docela hloupě tam jen tak stát.

„Bylo to oplavdu hezký Zaynie," rozplývala se maličká a já se začala červenat ještě víc. Počkat...Co? Řekla Zaynie? Ani mě tak nepřekvapila ta zdrobnělina jako to že nejspíš zkrachoval můj plán o otcovství. Nevím jestli být šťastná nebo ne.

„Takže...To je tvoje...?" natáhla jsem to aby pochopil, že má pokračovat.

„Sestra." doplnil a opět jí udělil pusinku na líčko. Je divné ho vidět i z téhle stránky. Možná je to trochu děsivý, jelikož já ho znám jen s té agresivní.

„A ty seš Zaynovo holka?" neohrabaně seskočila od Zayna a přicupitala ke mně.

„Ne!" vykřikla jsem.

„Jo." ve stejnou dobu odpověděl i Zayn a vyrazil mi tím dech. Chci tím říct, že jsme o tom nemluvili. Nebo spíš nebylo kdy.

„Jste divný." pokrčila rameny a odcupitala zase pryč do útrob domu.

„To dořešíme později," mrkl na mě a odběhl někam za Safou.

---------------------------------------

→Tak jo je tu 14. díl a ano je docela krátký, ale jsem prostě v koncích. Tak nějak nemám vůbec fantazii, ale nebojte to se zlepší :DD

→no jinak v dílu se objevila i malá Safaa (na boku je fotka) vím, že jí asi 12 nejsem si jistá, ale tady její okolo 7-8 let. A zná někdo Autumn Miller (ta co tančí ve videu) já jí zbožňuji tak jsem to sem dala aby jste měli představu jak to asi vypadalo

→No holky docela mě mrzí, že u předešlého dílu byl jenom 1 komentář. Hrozně mě bavé ty komentáře číst, ale byla jsem smutná no .... takže prosím (nebuduvás nutit) napište svůj názor líbí/nelíbí atd... však víte

→Promiňte za případné chyby a HOPE U LIKE IT ;)))

Love u

• Do not do it! (Zayn Malik, Czech Story) • ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat