Chapter 10 - Do not argue! Please ...

5.1K 231 6
                                    

na boku máte gif Skyler (Barbary <3 )  a prosím přečtěte si potom pod dílem pozn. autora děkuju ;)) hope i like it :3

Zayn's POV

Už čtyři skurvený hodiny čekáme na chodbě. Ani jeden z nás nemá ponětí co se děje. Vždyť se nemohlo stát nic tak hrozného. Akorát spadla. Ani nevím jak jim vysvětlím ty modřiny na zápěstích a krku, to ani nemluvím o tom monoklu, který měla po mé ráně. 

Z bílých dveřích vyšel chlápek v plášti s deskama v rukou. Chvíli se rozhlížel po z poloviny zaplněné čekárně, když jeho pohled spadl na mě a Payna, který na mě mimochodem pořád házel vraždící pohledy, rozešel se k nám. 

„Vy patříte ke slečně Thompson?“ povytáhl obočí a zahleděl se do papírů spojených v deskách. Oba jsem jen přikývli a vyměnili si pohledy.

„Nemusíte se bát slečna je v pořádku,“ pokroutil hlavou a mírně se usmál. Nebudu už dál lhát. Z mého kamenného srdce spadla neuvěřitelná tíha. Oddechl jsem si a lokty se zapřel o stehna.

„Byla velmi vystresovaná a proto omdlela,“ vysvětloval dál a neustále si pročítal papíry.

„Jen mě znepokojily ty modřiny a oděrky na rukou břiše a krku.“ zamračil se na nás.

„Nebudu to řešit, že jste to Vy pane Maliku, ale rozhodně se mi ty modřiny nelíbí,“ dokončil a odešel kdo ví kam. Opět jsem si nesmírně oddychl. 

„Koukám, že ta facka dneska nebyla první,“ 

„Co ti je do toho Payne,“ odfrknul jsem si.

„Vlastně docela dost.“ najednou se rychle napřímil a rukama praštil o svá stehna.

„A postarám se o to, aby to byla ta poslední! Je mi naprosto u prdele jestli ti něco dlužím nebo jsi můj kamarád Zayne,“ rozkřikl se a při svém monologu neohrabaně házel rukama. Protočil jsem očima a dál ho už nehodlal poslouchat.

„Jenže ti asi nedochází fakt, že je moje!“ 

„A TY moc dobře víš že JÁ se o nic nedělím!“ už i já jsem křičel. Tak nehorázně mě nasral a nebudu poslouchat tuhle sračku.

„Zayne ona není věc! Nemůžeš jí vlastnit,“ oponoval mi a přiznávám, že mi docházeli argumenty. 

„Prosím...“ zašeptal jemný hlásek před námi. Naráz jsem se otočili a pohledy nám padly na uzlíček nervů. Celá její drobná postava se třásla. Opírala se o futra pokojových dveřích, bylo vidět jak se sotva udrží na nahou.

„J-já prosím...nehádejte se,“ brečela. Můj pohled změkl. Něco se ve mně pohnulo. Rozešla se s nataženýma rukama a já natáhl ruce, jako bych si myslel že si jde pro to pitomí objetí ke mně. No jenže vklouzla k Paynovi, který si jí pevně držel na hrudi. Co to kurva je?! To já jí mám takhle drtit v náruči. Teda... Co to tu kurva melu. Tohle je jak nějaká přihřátá telenovela. Vždyť sám sebe zařazuju do skupiny horndogs (muž který má velké sexuální touhy). Mám z holky vyšukat duši a jít prostě dál. Jsem typ člověka, který preferuje vztahy na jednu noc. Tak proč? Proč toužím po objetí a ještě stále je v mém domě, když jako panna je mi naprosto k hovnu. Je pravda, že normálně by už tak nevinná rozhodně nebyla. Pořád to nechápu. 

Liam ji ještě stále drtil pažema a něco jí šeptal do ucha. Ano žárlím. Takhle proklatě moc jsem ještě nežárlil. Je moje! Už ani nevzlykala jen se stále třásla. Kurva...

Skyler's POV

„Prosím...“ zašeptala jsem po chvilce, když jsem je už prostě nemohla poslouchat. Od malička nesnáším hádky, připomíná mi to dětství kdy jsem hádky mezi mými rodiči poslouchala opravdu velmi často. Přišla jsem si velmi slabá, přesto jsem doktorovy řekla že chci domů. Od únavy jsem se musela opřít, aby držela stabilitu na slabých nohou. Oba na mě koukali s rozdílnými pohledy. 

„J-já prosím...nehádejte se,“ to jsem už definitivně nezvládla a začala brečet. Už se nechci ohlížet za minulostí, ale tohle mi to tak šíleně připomíná. Potřebovala jsem podporu a byla jsem si téměř jistá v kom jí hledat. S nataženýma rukama jsem se rozešla k Liamovy, který se na mě usmál a schoval mě do jeho hřejivého objetí. Periferně jsem viděla Zayna jak zklamaně dává své ruce zase dolu. Možná mi ho bylo trochu líto, ale přece nečekal že oporu vidím v něm. To by po mě chtěl vážně moc. Jemně mi přejížděl po zádech a šeptal uklidňující fráze do ucha. Bylo o něco líp, ale pořád mi bylo těžko. Odtáhla jsem se a podívala na oba dva. Zayn dělat že tu vůbec není, zatím co Li se na mě roztomile usmíval. Hluboce jsem se nadechla a najednou všechen vzduch vydechla. Nepříjemně mě píchlo v břiše. Stáhla jsem ruku na břicho a trochu ho zmáčka.

„Bolí tě něco?“ zareagoval okamžitě Zayn až mě ta reakce překvapila. Popošel ke mně a celou si mě prohlídl.

„Myslím, že...myslím že mám hlad?“ nevinně jsem se usmála a nervozně sklopila hlavu dolu pod návalem červeně. Slyšela jsem jen zasmání jak od Liama a Zayna. Zee mě něžně pohladil po ruce a usmál se na mě. Liam nebyl pozadu když mě chytil za pas a malinko ho stiskl. Mezi nimi byla hodně ostrá atmosféra. Netuším co je mezi nimi, ale asi nic dobrého.

„Tak půjdeme snad doma najdeme k jídlu,“ zamrmlal Zayn, až se mi zdálo že je naštvaný. Všichni tři jsem se rozešli k východu do chladné červnové noci. Zayn mi ochranitelsky přehodil ruku kolem ramen, když jsem se otřásla zimou. Co se tu do pekla děje? Tohle se mi nelíbí, vůbec. Cítím se jako kus masa mezi dvěma lvy, kteří se nehodlají dělit. Nasedli jsem do auta, kdy já a Liam jsme seděli vzadu a Zayn pochopitelně řídil. Každou chvíli se koukal do zpětného zrcátka na zadní sedačky kde jsme seděli. Vypadal a dokonce se i choval nervozně

----------------------------------------------

→ Takže holky je tady...pozor....imaginární bubny....10 DÍÍÍÍL ani nevíte jakou mám radost :DDD stroy má první (pokud nepočítám 5. díl) kulatiny :33* moc děkuju všem čtenářúm protože už mám přes 1000+ přečtění a to mi dělá ještě větší radost ^.^

→ Původně jsem si říkala že ten díl přidám až zítra, protože PAVLÍNKA má zítra narozky a tak jsem jí ho chtěla věnovat, ale nevadí věnuju ti jinej díl :p a taky blbne wifi tak jsem si nebyla jistá jestli se dneska vůbec dostanu na internet

→ Další věc je ta že si nejsem jistá, jestli mám pokračovat...Sice mám už opravdu dost přečtení, ale přojde mi že vás to moc nečte, málo vote a komentářů tomu moc nepomáhá :((( Takže mi prosím dokažte (buď vote nebo komentama) jestli mám pokračovat ;)

→ AAAAch nějak jsem se rozepsala, ale to nevadí :D jsem s tím dílem celkem spokojená, Zaynie začíná tát a přiznává si že by se mu mohla Sky líbit, taky se mi hrozně líbí ta nevraživost mezi nima. Mám hodně nápadů a hrozně dobře se mi píše tahle story... :3 OK KONČÍÍÍM :)) no ještě k tomu horndogs-viděla jsem to v pár povídkách a pak to hledala i na internetu a můžu říct že se mi to slovo líbí 3:) :DDDDD

LOVE YOU

• Do not do it! (Zayn Malik, Czech Story) • ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat