Poděkování

1.1K 42 27
                                    

Tak jo - tohle je konec.

Ani moc nevím, co napsat, ještě nikdy jsem nic podobného nedělala, ale tak za prvé - děkuju za všechny komentáře a hvězdičky, co jste mi u příběhu zanechali. Moc si toho vážím a jsem ráda, že se vám příběh líbil. Za druhé... za druhé bych vám chtěla něco málo říct.

Příběh Chim a Eda existoval v mé hlavě někdy od mých 15 let, což je už nějakých šest sedm let.

Pokud by vás to zajímalo - a já doufám, že vás to zajímá -, jako úplně první vznikla poslední kapitola. Mám ji napsanou doopravdy někdy od těch 15 let a za tu dobu prošla několika úpravami, ale vždy to byly jen úpravy povrchové... nějaká ta gramatika, čárky, přepsaná věta, aby se mi víc líbila. Protože poslední kapitola byla tak dlouhá, rozdělila jsem ji na poslední kapitolu a epilog. Dokonce mi to tak i sedí víc, takže ano, tyhle dvě poměrně dlouhé kapitoly vznikly jako úplně první, i když je trochu nelogické, že jsem je napsala jako první...

Na druhou stranu mě to motivovalo ke psaní. Psala jsem pomalu a s přestávkami (to jste si určit všimli), ale psala.  Prostě jsem chtěla zjistit, jak se Chim dala dohromady s Edem a jak se vlastně dostala do Anglie.

Co se týče epilogu - určitě jste si všimli, že se Chim jmenuje Lewisová. Ano, je to schválně. Nebylo to tam úplně výslovně napsané, ale samozřejmě to v mé verzi příběhu bylo tak, že Chim dostala do Anglie, převyprávěla příběhy Narnie a ten, jakože náš starý známý autor Narnie, to vydal.

Pokud máte jakékoliv otázky, chcete mi něco sdělit nebo já nevím co, klidně piště do komentářů nebo zpráv, ráda si s vámi popovídám.

Ještě jednou děkuju za všechnu podporu a za těch pár komentářů, které mě hnaly dál asi nejvíc. Děkuju moc, že čtete výmysly pubertální patnáctky, které jsem dala na papír až téměř ve dvaceti.

Děkuju a snad se ještě potkáme u nějakého mého příběhu!

Tessa

Meant to be together (Letopisy Narnie / Edmund / CZ)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ