"Kagami ve Luka"

1.8K 101 11
                                    

NOT! Yavaş okuyun ki, şarkı ile beraber okursunuz. Ve bu şarkıyı farklı bir part ta kullanmayı düşünüyorum. Buna uymadı farkındayım. Bye! İyi Okumalar!

(PREVİOUS PART)
Adrien, ne olduğunu şaşırmış bir şekilde onları izliyordu. Chloe, "Üff! Ne kıymetli bir arkadaşınız var sizinde!" Demesiyle, Adrien "Bu ona önem verdikleri ile alakalı değil ki. Marinette 'nin başı ağrıdığı için ve Alya 'nın da onun için endişelendiği ve dinlenmesini istediği için." Deyince, Chloe özellikle sesli bir şekilde, "SAÇMALIK, TAMAMEN SAÇMALIK!" Dedi ve Sabrina gelir gelmez, onu kolundan çekip, bahçeye doğru gitti. Marinette bu sesli konuşmalara karşı uyandı. Ve afallamış gibiydi.
                                            ***
Daha sonrasında; Alya, Marinette 'ye döndü ve onun uyandığını anlamıştı. Marinette 'nin her zamanki gibi toplamış olduğu saçları çok hafif dağılmıştı. Alya "Aa, demek uyandın Marinette!" Marinette hiç bir şey anlamamış şekilde Alya 'ya ve etrafına bakınmıştı. Ve sonradan Marinette "Huh?" diye anlamazdan kısa bir cevap verdi. Sonradan sınıftaki Alya, Nino ve Adrien gülmeye başladılar. Marinette yeniden kafasını sıraya koydu. Ama bu sefer de öğretmen gelmişti. Alya, tam Marinette 'ye kalkmasını söyleyecekken, "Marinette kalk-" "Biliyorum.. Biliyorum.. Kalkmam lazım, çünkü

öğretmen geldi." Öğretmen, bu gün bir iki dakika sınıfa erken gelmişti. Zaten yavaş yavaş öğrencilerde geliyordu. Bir kaç dakika sonra artık sınıfa tüm öğrenciler gelmişti. Öğretmen dersi anlatmaya başlamıştı. Marinette ve Adrien dersi zar zor dinliyordular. İkisininde hem başıları ağrıyordu ve hem de uykuları vardı. Dersin son 10–15 dakikasında öğretmenleri bir şey konuşmak istemişti. "Çocuklar, sınıfımıza iki yeni öğrenci geliyor. Luka ve Kagami. Lütfen, onlara iyi davranın. Luka ve Kagami girebilirsiniz." demesiyle, Kagami sınıfa girince, "Sonunda!" dedi sessiz bir şekilde. O sırada Luka ise sınıftaki öğrencilere bakıyordu. Onları tanımaya çalışıyordu. Kagami "Burada uyumak serbest mi?" dedi. Öğretmen, Okulunu rezil etmek istemiyordu. Birazcık sinirli bir şekilde "Marinette uyan!" dedi. Marinette uyanmamıştı. Hafif gözünü açmıştı, ama sonradan geri gözünü kapattı. Öğretmen, hafif bir şekilde öksürerek,

"Marinette." demişti. Marinette, Alya 'nın dürtmesiyle uyanmıştı. Ama gözleri hala yarı kapalıydı. Kagami gülümsedi. Öğretmen, Kagami 'ye oturması gereken yeri gösterdi ve Kagami oturacağı sıraya doğru yürürken, bir anda durakladı ve, "Ben oraya oturmak istemiyorum." dedi. Öğretmen anlamadı."Anlamadım?" Kagami daha sesli ve biraz sert bir sesle dediğini tekrar etti. "Ben kızıl saçlının (Nathaniel) yanına oturmak istemiyorum. Öğretmen, "Ama boş yer yok." dedi. Kagami, umursamamış gibi bir bakış attı öğretmene.
Luka, "İstersen, benle yer değiştirebilirsin." "Onunla oturmak istemiyorum." dedi ve normal sırasına oturdu. Luka, "Sen bilirsin." Zaten teneffüs olmuştu. Adrien, "Dünkü, Tarih notları tutan var mı?" Nino, "Ben tutmadım. Müzik dinliyordum." Alya, "Ben tutmuştum. Ama evde kaldı. Hatta, şunan Marinette 'nin kalemini kullanıyorum. Kalemliğimide unuttum.😁 Ama, Marinette tutmuştu! Marinette gözlerini bir anda açtı. "Ne! Noluyor?! Ders mi bitti!?" "Günaydın Marinette!" dedi Alya. Adrien, "Ders notları hakkında konuşuyorduk." "Bende var. Neden ki?" dedi Marinette. "Bana verebilir misin?" dedi Adrien. Marinette bir anda gözlerini açtı.

Uykusu kaçmıştı. "Aa- Tsbikig yani hayır yani tabi tabi hayır alamazsın! Alabilirsin! Alabilirsjsk!" "(İçinden) Tanrım ben ne diyorum!" "Yani demek istediğim tabikide alabilirsin!" (Huh.. Bu gerçekten çok zor oldu!) Marinette defterini ona tam verirken, o sırada, Kagami onların yanına geldi ve, "İsmin Marinette değil mi? "E-evet" "Defterini nereden aldın?" "Aa.. Ben kendim tasarlıyorum." "Hımm.. Anladım. Hoşçakal!" Adrien şaşırmış bir şekilde Kagami 'ye bakıyordu. Marinette defterini Adrien 'a doğru uzatmaya çalışıyordu ki, sakar Marinette her zamanki gibi yapacağı şeyi yapmıştı. Defteri sıranın altına düşürmüştü. Alya "Bravo Marinette! Nasıl almayı planlıyorsun o defteri oradan?" Marinette kızarmıştı. Marinette oturduğu sıradan elini uzatmaya çalışıyordu deftere doğru. Aynı şeyi Adrien da yapıyordu ama ikiside aynı işi yaptıklarını bilmiyorlardı. Bir anda elleri değdi birbirine. İkside aynı anda "Özür dilerim!" dediler. Marinette hemen Adrien 'a defteri verdi. "A-Alanilirsin. Yani.. Al- Alabilirsin!" Adrien hemen teşekkür etti. Ve sınıftan hemen çıktı. Adrien ve Kagami önceden tanışmıştılar. Buz pateni ve eskrim. Marinette ile de önceden tanışmıştılar. Buz pateni ve eskrim. Ama farklı şekillerde tanışmışlardı. Kagami ona ilk başlarda samimi davranıyordu ama sonradan sadece
bazı yerlerde ve Adrien 'ın yanında ona samimi

davranmaya başladı. Marinette de Luka 'yı tanıyordu. Gerçi, sınıftaki bazı kişilerde Luka 'yı tanıyordu. Adrien, Kagami 'nin yanına gidiyordu. Adrien, Kagami 'yi ararken Plagg, Adrien 'ın ceketinin iç cebinden çıkıp, " Hani sen Uğur böceğini seviyordun?" Adrien bir süre düşündü. "Hayır, tabikide onu seviyorum. Yani.. Kagami de iyi- Off! Plagg bilmiyorum!" "Benden söylemesi o kızda bir şey var." Adrien, Plagg 'a şaşırmış bir şekilde baktı. Ama sonrasında "Saçmalıyorsun Plagg." Adrien her ne kadar Plagg 'a öyle desede, yinede düşünüyordu. Ama elinde kanıt yoktu ki. Nereden tahmin edebilirdi ki onun kötü biri olabileceğini? Ona hiç kötü davranmıyordu. Arkadaşlarının yanında da kötü davranmıyordu. Kafası karışmıştı. Sonunda Kagamiyi bulmuştu onun yanına doğru ilerliyordu. Hemen yanlarında da Luka, Marinette, Alya ve Nino vardı.

Alya, Marinette ile yaşadığı komik anıları anlatıyordu ve sonrada gülüyordular. Marinette biraz da olsa utanmıyor değildi. Kagami, onların yanına gelip, Marinette 'yi kolundan tuttu ve kulağına "Bir dakika gelir misin?" dedi. Adrien uzaktan onları izliyordu. Marinette şaşırmış bir şekilde başını tamam anlamında salladı. Kagami, Marinette 'i merdiven ile duvar arasında olan köşeye çekip, ona şunları söyledi. "Adrien 'dan hoşlanıyorsun öyle değil mi?" Marinette bir iki saniye ağzı açık bir şekilde durdu ve "Ev- .. Hayır, yani ben ve Adrien 'dan hoşlanmak? Pff! Gerçekten çok saçma.." ( Neden gerçeği söylemedim ki?) •Kwamiler sahiplerinin düşüncelerini okuyabilir. Yani kısacası iletişim kurabilirler. Sahipleri ile kwamiler arasında düşünce iletişimi kurulabilir. (Bilmiyorum Marinette. Ama bence ona gerçek düşüncelerini söylemediğin iyi oldu.) (Neden ki?)

(Eve varınca söylerim nedenini. Şimdilik kıza cevap ver. Senin hakkında şüpheleniyor olabilir.) (Bu da yeni bir özellik mi?) diyip, hafif gülümsedi Marinette. En azından Kagami onun doğru söylediğini düşündü. Ama yalan söylediği düşüncesinden hala vazgeçmemişti. Kagami Marinette 'ye "..." dedi. Ve..

Evet! Son iki kısmı yazmadım ama neden acaba? Kısa oldu. Zaten dakikada bir bölüm yazıyorum. Nedense hoşuma gitti. (Yazmak) Kitabın kapak tasarımı bana ait. Sizce nasıl? Kapak tasarımı yapmamı isteyen olursa mesaj yazarak bana ulaşabilirsiniz. Ücretsiz ve beni çok zorlamayacak derecede tasarlayabilirim. Herneyse, hoşçakalın! 🖤
Kelime sayısı gittikçe artıyor! (Her şey dahil 956 kelime!)

i don't know | tamamlandıWhere stories live. Discover now