Sexi kosť 5

100 17 10
                                    

Viem, že som povedala, že to bol koniec, ale neodolala som. 🙂🙂Toto som ešte napísať musela.

"Lena čo si dáš?" Pýtala sa Viki.

"Čaj, zelený."

"Prestaň blbnúť! Veď oslavujeme! Nebudeš tu sedieť pri čaji. Pivo? Víno? Ostré?"

"Pivo? Vieš koľko to je kalórii?" Lena sa zasmiala. Typická Sima, tak si dáva pozor, aby nepribrala a pri tom má super postavu, ale jasné má traumu, že dopadne ako mama. Raz ich videla spolu a jej mama je dosť, dosť mierne povedané plnoštíhla. Ale čo má čo hovoriť práve ona. Viki ju zobrala do partie  a takto si s nimi sem tam vyšla už od konca prváku. Boli to ľudia z iných škôl, tak nemali problém  s jej povesťou na gympli.  Lena sa dostala na výšku bez prijímačiek a Viki mala talentovky na tú svoju tiež úspešne za sebou. Naozaj bolo čo oslavovať.  Viki do nej drgla.

"No tak čo?" Výrazne dvíhala obočie, aby naznačila, že pri nich stojí čašník a čaká. 

"Dobre tak pohár červeného vína." Viki sa otočila na čašníka a so sladkým úsmevom zopakovala. Keď sa otočil, pozerala na neho so sladkým úsmevom, až kým sa nestratil.  Keď bola opäť duchom prítomná, potriasla hlavou s nadvihnutým obočím.

"Hezký." Na čo viacerí vybuchli do smiechu.

"Ty si hrozná."

"No čo bol pekný a ten zadok." Cha, Cha, Cha. Viki nemala nikdy problém povedať si, čo si myslí.  Vďaka nej si život na gympli celkom užila. Sima ju zase vytiahla vždy do posilky, lebo Viki na to nebola a teraz mala celkom fajn brucho aj stehná. Stále bola o pár čísel väčšia, ale pekne formovaná, ako raz zahlásila Viki. O chvíľu  už čašník prichádzal aj s objednávkou.

Viki ďalej robila veľavravné ksichty a všetci sa dobre bavili. Pri odchode sa aj Lena rozhodla obzrieť si ten chutný zadok. Hmmm, naozaj je dobrý. Keď sa stratil z  dosahu, Viki vykríkla.

"Tak decká na zdravie, na nás, na to ako sme to zvládli a nech sa ešte stretávame, aj keď budeme rozlezení kade tade." 

"Cink, cink, cink." Lena si odchlipla.  Budú mi chýbať. Pocítila na sebe uprený pohľad. Otočila sa.

Damián. Sedel na druhom konci baru a uprene sa na ňu díval. Ako je to už dávno, čo ho riešila. Čo si vymyslela lesť, aby mala proti nemu niečo, čím ho donúti, aby jej dal pokoj. Našťastie to zabralo a už ju potom on, ani jeho kamoši neobťažovali. A ona sa snažila zabudnúť. Vzdychla si a odvrátila zrak naspäť ku svojej partii, kde ju všetci brali úplne v pohode. 

"Gratulujeeem Leni, mňa ešte len prijímačky čakajú a ty už to máš isté, Ale ja sa neľutujem, klobúk dolu." Niko sa ku nej naklonil a pobozkal ju na líce. Pako, aj keď celkom milý. Bol tajne zaľúbený do Simi, ale ona stále básnila o týpkoch z posilovne. Takže Niko si dal spiatočku a maximálne pozoroval z diaľky.

* * * 

Lena došla domov až o desiatej. Keď sa potichu zobúvala cinkla jej správa.  Pšššt, hovorila si v duchu. Rýchlo sa presunula do izby a vytiahla mobil z kabelky.

Písala Viki do skupiny. *Diki decká bolo super musíme zopáknuť.*  Usmiala sa. Fakt bolo fajn. Lenže svietilo jej tam ešte jedno upozornenie.  Zamračila sa. 

Musí to byť z druhého profilu. Ani nevie prečo  si ho nevymazala, keď už bolo po všetkom. 

Profil Eli. Vzdychla. Vlastne nechcela sklamať ľudí, čo jej poposielali žiadosti, tak im občas niečo lajkla. Žeby niekto niečo pridal?

Črepiny zúfalstvaWhere stories live. Discover now