Úvod

407 43 13
                                    

"Ako vieš, že už  si  na úplnom dne?"

"No, keď už nevidíš ani náznak svetla. Iba tma, chlad a beznádej. A ešte jedna vec..."

"Aká?"

"Vieš, že nie je žiadna šanca, žiadna možnosť, že sa to niekedy zmení." Posledné slová zneli ticho, ako mrazivý závan vetra, ktorý sa stratil niekde v tmavej dlhej  a nekonečnej chodbe.

Vítam všetkých v novej knihe  krátkych príbehov o ťažkých chvíľach v živote, chvíľach zúfalstva, keď už sa zdá, že cesta nikam nepokračuje

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vítam všetkých v novej knihe  krátkych príbehov o ťažkých chvíľach v živote, chvíľach zúfalstva, keď už sa zdá, že cesta nikam nepokračuje. Každý už niečo podobné zažil, každý sa musel s niečím vyrovnať.  Toto budú príbehy presne o tom, ako ďalej, ako prežiť. Niečo iné ako doteraz,  viem. Dúfam, že aj tu nájdete niečo, čo vás zaujme, emóciu, zážitok, možno aj trochu lásky. A že vás chytia za srdce.

Výhodou, bude, že nemusíte čakať na ďalšiu časť, lebo každý príbeh bude samostatný, presne ako črepiny,  v ktorých sa odrážajú spomienky, slzy a úsmevy, roky.

Črepiny zúfalstvaWhere stories live. Discover now