Hoofdstuk 26

1.9K 26 8
                                    

Nog even snel een hoofdstukje ;) Heb nu even inspiratie! ;) x

-

26. Friends4ever.

POV Yara

Ik zit rechtop op in het ziekenhuisbed. Harry en Louis zitten naast me en houden allebei mijn hand vast. De andere jongens en meiden zijn even weggegaan om ons een momentje met z'n drieën te geven. De 2 belangerijkste jongens uit mijn leven, wat zou ik zonder hen moeten? Ze helpen me en houden van me. Waar heb ik dat aan verdient?

De deur zwiert open en Chelsey, Hannah en Lexi komen binnen. Ik glimlach en maak mijn han los uit die van Harry en ga die hand door mijn haar. Dan pak ik Harry's hand weer vast.

Dan kijk ik naar de drie meiden die zojuist zijn gearriveerd. Chelsey, Hannah en Lexi.

Ik wist niet dat Lexi wist dat ik in het ziekenhuis lag. Ik moet trouwens nog tegen haar zeggen dat ik niet kan komen werken deze week. Laat ik dat meteen maar doen. 'Lexi, ik kan deze week niet werken omdat.-' Ze kapt me af en kijkt me glimlachend aan. 'Yara, maak je geen zorgen! Zorg eerst maar dat je helemaal beter word!' Ik glimlach en geef haar nog een knuffel. Ik ben blij dat mijn baas zo makkelijk en aardig is. Ik had het veel slechter kunnen treffen.

Dan gaat mijn blik naar Chelsey. 'Heey Chels!' 'Sorry dat ik niet eerder kon komen maar mijn mobiel stond uit..' Ze geeft me een veronschuldigende blik en een knuffel. Ik glimlach naar haar. Sinds ik wakker ben kan ik alleen maar glimlachen. Ik ben ontzettend blij met zulke goede vrienden en vriendinnen!

Hannah staat op en geeft me een knuffel. 'Yaraatje, ik schrok echt heel erg van Zayn's tweet zeg!' Huh, Zayn's tweet? Ik kijk Harry en Louis vragend aan maar die schijnen het ook niet te weten. 'Hoe bedoel je Zayn's tweet?' Hannah pakt haar iPhone uit haar tas en geeft het aan me. Ik scroll snel door naar Zayn's tweets. Daar staat; "Beterschap @YaraTomlinson! We zijn er voor je! x''

Ik glimlach als ik zie hoevaak het is geretweet. Ook is het nieuwe trending topic #BeterschapYaraTomlinson!

Dan geef ik Hannah's iPhone terug en ga ik wat onderuit liggen. Ik voel me een beetje duizelig worden.

'Yara gaat het wel?' Louis springt overeind en buigt zich over mij heen. Harry en de meiden springen nu ook in de lucht en ze hangen nu allemaal boven mij.

'Guys! Het gaat wel, ik voel me alleen een beetje duizelig.' Net als ik dat heb gezegd krijg ik ook een zwaardere ademhaling. Mijn inhallator...

Volgens mij snappen ze het allemaal want ze pakken mijn inhallator en geven het snel aan mij. Snel gebruik ik hem en na 30 seconden gaat het al wat beter. Alleen is mijn duizeligheid nog steeds niet helemaal over.

Ik kijk naar Chelsey die haar linkerhand op de plek van haar hart heeft liggen. 'Wow Yara, je hebt me echt laten schrikken!' Ik glimlach zwakjes naar haar. Ze gaat op mijn bed zitten en wrijft over mijn been. Dan kijk ik naar Hannah die op een stoel is gaan zitten en nu met haar iPhone zit te spelen. Okee, die heeft er niet veel van mee gekregen ofzo.

Lexi's blik is geschrokken. 'Yara, ik weet niet veel maar wat ik wel weet is dat jij voorlopig niet je huisvuit gaat meis!' Ze wrijft met haar hand over mijn wang en veegt een pluk haar uit mijn gezicht.

Opeens komen de anderen ook allemaal binnen stormen. 'Wat is er gebeurd Yara?!' '... twitter ...' Meer versta ik niet want ze roepen vanalles door elkaar heen.

Harry en Louis leggen alles even uit aan de rest. Je ziet hun geschrokken blikken op hun gezicht. Eleanor en Daniëlle geven me een knuffel en gaan daarna naast mijn bed zitten, naast Hannah en Lexi.

De rest van de jongens geven me ook allemaal een knuffel. Ik ben echt heel erg blijmet mijn vrienden.

'Hoe wisten jullie eigenlijk dat er wat was gebeurd?' Iedereen kijkt naar Hannah. Nu snap ik wat ze op haar iPhone allemaal deed. 'Waar is mijn mobiel eigenlijk?' Nu kijkt iedereen naar Harry. 'Ik kreeg je telefoon van de zuster.' Ik knik. 'Mag ik mijn mobiel dan?' Hij grijnst. O nee... Hij is iets van plan...

Hij buigt zich over mij heen. 'Krijg ik dan een kus?' Ik lach en geef hem een kus. Ik hoor de rest ahw-en. Ondertussen voel ik mijn wangen gloeien. Dan buigen we uit elkaar en geeft Harry mij mobiel terug. Ik kijk bij mijn mentions, wow dat zij er veel! Ik klik er een paar aan en zie mij als trending topic. Ik glimlach als ik de lieve reacties zijn. Er zijn natuurlijk ook haat reacties maar daar hebben lieve fans weer op gereageerd. Ik ben blij met alles op dit moment.

Ik ben blij dat ik nog leef en redelijk gezond ben.

Ik ben blij dat ik hele lieve vrienden heb.

Maar het vrolijkst ben ik met Harry, mijn boyfriend.

-

Love is all I need ~ (Dutch 1D fanfictie)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu