Hoofdstuk 24

2K 29 8
                                    

Heey,

Ik ga dit verhaal bijn afmaken. Maarr; er komt een sequel! De naam van het sequel is nog niet bekent. Hulp is welkom ;) Wat het uiteindelijk word horen jullie nog!

De titel van dit hoofdstuk is trouwens de titel van het nieuwe liedje van p!nk, ik hoorde het op de radio en het paste bij dit hoofstuk <3

xxx (Vote? Comment? Fan? <3)

-

24. Blow me one last kiss

POV Daniëlle

We zitten nu met z'n allen in een van op weg naar huis. Het is erg stil. Iedereen is aan het nadenken over wat er net is gebeurd. Die meiden weten niet wat ze Yara en Harry aandoen. Dat ze Yara pijn doen weten ze wel maar dat ze Harry en ons er ook pijn mee doen? Nee, dat beseffen ze niet.

Ik kijk naast me. Liam kijkt naar buiten. Ik kijk naar onze handen die verstrengelt zijn, ik hou zoveel van hem.

'Liam, waar denk je aan?' Hij kijkt nu naar mij en hij glimlacht. 'Aan onze echte fans. Ik weet zeker dat die barbiepoppen onze namen niet eens wisten. Hoe durven ze dan zoiets te zeggen?' Ik knik, ik snap zijn woorden helemaal. We moeten zorgen dat Yara dat ook beseft. Snel pak ik mijn telefoon en sms Eleanor over mijn plan. Aan de andere kant van de van gaat El's telefoon af. Ik zie haar ogen het smsje snel lezen. Dan zoekt ze mijn blik en ze knikt enthousiast. Ik glimlach en wend mijn blik dan weer op Liam's hand die de mijne vast heeft. 'Dani, ik zag wel dat je iets naar Eleanor smste. Waarom sms je iemand die in dezelfde ruimte zit?' Hij lacht en geeft me een kus op mijn voorhoofd. Ik lach en pak mijn mobiel er weer bij. Snel laat ik het smsje lezen. Liam knikt en kijkt me dan aan met een twinkeling in zijn ogen. 'Dani, ik vind het echt heel lief van je dat je dat doet.' 'Dat doen vriendinnen voor elkaar Li-Li.' Hij geeft me een kus op mijn wang. 'NO SEX IN THE CAR!' Ik moet lachen. Altijd die Louis weer.

POV Eleanor

Toen ik het smsje van Dani kreeg vond ik het meteen al een goed idee. Ik hoop dat Yara dan inziet dat we een grote familie zijn en we elkaar door alles heen helpen. Vriendinnen doen dat voor elkaar.

Ik kijk naar Louis die net Dani en Liam liet stoppen met zoenen. Mijn lieve Louis... Ik geef hem een kus op zijn wang. Hij kijkt naar mij en glimlacht. Ik ben echt heel blij dat ik Louis heb leren kennen. Ik vond hem altijd al de leukste maar nu helemaal! ;)

POV Yara

We stappen uit de auto en lopen naar binnen. Dani en El komen naast me staan. 'Yara, kom je dadelijk even mee naar de keuken?' Ik knik. Ik heb geen idee wat ze van plan zijn maar ik vertrouw ze. Het zal waarschijnlijk toch niks ergs zijn.

Ik loop de keuken in. Dani is er al maar El nog niet. 'Daniëlle, waar is Eleanor?' Ze haalt haar schouders op. 'Hier ben ik! Sorry dat ik laat ben maar Lou wou weten waar ik naartoe ging.' Daniëlle knikt begrijpend en draait zich dan weer om naar mij. 'Yara, we willen je laten weten dat we er altijd voor je zijn. We zijn een grote familie, jij hoort daar ook bij Yara!' Eleanor klinkt heel serieus. Zo hoor je haar niet heel erg vaak. Daniëlle knikt haar hoofd naar Eleanor en dan ook naar mij. Ik vind het heel lief van ze dat ze dag zeggen. 'Dankje meiden!' Ik glimlach en geef ze allebei een knuffel.

We lopen met z'n drieën de kamer binnen. Mijn hart mist een slag. Wat doet mijn nep-vader hier? Hoe heeft hij het lef om hier op te komen dagen? Hij heeft me mijn hele leven voorgelogen!

Dan zie ik de rest staan en ontspan ik wat meer. De woorden van El en Dani spoken door mijn hoofd. Ik voel me meteen een stuk veiliger. Snel ga ik naast Harry en Louis staan. Dicht bij de jongens waar ik van hou. Eleanor en Daniëlle lopen ook naar hun vriendjes.

'Wat doe jij hier?' Ik ben de eerste die de stilte verbreekt. Hij lacht hard en zwaar. 'Yara, Yara toch. Dacht je nou echt dat ik al klaar met je was?' Hij komt een stap dichterbij. Ik deins achteruit. Louis en Harry komen beschermend voor me staan. 'Ga weg. Laat Yara alleen. Anders moeten we de politie inschakelen.' Weer lacht hij hard. 'En wat ga je dan zeggen meneertje?' Hij slaat zijn armen over elkaar heen. Louis lijkt overdonderd van zijn vraag maar hij herstelt zich snel weer. 'Yara word mishandelt door u. En nu komt u haar weer opzoeken.' Mijn nep-vader lijkt hem secondenlang aan zonder iets te doen. Dan loopt hij weer verder naar mij toe. Zijn blik laat de mijne niet los. Ik doe weer 2 stappen achteruit zodat we niet dicht bij elkaar staan. Ik kijk achterom hoe ver ik nog kan lopen. Liam en Daniëlle staan achter me dus zo ver kan ik niet meer.

'Yara, wanneer dringt het nou eindelijk eens tot je door? Je bent lelijk! Niemand wil je! Deze jongens doen alleen maar aardig tegen je omdat je te lelijk bent om iemand te krijgen!' Ik kijk naar de groep. Wie geloof ik? Dani en El? Of mijn ex-vader die me mijn hele leven heeft voorgelogen?

'Yara, jij gaat met mij mee. Bij mij ben je veel beter af. Hier..' Hij snuift. 'Die jongens doen nu toch ook niks om je hier te houden?' Nee, zeg dat niet. Dat doen ze wel, ja Yara. Dat doen ze wel...

Ik voel hoe Harry mijn hand steviger vastpakt. Louis slaat een arm om me heen en houd zijn telefoon dreigend vast. Niet dat het iets helpt...

Het blijft secondenlang stil. Niemand zegt iets. Iedereen is druk aan het denken.

'Dan doe ik het zelf wel!' Hij zet een grote stap en pakt me bij mijn pols. Louis belt snel het alarmnummer maar ik weet dat het te laat is. Harry heeft mijn hand nog steeds vast. Hij lijkt niet van plan hem los te laten. Hij houd van me.. Ja Yara, hij houd van je. Ik weet dat als ik mezelf dingen inspreek ik zekerder van mijn dingen word. Het hoeft niet waar te zijn. Ik moet erin geloven.

Dan gaat alles ineens heel snel. Liam, Daniëlle, Eleanor en Zayn trekken me achteruit terwijl Louis, Harry en Niall mijn "vader" tegen proberen te houden. Ik val tegen Liam en Zayn aan. Dan begint het te draaien. Astma.. Dat heb ik alleen als er veel stress is. Chelsey, ik moet haar bellen. Zij weet waar mijn inhallator ligt. Langzaam pak ik mijn mobiel. Ik zie aan het gezicht van Liam dat hij het snapt. Hij is de slimste en heeft het altijd meteen door als er iets met me is. Hij helpt me met het pakken van mijn mobiel en geeft hem aan mij. Ik toets het nummer van Chelsey in. De toon gaat 3 keer over voordat ze opneemt. 'Chels... Atsma...' Dan valt mijn mobiel uit mijn handen en val ik achterover op de grond. Het laatste wat ik hoor zijn sirenes.

POV Daniëlle

"'Chels... Astma..' Dat waren de laatste woorden van Yara voordat ze flauwviel..." Vertelt Liam aan de ambulancebroeders. Ik wist niet eens dat Yara dat had. Net nadat Yara was flauwgevallen kwam Chelsey binnen. Waarschijnlijk was ze al op weg hier naartoe.

Harry en Louis zijn meteen achter Yara aan naar het ziekenhuis gereden. Chelsey moest al mee in de ambulance omdat zij de enige was die wist wat voor medicijnen ze in de inhallator had zitten ofzo iets. Dat legde Liam me in ieder geval zo uit. Dani, Liam, Zayn, Niall en ik hebben meteen de andere auto daarna gepakt en zijn ook naar het ziekenhuis gereden. Ik hoop dat alles goed komt met Yara...

Love is all I need ~ (Dutch 1D fanfictie)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu