Hoofdstuk 21

2.1K 32 6
                                    

Heey, van dat winkeltje enzo was misschien een beetje vaag dus hier even een korte samenvatting!

Lexi is de baas van dat winkeltje. (oke, dat is denk ik nog wel duidelijk ;) )

VOGUE, kent iedereen wel denk ik.

Yara mag nu voor VOGUE vintage setjes maken en opsturen naar VOGUE. Lexi en Yara hebben samen een eigen vintage pagina in de enige echte VOGUE.

Ik hoop dat het nu duidelijker is! xx

---

21. I wish..

POV Yara

Ik word wakker en ik kijk in het slapende gezicht van Harry. Zelfs dan is hij nog sexy en lief. Ik werp een snelle blik op de wekker. 9.00 uur. Pff... Dan ben ik vroeg wakker voor een zondag. Heel erg vind ik het niet want vandaag is het een dagje alleen Harry en ik samen, daar komt niemand tussen vandaag.

Ik denk weer aan gisteren, toen ik de rest ook vertelde van mijn eerste werkdag en natuurlijk dat ik bij VOGUE een eigen pagina heb. Eleanor en Daniëlle vonden het geweldig. Helemaal omdat Eleanor er volgende week een shoot heeft, dus dan zie ik Eleanor waarschijnlijk volgende week op werk!

De rest vond het ook heel leuk voor me dat ik plezier heb ik mijn werk.

'Harry, wakker worden...' Ik buig me over Harry heen en druk een kus op zijn voorhoofd. Opeens pakt hij me vast en trekt me nog verder over hem heen, zo lig ik bovenop Harry. 

'Harry! Wat doe je?' Vraag ik lachend. Ik kijk in zijn ogen en meteen voel ik weer die kriebels in mijn buik die ik vanaf het begin heb.

'Dit..' Dan drukt hij een kus op mijn lippen. Ik glimlach door de kus door en sla mijn armen om zijn nek heen. Met een hand woel ik door zijn krullen. Ik hou van zijn krullen.. 'En niet van mij dan?' Oeps.. Heb ik dat hardop gezegd? Ik word rood en geef hem een snelle kus op zijn lippen.

'Ik ga douchen.' Ik stap uit bed en loop naar de kast. Daar pak ik een roze broek uit met een wit shirt. Ik graai nog even snel mijn bh en onderbroek bij elkaar en loop dan naar de badkamer. 

Ik kijk in de spiegel en zie daar het meisje met het liefste vriendje staan.

POV Louis

Ik hoorde gisteren van Yara en Harry dat ze een dagje samen gingen houden. Dat leek me een goed idee en nu hebben El en ik ook ons dagje samen. Ik heb er veel zin in.

Yara en Harry hadden het probleem dat ze niet veel tijd meer voor elkaar hadden, Eleanor en ik hebben dat de laatste paar weken ook niet meer. We hebben allebei een drukke baan en werken veel. Maar vandaag is het zondag en zijn we allemaal vrij.

Ik sta voor Eleanor's huis en bel aan. We hadden het al wel afgesproken maar het was nog een verrassing dat ik haar op kom halen. Ik zie haar gezicht uit het raam kijken. Als ze mij ziet klaart haar gezicht op, of lijkt dat maar zo?

Binnen tien seconden is ze bij de voordeur. De deur zwiert open en ik kijk in haar blije gezicht. 'Heey Lou!' Ze geeft me een knuffel en een kus en laat me dan binnen. 'Ik ben nog niet klaar maar ik zorg dat ik binnen tien minuten klaar ben!' Ze maakt een veronschuldige blik en snelt de trap op. 'Doe maar rustig aan hoor El!' 'Dankje! Als je wilt mag je t.v kijken ofzo.' Dan bedenk ik me wat. 'Heb je al gegeten?' Ik hoor haar zuchten. 'Nee, dat moet ik ooook nog doen..' 'Geeft niet hoor El!'

Ik ren zo wat naar de keuken en maak een ontbijtje voor haar klaar. Tegen de tijd dat ze naar beneden komt lopen ben ik klaar met haar ontbijt. Ze lacht dankbaar en geeft me een kus.

Als ze het op heeft begleid ik haar naar mijn auto en laat ik haar instappen. 'Wat gaan we eigenlijk doen BooBear?' Ik haal mijn schouders op. 'Wat jij wilt.' Stom van me dat ik daar niet echt aan had gedacht. Ik dacht alleen maar aan het dagje samen en voor de rest heb ik niks georganiseerd. 'Haha, geeft niet Lou. Zullen we anders naar het strand gaan? Het is nu toch mooi weer.' Eleanor heeft echt leuke ideeën. 'Leuk El!' Ze lacht trots en geeft een kusje op mijn wang.

POV Harry

Ik heb heel veel zin in vandaag. Ik had in gedachten dat we naar het park gaan en dan gaan picknicken. Ik moet dadelijk nog even alle spullen halen en dan ben ik klaar.  

Dan komt Yara de kamer binnen lopen, ze ziet er heel mooi uit, zoals altijd. 'Heey beauty' Ze bloost. Ik grijns, ik vind het leuk dat ik Yara kan laten blozen.

'Yara, ik ga je niet vertellen wat we precies gaan doen maar ik hoop dat je het leuk vind!' Ze grinnikt. 'Ik laat me verrassen, Mister Styles.' Ik grijns om de bijnaam die ze heeft verzonnen. 'Yara, ik ga even naar mijn slaapkamer, kleren pakken en dan douche, daarna kom ik weer.' Yara knikt. 'Ik ben er denk ik over een kwartiertje weer ofzo!' Ze knikt en ik geef haar een kus. Dan draai ik me om en loop richting mijn appartement.

- In het park -

'Yara, ik uhm.. Mijn idee was om te gan picknicken in het park.' Ze kijkt me blij aan. 'Harry, dat is echt heel leuk!' Ze geeft me enthousiast een knuffel. Snel sla ik mijn armen om haar heen.

'Uh.. Harry, je mag me nu wel loslaten..' Ik word rood, ik had niet in de gaten dat ik haar zo lang vast hield. Yara lacht. Die lach van haar... Ik ben zo verliefd op die meid..

POV Yara

Het picknicken was echt heel erg leuk en gezellig. Deze dag was echt een keer nodig. Harry vond het volgens mij ook leuk want hij heeft de hele tijd zijn typische Harry lachje op zijn gezicht die er niet af gaat. 

Als we alles hebben opgeruimd vraagt Harry aan mij wat ik wil gaan doen. 

'Misschien even wandelen?' Hij knikt en controleert snel of de auto goed op slot staat.

Dan lopen we samen richting de fontein. Voor de fontein staat Harry stil. 'Als je er een muntje ingooit en een wens doet komt hij uit.' Ik glimlach en knik. Ik weet precies wat ik wens. Ik pak uit mijn tas een muntje van 10 cent en gooi het erin en doe een wens.

'Wat heb je gewenst?' Vraagt Harry nieuwsschierig. 'Als ik vertel wat ik heb gewenst komt hij niet meer uit slimpie.' 'Maar mij kan je toch alles vertellen?' Probeert Harry nog, Harry geeft nooit zomaar op. 'Als hij uitkomt dan vertel ik het je. Dan ben je de eerste die het weet!.'

Hij lijkt met dit antwoord tevreden te zijn want hij gaat er niet meer verder op in en dan lopen we samen verder.

-

Als we 's avonds in bed liggen vraagt Harry voor de tweede keer deze avond of mijn wens al is uitgekomen. Ik geef lachend antwoord. 'Nee Hazz, anders had ik het echt al wel gezegd!' Hij draait zich op zijn zij en slaat zijn armen om mij heen.

Nu denk ik weer aan de wens die ik vandaag had gedaan. Ik hoop dat hij uitkomt...

Met de wens in mijn gedachten en Harry's armen om me heen val ik in een rustige slaap. Ik kan me geen betere plek om in slaap te vallen bedenken. Veilig in de armen van mijn lieve vriendje; Harry Styles.

Love is all I need ~ (Dutch 1D fanfictie)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu