Hoofdstuk 17

2.2K 38 7
                                    

Author'$ Note; alle twitternamen zijn nep, misschien bestaan ze wel maar dat is dan niet bijv. Yara uit het verhaal. x

-

17. Onverwacht

POV Paul (foto van Paul&1D on the side! Past niet perfect bij het verhaal maar wel fun!)

Liam, Niall, Zayn en Louis zijn net weg. We hebben afgeaproken dat ze Harry laten bellen als het goed opgelost was. Dan gaat mijn mobiel; Harry? Dat is wel heel snel. Er zou wel wat anders zijn want de jongens zijn net weg...

'Met Paul' 'Paul, we hebben een probleem. Ik was vergeten het interview van CosmoGirl af te zeggen maar dat was ik dus vergeten. Enne, ze hebben nu een foto van Yara en mij.' Wat spookt Harry toch allemaal uit?!

'Ze hebben wat?! Harry, hoe kon dat gebeuren, nu word Yara helemaal als bitch in de spotlights gezet!' Ik hoor Harry zuchten. 'Dat weet ik en het spijt me..' 'Harry.. Ik probeer ze wel om te praten als het nog niet te laat is. En anders weet ik het ook niet meer..' Ik hang op en denk na hoe ik dit goed aan moet pakken.

POV Caroline

Mijn mobiel trilt en ik kijk wie me smst. "Onbekend" Nu worx ik beniwuwd en open het bericht. Wat ik daarin te zien krijg verandert alles. Yara word zo ongelukkig en daar ga ik voor zorgen. Gelukkig heeft zij de eerste stap helemaal zelf gezet...

Stap 2 van mijn plan ga ik nu uitvoeren. Ik zet de computer aan en log op twitter in. Snel maak ik een nieuwe tweet en voeg de foto toe. "@YaraTomlinsonx verwoest mijn perfecte relatie met Harry Styles.. " Zo! Tweet verzonden.

Nu hoef ik alleen nog maar te wachten tot het trending topic. Welkom haat tegen Yara! Nu verliest ze langzaam alles.. stap voor stap breek ik de vriendschappen die ze heeft.. totdat er niks meer over is van die gelukkige Yara.

POV Yara

Harry en ik zitten naast elkaar op de bank op twitter te kijken. Hopelijk is er nog niks uit gelekt... Maar dan is binnen 10 seconden iets veranderd wat me laat schrikken. Harry verstijft ook en kijkt mee als ik het topic open. #WeHateYaraTomlinson. Ik klik het aan en meteen zie ik een foto van Harry en mij. "De" foto...

Als ik terug ga naar de honepage staat het vol met #YaraTomlinsonDeSlet of #ArmeBroerLouisTomlinson. Ik krijg kippenvel. Ik klik #YaraTomlinsonDeSlet aan.

@Sophie.who.♥.1D; @YaraTomlinsonx Hoe durf je Harry van Caroline af te pakken? #YaraTomlinsonDeSlet Arme Louis.. Hij heeft zo'n siss... #ArmeBroerLouisTomlinson

De hele pagina staat vol met zulke tweets. Ik krijg tranen in mijn ogen en wil verder kijken maar Harry pakt de laptop van mijn schoot af en pakte mijn handen vast.

'Yara Tomlinson, ik hou heel veel van je en we weten allebei dat jij hier niks aan kan doen. Ik los het op Yara.'

'Nee Harry, ik moet het oplossen. Als ik niet hier naartoe was gekomen dan was er niks gebeurd.' 'We lossen het samen op.' Hij kust me op mijn wang en geeft me een knuffel. Ik nestel me in zijn knuffel en luister naar zijn ademhaling.

Dan word er op de deur geklopt. Harry staat voorzichtig op en opent de deur. Ik hoor bekende stemmen maar ik heb geen zin om er naartoe te lopen. Toch draai ik me om en kijk wie er staan. Louis en Eleanor staan in de kamer. Hij kijkt bezorgt en kont dan op me aflopen en geeft me een knuffel. Ik snuif zijn geur op en laat hem dan los. Eleanor staat naast Harry te kijken hoe Louis en ik ons broer&zus momentje hebben. Ik glimlach naar ze en ga dan weer op de bank zitten.

Na een uurtje zijn de andere jongens en Daniëlle ook gekomen. Nu zitten we allemaal op de bank en kijken we een film. Ik heb geen idee wat voor film het is maar dat maakt me niet veel uit. Zo hoe het nu is is het goed. Geen drama's, gewoon met mijn vriendje, broer en vrienden op de bank. Louis die naast me zit is aan het zoenen met Eleanor. Ze zijn echt heel lief samen.

Er is trouwens een nieuw koppel bij gekomen; Zayn en mijn styliste Hannah. Ze zijn echt amazayn!

Dan word het moment verstoord door Caroline die de kamer binnen komt stormen met Paul achter zich aan. Paul wenkt naar mij, ik sta op en probeer bij Paul te komen maar op dat moment klinkt er een knal en gegil en word alles zwart.

Is dit nou doodgaan? ....

POV Louis

Ik ren naar mijn zusje en kniel bij haar neer samen met Harry. Bij hem rollen ook tranen uit zijn ogen. 'Liam, bel een ambulance!' Hij knikt en loopt de gang op. Paul heeft ondertussen meer beveiliging ingeschakelt en die hebben Caroline vast. Haar pistool is afgepakt. Hoe komt die meid daar aan?

- In het ziekenhuis -

Harry mocht als enige naar binnen omdat ze nog te zwak is voor meer bezoek. Ik baal maar snap het ook wel. Ik hoop dat het goed gaat met haar..

Op dat moment komt mij moeder het ziekenhuis inlopen. (Natuurlijk ook Yara's moeder)

Ik loop naar mijn moeder toe en praat haar snel even bij over wat er is gebeurd. Ze is helmaal wit en mompelt de hele tijd; het moet goedkomen..

'Lou, wil je koffie of soep?' Eleanor kijkt ons allemaal vragend aan. Ik knik en mompel koffie. Dat kan ik nu wel gebruiken. Ik vraag of ik mew moet gaan maar Daniëlle gaat al mee om te helpen. Er hangt een stilte. Het is niet hewl ongemakkelijk, iedereen is voor zichzelf aan het nadenken.

POV Yara

Ik heb geen idee waar ik ben. Ik loop over een open grasvlakte. Maar het enge is dat ik niet voel dat ik loop. Ik voel niet dat ik leef. Ik denk dat ik loop en ik denk dat ik leef. Zou ik dood zijn? Is dit het dan? Ik probeer werr te bedenken wat er is gebeurd. De kale grasvlakte veranderd in een zwart gat en alles speelt zich als een speelfilm voor me af. Ik probeer mij ogen open te doen maar ik heb nergens gevoel. Ik kan niks, niet eens schreeuwen om hulp. Ik ben bang...

POV Caroline

Het is allemaal haar eigen schuld. Ze heeft er zelf om gevraagd. Ik zei nog zo dat ze moest oprotten maar nee, mevrouwtje eigenwijs moet weer zo nodig eigenwijs zijn. En tja.. Dan lopen de plannen anders dan gedacht.

Ik zit nu op het politiebureau in een cel. Het boeit me niet. Mijn advocaat en ik betalen ons er wel uit. Ik heb door de populairiteitsstunt toch geld genoeg dus dat is het probleem zeker niet. Over een paar uur loop ik weer op vrije voeten achter Yara aan. Ze zal hier voor boeten. En dit is nog maar het begin...

POV Liam

Ik hoor net van Paul dat Caroline vastzit. Ik hoop dat dag nog een poos zo blijft maar ik ben bng dat die meid sterker is dan we denken. We moeten zorgen dat Yara veilig is...

-

Dit was het heel even voor vandaag denk ik. Hope you like it! xx

Love is all I need ~ (Dutch 1D fanfictie)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu