Hoofdstuk 11

2.2K 40 8
                                    

Heey, ik wil even zeggen dat ik in dit hoofdstuk vanuit een POV ga werken van een ander persoon die in het verhaal zit. Dus niet alleen maar Yara's POV meer. Dit gaat waarschijnlijk vaker gebeuren, dan weet je dat alvast! ;) enjoy reading! X

____________________________________________________________

11. Sweet kisses

POV Yara

Ik draai me om en kijk in het gezicht van Harry. 'WAT doe jij hier?!' Ik heb nou echt geen zin in Harry. Ik had net even mijn geluksmomentje met Louis. Louis, hij gaat hier voor boeten. Hij weet dat ik geen zin in Harry heb. 'Yara, ik snap dat je boos bent maar mag ik het uitleg-?' Ik kap hem af. 'Er valt niks meer uit te leggen, jij bent een klootzak en en...' Een paar tranen rollen over mijn wangen. Ik kom niet uit mijn woorden. Hoe kan Harry zoiets doen?!

Harry loopt naar me toe en slaat een arm om me heen en drukt mij tegen hem aan. Nee, ik wil niet uithuilen bij de jongen die het met mij heeft uitgemaakt. 'Shh, Yara ik weet dat het fout was van me en ik heb er ook heel veel spijt van.' 'Waarom Harry? Wat deed ik verkeerd?' Ik kijk hem aan in zijn ogen hoe moeilijk het ook voor me is. Ik moet in zijn ogen zien of hij de waarheid spreekt en of het hem iets doet. 'Yara, je deed niks verkeerd echt niet!' 'Wat is het dan Harry? Weet je wat? Laat maar, ga maar naar die ''lieve'' Caroline van je.'

Ik loop naar de deur. 'Louis, laat me eruit, ik heb er genoeg van!' Louis opent de deur en laat me erlangs lopen. Dan ziet hij dat ik heb gehuild. 'Yara! Wat is er?' Ik negeer zijn vraag en ren naar mijn appartement. Ik hoor Louis en Harry roepen maar het maakt me allemaal niks meer uit. Als ik voor mijn deur sta krijg ik de sleutel er niet in. 'Damn..' Mompel ik zachtjes. Ondertussen stromen de tranen nog steeds over mijn wangen.

'Heey, kan ik je helpen?' Ik kijk op en kijk in hele vriendelijke bruine ogen.

POV Eleanor

'Mevrouw, hier is de gegeven bestemming.' Ik kijk op en geef de taxichaffeur het geld. Dan stap ik uit en loop het gebouw in, hier woont mijn vriendje Louis Tomlinson. Hij is de laatste tijd vaak in het nieuws met zijn zusje Yara, ik ben echt blij voor ze dat ze elkaar hebben gevonden na al die jaren. Yara lijkt me ook een heel leuke meisje, een Louis maar dan in de vrouwelijke versie.

Ik besluit om de lift te nemen. Ik hoor geschreeuw en gehuil. Onee, wat gebeurd hier nou weer? Snel ren ik de gang op, ik zie een meisje gebroken voor de deur staan. 'Damn..' Hoor ik haar zachtjes mompelen. Dan herken ik haar, Yara Tomlinson. 'Heey, kan ik je helpen?' Ze kijkt verbaasd op.

Wow, in het echt is ze nog mooier dan op t.v. Louis heeft geluk met zo'n zusje, en Harry is echt een sukkel dat hij haar heeft laten gaan. Dat is denk ik de rede dat ze huilt. Louis was gisteravond aan de telefoon heel erg boos op Harry.

'Ja, ben jij Eleanor?' Ik knik en lach naar Yara. 'Jij bent Yara Tomlinson toch?' 'Ja.' Haar hand trilt nog steeds maar ze is gestopt met huilen. Ik pak de sleutel zachtjes uit haar handen en draai de deur open. Yara stapt naar binnen en maakt een uitnodigend gebaar naar mij. Ik volg haar naar de bank waar ze neer ploft. 'Yara.. wat is er net gebeurd?' Ze begint weer zachtjes te huilen. 'H-Harry.. Hij...' Ik sla een arm om haar heen en probeer haar te trooste. Arme meid.... Waar is Louis eigenlijk? Hoort hij ook niet voor zijn kleine zusje te zorgen?

POV Louis

'Harry?! Ik heb je een kans gegeven om met haar te praten en wat doe je?' Ik kijk hem woedend aan, hoe durft hij mijn zusje weer te laten huilen. Hij heeft het weer goed voor elkaar. Diep vanbinnen weet ik dat dit gedoe ook mijn schuld is. Ik had hem nooit alleen met haar moeten laten maar hij drong er zo op aan. Hij was mijn beste vriend en dan doe je dat voor elkaar...

'Lou, luister alsjeblieft even naar mij. Ik wou het haar allemaal uitleggen maar toen moest ze huilen en nouja, de rest ken je allemaal al.' 'Harry, wat valt er nu nog uit te leggen?' Zijn blik veranderd van smekend naar ontzettend verdrietig. 'Lou, Caroline chanteert me...' Serieus? Is dat wat Harry tegen houd? Een bitch?

Maar iets in me zegt dat dit veel gevoeliger ligt dan het lijkt... En dat gevoel vind ik doodeng...

* Nog snel even een hoofdstukje! ;) Oja, leest iemand dit? X *

Love is all I need ~ (Dutch 1D fanfictie)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu