Morning and the room

13 0 0
                                    

Jednu věc kterou jsem tady milovala bylo vztávání. Ano vztavaní. Mohli jsme vztát kdy jsem chtěli.... no tedy do 12 hodin. Vždy mě probudily jemné sluneční paprsky které my tancovali po tváři. Ale dnes to bylo na hovno. Nebylo ani 7 hodin a už mi někdo klepal na dveře, i když jsem šla spát docela brzy jsem i přesto byla unavená. "Seru na to" zašeptala jsem chraplavým hlasem a přetáhla jsem si deku přes hlavu. Pak ale někdo zaklepal znova a to už mě vytočilo. Dala jsem si na sebe tepláky a svlékla jsem si mikinu protože my začínalo být docela teplo  a šla otevřít.
Ve dveřích nestál nikdo jiný než Ella se svými krásnými černými kudrnatými až skoro afro style vlasy a velikým úsměvem na tváři.
"Dobré ráno Veronico" řekla milým hlasem Ella "Dobré" odpověděla jsem, ovšem místo úsměvu jsem si jen zívla.  "Jen jsem se chtěla ujistit ze si vzhůru a máš zabaleno" řekla a podívala se na mě podezíravým pohledem "No teď už jsem a ano mám" řekla jsme teď už víc příjemně. "No dobře ale pohni si. Za půl hodiny už mas být nachystaná v hlavní chodbě. " řekla a přitom se podívala na svůj rozvrh. "Tak brzo?" Zeptala jsem se a zafunela. Tak se mi nechtělo až to bolelo " Tak dělej budu té čekat" řekla s neutrálním výrazem a už byla pryč.

Povzdechla jsem si a protočila oči nad tím jak má vše naplánované. Za par minut mi došlo ze mám jen necelou půl hodinu na to abych se připravila. Rychle jsem došla k umyvadlu a začala hledat kartáček. Jakmile jsem si umyla zuby jsem popadla hřeben a začala jsem si česat vlasy. Nechala jsem si je volně a začala jsem vytahovat make-up. Nanesla jsme krém a nechala chvilku ať se vstřebá, dala jsem si řasenku,jemně zvýraznila obočí, ale jelikož mám docela husté obočí ani to asi není potřeba. Nanesla jsem korektor na svou malou jizvu pod okem. Vpomínám si jak jsem měla svůj první oficiální trénink boxu a hned první rána nesla doživotní následky. Jen jsem protočila oči a pokračovala dál. Byla jsem skoro hotova jen jsem si dala průhledný balzám na rty a šla ke kufru.

Úplně jsem zapomněla ze zítra ještě budu potřebovat nějaké oblečení. Nečekané zě?! Otevřela jsem si kufr a začala jsem se přehraboval oblečením až jsem ho nakonec našla. Jelikož budu v autobusu skoro 8 hodin tak jsem si vzala něco pohodlného. Černý ripped jeany s černou hoodie mikinou s nápisem anti-social-social-club na zadní straně s jeanskou.
Zabalila jsem si pyžamo a higienickou tašku do kufru a zavřela. Přísunula jsem si ke mě batoh a dala do nej nabíječku, telefon, sluchátka a skic s tužkou. Možná tam ještě někde místo bude.
Koukla jsem se na mobil a za 3 minuty jsem měla být dole v hlavní chodbě. Shit. Nazula jsem si rychle vansky a na hlavu dala černou kšiltovku.
Bagl jsem si prehodila přes rameno a kufr táhla za mnou. Vyšla jsem před dveře a ještě naposledy jsem se podívala na svůj bývalý pokoj. "Budeš mi chybět" zamumlala jsem do prázdného pokoje a rychle zamkla.

Self LovingOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz