10. Zadek.....

3.3K 196 9
                                    

  ,,Miluji tě Midoriyo." Řekl jsem při přirážení a políbil hoOn se o mě opřel a objal mě. Vůbec se tentokrát netišil a vzdychal mi přímo do ucha. Jenže pak mě něco překvapilo.

  Chvíli mě zadek bolel, ale po té jsem cítil už jenom slast. Nechtěl jsem být pozadu, tak jsem jednou rukou různě mačkal jeho bradavky. Jazykem jsem přejel po jeho krku a skousl mu jeho kočičí ucho. ,,Mmpha ah..." Zavzdychal. *Už vím proč je to pro něj hezký, když vzdychám. Je to opravdu nádherné slyšet.* Řekl jsem si a Todoroki začal přirážet ještě víc intenzivněji. To už jsem se neudržel a začal jsem vzdychat hlasitěji. Na nic jsem se už nezmohl. ,,Ah...ah...Todo-roki...ah-kun." Vzdychal jsem s každým přírazem. 

  Chtěl jsem se už udělat, ale kvůli tomu kroužku to vůbec nešlo. ,,B-bolí....ah....." Rukou jsem si sáhl na svou chloubu a chtěl si sundat ten kroužek. ,,Ještě chvíli. Chci se udělat stejně." Řekl a dal mi ruku pryč. Stratil jsem rovnováhu a spadl jsem na záda na postel. Zápěstí jsem si přiložil k puse, hlavu jsem trochu natočil na stranu a začal trochu miň vzdychat. Chtěl jsem.....víc. ,,Ah...Mph...V-víc...." Řekl jsem a snažil se přirážet svou pánví proti němu.

  On mi vyhověl, jenže než jsem se nadál, tak se Todoroki do mě s výkřikem udělal. Mě ten kroužek sundal a já se udělal na jeho bříško taktéž. Když jsem chtěl vykřiknout, tak jsem se kousl do ruky.

  Když jsem se udělal, vyjel jsem z něho a lehl si vedle na postel. ,,Bylo to úžasný." Podíval jsem se na jej. ,,Miluji tě Midoriyo." Políbil jsem ho a přitáhl do obětí. ,,Taky tě Miluju." Přilepil se mi na hruď a nechtěl se na mě vůbec podívat. Když chvíli bylo ticho, tak jsem se na něj podíval, ale viděl jsem jen jeho spící tvář.

  Ráno jsem se probudil, ale nikde jsem Midoriyu neviděl. Sedl jsem si a chtěl jsem se jít po něm podívat, avšak když jsem vstal, tak se otevřeli dveře, ve kterých stál. Usmál jsem se na něj. ,,Dobré ráno Midoriyo. Kde jsi byl?" Přišel jsem k němu a políbil ho. ,,A-ahoj. Byl jsem se osprchovat. A.....měl by jsi se p-p-převléct. Za půl hodiny nám začíná hodina." Řekl Midoriya a šel se do převléknout. Usmál jsem se a šel si ke skříni, kde jsem měl školní oblečení.

  Když jsme se převlékli, šly jsme si oba vyčistit zuby a hned jsme vyrazili do naší třídy. Ve třídě byli zatím tři. Ten z minula s červenými vlasy, nějaká holka, která vypadala jako žába a poslední Bakugou. Jeho jsem si radši nevšímal. Midoriya mě dovedl k nějaké lavici. ,,Tady budeš sedět. Ostatní lavice jsou už zabrané a kdyby jsi něco potřeboval, tak sedím tamhle." Ukázal na místo hned za Bakugem. ,,Dobře." Řekl jsem a políbil ho. Hned mě však odstrčil a začervenal se. ,,T-t-tady ne....!" Hned na to začalo zvonit. Musel jsem se pousmát.

  Do třídy vešel zbytek mé třídy, některý na mě mávali a zdravili, tak jsem je taky zdravil. ,,Dobrý den. Posaďte se." Řekl pan Aizawa co přišel do třídy chviličku po ostatních. Tak jsem si sedl sedl....., jenže to byla velká chyba. ,,Au.....!" Vykřikl jsem a všichni ve třídě se na mě podívali. *Trepas.* Začal jsem se červenat a podíval se na Todorokiho. *Šmejd.* Jen se opírá o lavici a šklebí se na mě. Mohlo mě napadnout, že po tom.....po včerejšku......mě začne bolet zadek....

  Zbytek dne, jsem se stěží soustředil na učení. Pořád jsem se vrtěl a nemohl si sednout, aniž by mě zadek nebolel. A nejhorší byla hodina se Všemocným, kde jsme opět někde trénovali. Hlavě, když  jsem někde spadl přímo na zadek. *Ten si to odskáče. Tohle Todorokimu neodpustím.* Řekl jsem si

  Když byl večer a my jsme už šly do svých pokojů, tak se ta otravná kočka nepřestala smát. Plus....Je to poprvé co ho vidím se takhle smát...... ,,Omlouvám se. Tohle nebylo v úmyslu, ale přiznej, že se ti ten večer líbil." Ušklíbl se a dal mi pusu. Měl jsem na sobě opět ruměnec a vůbec jsem neodpovídal. ,,Miluji tě Midoriyo." Usmál se tentokrát normálně a já se musel taky trochu pousmát. 

  *Já tebe taky........"

~ The End ~

Lost kitten ✓ [Yaoi]Where stories live. Discover now