3. Jedna ze dvou schopností

2.9K 233 35
                                    

,,Ale...." Řekl, ale pak si jenom povzdechl. *Vyhrál jsem* Usmál jsem se a zavřel oči. *Midoriya je opravdu cute.*

Ráno jsem se probudil a myslel jsem si, že každou chvíli přestanu dýchat. Otevřel jsem oči a na mě ležela ta kočka. Bylo ale docela vtipný, že ležel jako pravá kočka. Ruce a nohy měl pod svým tělem. A já už asi nevstanu. *Můj účel, že jsem si přivedl do domu kočku......* Opatrně jsem ho dal ze sebe a šel z pokoje do kuchyně.

,,Kam jdeš?" Zeptal jsem se ho a sedl si. ,,Za mámou jí všechno říct. Hned přijdu." Rychle jsem vyletěl z postele a přešel k němu. Chytil jsem ho za bradu a olízl mu tvář. ,,Řeknu jí to sám." Ušklíbl jsem se. Hned na to jsem odešel z jeho pokoje a šel přímo do kuchyně. Viděl jsem nějakou paní se zelenými vlasy. *To budeš asi Midoriyova Matka.* Řekl jsem si a šel za ní.

To co udělal mě zaskočilo. Zůstal jsem stát jako tvrdé Y a na tvářích jsem cítil ruměnec. *A teď se tu chová jako, kdyby tu bydlel věčnost a jeho chování se taky trochu změnilo. Co se to tu děje. Ne co se to děje s ním a jeho cho.....,,Sakra." Vyletěl jsem z transu, když jsem si uvědomil, že šel mé mámě říct všechno. Ale co všechno. *Šel to tam říct dokonce jenom v trenýrkách a ke všemu v mých. Proboha.....co si Máma asi pomyslí.*

Rychle jsem se rozeběhl směrem do kuchyně, jenže už bylo pozdě, tak jsem se zastavil přímo ve dveřích. Ta kočka tam stojí vedle mami a ona se na něj zmateně kouká. ,,Tebe já znám....! Tod..." Zařvala máma, ale on jí zacpal pusu a něco jí pošeptal. ,,Oh jistě." Řekla a najednou se podívala na mě. ,,Co jste v noci dělali Izuku?" Řekla trochu nervózně a nepatrně poukázala na moje trenky na něm. ,,N-nic. On tu jen přespal. Nic se nedělo. Já ho našel na......" ,,V pořádku. Všechno mi řekl. Gratuluji vám a teď, když mě omluvíš. Jdu do práce. Na stole máte snídani a v lednici opět další jídlo. Ahoj kluci."

Když Midoriyova Máma odešla, Midoriya zůstal stát ve dveřích s otevřenou pusou. ,,C-co jsi jí řekl?" Řek trochu nervózně. Já jsem se usmál a přešel k němu blíž. ,,Co? Řekl jsem pravdu. Že jsme přátele co se k sobě přitahují navzájem." Olízl jsem mu spánek a šel se převléknout k Midoriyovi do pokoje do oblečení, co mi včera dal.

Po té co odešel ke mě do pokoje jsem se oklepal. *Vždy on mě vůbec ne přitahuje. Ani neznám jeho jméno. Jediné co vím, že jeho jméno začíná na Todo....* Povzdechl jsem si a šel se ke stolu najíst. ,,Ještě dneska musím hlídat město a v pondělí pojedu opět na intr do školy." Dal jsem si první sousto. ,,Můžu jít s tebou." Ozval se hlas té kočky u dveří. Chvíli jsem váhal, jestli ano nebo ne. Ani bych ho nedokázal propašovat na intr, ale i tak jsem souhlasil. ,,Pokud tě nikdo neuvidí, tak ano." Řekl jsem a raději se vyhýbal očnímu kontaktu.

Hned jak jsem dojedl, jsem uklidil nádobí a šel se převléknout. ,,Jdu zase na hlídku města." Zavolal jsem na něj a hned vyšel na čerstvý vzduch.

Dneska to očividně probíhalo velmi rychle a bez problémů. Jednou jsem viděl nějakého malého skřeta, který ukradl peníze. Tak jsem ho zadržel a pokračoval ve vyhlídce. Dneska však bylo velmi chladno, tak jsem se trochu klepal.

Po celodenní vyhlídce nastal konec. Když jsem šel domu, tak jsem cestou koupil zelenou mikinu s nápisem All M. (All Might - Všemocný) Hned na to už jsem šel domu. *Snad ta kočka nic neprovedla......*

Bylo už půl 5 a za půl hodiny by tu měl být Midoriya. Podle teploměru venku, je docela chladno a tak jsem se rozhodl pro Midoriyu to tady trochu ohřát. Přešel jsem ke zdi v obýváku, přiložil svoji levou ruku na zeď a soustředil se na ohřívání. A takhle jsem postupně ohříval skoro všechny místnosti. Obzvlášť jeho pokoj. *Samozřejmě, aby dům ne shořel.*

Když jsem uslyšel dveře, rychle jsem se rozeběhl do pokoje, kde jsem si lehl a čekal na svého pána.

Vše o sobě mu řeknu až nadejde ten správný čas. Hlavě o těch schopností. První si ho chci pořádně užít a omrknout si ho.

Odemkl jsem dům a hned vešel dovnitř. Něco tu však ne sedělo. Bylo tu obrovské ticho a taky příjemně teplo. ,,Jsi tady, ty kočičáku?" Zavolal jsem, ale nikdo se neozval. Tak jsem vešel do obýváku, kde taky nebyl. V kuchyni taky ne. Pak krom ložnice zbývá jenom můj pokoj.

Když jsem šel do pokoje, tak se postupně začalo ještě více oteplovat. A když jsem vešel do pokoje, tak jsem zahlédl tu kočku ležet v mé posteli. ,,Co tady děláš? A proč je tu takové horko?" Zeptal jsem se ho a přišel k němu.

Lost kitten ✓ [Yaoi]Where stories live. Discover now