2. Roztomilý

3.2K 242 37
                                    

  Nerad používám obě mé schopnosti.

  Když jsem se už do sprchoval, tak jsem se podíval na pračku. Bylo tam oblečení, o kterém mi ten kluk řekl. Vylezl jsem teda ze sprchy a šel si to oblíknout. První jsem si oblékl ty kalhoty a nakonec mikinu.

  Není to zas tak špatný.

  Vůbec to tu neznám a ani jsem nevěděl co dělat a tak jsem se rozhodl jít za tou nádhernou vůní

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

  Vůbec to tu neznám a ani jsem nevěděl co dělat a tak jsem se rozhodl jít za tou nádhernou vůní.

  Když jsem neměl co dělat, tak jsem se rozhodl ohřát si tu připravenou večeři od mami. Přišel jsem teda do kuchyně, otevřel lednici a vyndal jídlo, které jsem dal hned do mikrovlnky a zapnul. Každou chvíli byla celá kuchyň provoněná.

  Když jsem to nandaval na talíř, tak se u dveří objevil onen kluk. ,,Chceš taky?" Ukázal jsem mu jídlo a on jako na znamení po kýval hlavou a olízl se. Tak jsem vyndal další talíř a nandal stejnou porci i jemu. Oba talíře jsem dal ke stolu a ukázal na židli. ,,Sedni si tam." On si sedl, já jsem vzal ještě příbory a sedl si taky.

  ,,Omlouvám se, ale......Umíš mluvit?" Zeptal jsem se. Za tu krátkou dobu vůbec nemluvil, tak nevím, jestli se bojí a nebo neumí mluvit. Chvíli se nic neozývalo, ale pak najednou promluvil. ,,Umím mluvit...." Řekl docela potichu. Jsem rád, ale ještě neznám jeho jméno. ,,Mohu prosím vědět, jak se jmenuješ?" Dal jsem si sousto do úst a čekal.

  *A je to tady....* Spolkl jsem jídlo. ,,Promiň, ale......mohu ho říct jindy?" Řekl jsem nervózně a doufám, že to nechá být.                                                                                                                     
,,Ah...je to v pohodě." Řekl a usmál se. ,,A děkuji za jídlo a oblečení." 
,,Není za co. Klidně se tu chovej jako doma. S mámou to vyřeším." 
,,Děkuju." Řekl jsem a pro sebe se ušklíbl. *Doufám, že tu přetvářku nebudu muset skrývat dlouho, protože lidi.......tenhle kluk je sakra roztomilý.*

  Když jsem dojedl, tak....Midoriya?.....Mi řekl, že mám jít zatím do obýváku, tak jsem šel.

  Po té co odešel, tak jsem rychle dal všechno nádobí do myčky, zapnul jí a šel do obýváku za ním. Seděl na gauči a prohlížel si to tu všude okolo. ,,Chceš si pustit nějaký film nebo něco?" On kývl a tak jsem před něj dal nějaký DVD, ať si vybere. ,,Co tenhle?" Ukázal na film Kuroshisuji: Book of the Atlantic. ,,Dobře." Vzal jsem ten film a pustil ho. Sedl jsem si na druhou stranu gauče a pozoroval film taky.

  Když film skončil, tak bylo už 22:34. ,,Pojď, ukážu ti můj pokoj." Řekl jsem a on šel hned za mnou. Otevřel jsem dveře a ukázal na postel. ,,Jestli chceš, tak můžeš spát na posteli, já budu spát na zemi." ,,To je dobrý, budu psát na zemi." Řekl, ale já to hned zamítl. ,,Jsi host. Budeš na posteli. Já se jdu teď osprchovat a jelikož ty už jsi byl, můžeš se zatím převlíknout do něčeho na spaní. Klidně to tady prohledej a vezmi si co chceš" Řekl jsem a šel se do koupelny sprchovat.

  Když zavřel dveře, já jsem nepřestal zírat. Povzdechl jsem si a šel teda prohledávat jeho pokoj. Asi po pěti minutách jsem konečně našel něco, co je ideální. Vysvlékl jsem ze sebe úplně všechno a převlékl si na sebe jeho zelené trenky. Oblečení, které se válelo na zemi jsem vzal a šel s tím do koupelny. Vůbec jsem ne zaklepat a potichu vešel. Dal jsem ty hadry na pračku a už se otočil zpět. Jenže to jsem viděl Midoriyu nahého. *Je fakt k zakousnutí.* Uchechtl jsem se a šel opět do jeho pokoje, kde jsem se rozvalil po posteli.

  Když jsem se sprchoval tak jsem něco uslyšel, ale raději jsem to nechal být. Otřel jsem se do ručníku, vzal si tričko, šortky a šel do obýváku. Vypnul jsem tam televizi, zhasl a šel rovnou do pokoje, jenže tam bylo překvapení. Tak kočka ležela na posteli v mých zelených trenýrkách. Já s otevřenou pusou na něho koukám a nemám slov. ,,Em....myslel jsem, že si vezmeš nějaký tričko a šortky nebo něco. Vždyť je ještě zima...." Řekl jsem a čekal co z něj vypadne. ,,Mě není nikdy zima a nikdy horko." Tak to jsem nečekal. ,,Počkej....ty mi chceš říct, že kdyby jsi běžel venku nahý a ve sněhu, že i tak by ti nebyla zima?" Absurdní otázka, ale nic mě nenapadlo. ,,Ano." ,,.........a...." Už nemám slov.

  ,,Mám ještě jednu otázku. Kolik ti je let?" Řekl jsem a lehl si na zem. ,,Je mi 16. A ty budeš spát na posteli.Já spím na zemi." Vyskočil s postele a lehl si na zem. ,,Mě je taky 16 a jsi host, budeš spát na posteli." Řekl jsem, vzal ho do náruče a dal na postel. Hned na to jsem se otočil a šel si lehnout na zem.

  Než si lehl na zem, tak jsem ho chytil a stáhl do postele. Přikryl jsem ho a lehl si vedle. ,,Budu spát na posteli, pokud ty budeš Midoriyo. Dobrou." ,,Ale...." Řekl, ale pak si jenom povzdechl. *Vyhrál jsem* Usmál jsem se a zavřel oči. *Midoriya je opravdu cute.*

*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Lost kitten ✓ [Yaoi]Where stories live. Discover now