pt. 8 ⚠️

1.2K 87 69
                                    

tiistai 15.46 /// saatte vähän pidemmän osan<<<333

Jimin pov

Koulu oli loppunut. Hengasin Jungkookin ja Taehyungin kanssa oikeastaan kokopäivän, paitsi ruokatunnilla menin hobin ja Yoongin kanssa syömään. Meillä oli muutama tunti sen jälkeen teoriaa, sen jälkeen opettelimme uuden tanssin koreografiaa.

Kävelin kotiin päin tuulen suhinassa, lehdet putoilivat nätisti maahan leijaillen ja oli kylmä. Vihasin syksyä, sillä kaikki näyttää niin masentavalta ja surulliselta. Otin puhelimeni taskusta katsoakseni kelloa ja huomasin että siihen oli tullut viesti:

kimtaehyungie
kai oot viä tulos?

Ainiin.. ne hemmetin pirskeet.

chimchim
juu messis ollaa!!

Sujautin puhelimeni takaisin taskuuni ja jatkoin matkaa kotiin. "Mitäköhän laitan päälle?" Ajattelin itsekseni. En halua näyttää hölmöltä, varsinkaan Yoongin edessä. En edes tiedä mikä hänessä on niin kiehtovaa, ehkä ne mustat silkkiset hiukset, suuret kädet, hienot vaatteet ja maailman söpöin hymy. Hymyilin itsekseni katsoen jalkojani jotka liikkuivat edestakas ja sain parilta vastaantulijalta halveksuvan näköisen katseen. En kiinnittänyt siihen sen enempää huomiota vaan käännyin pihalleni.

Otin repun pois selästä ottaekseni avaimet pienestä taskusta, jossa oli muutama pinssi. Toisessa luki lgbtq+ sateenkaaritaustalla ja toisessa oli söpön valkoisen kisumirrin kuva. Avasin oven ja lukko oli hieman jumissa, koska jouduin kiskomaan ja tönimään ovea hetken ennenkun se lopulta halusi avautua. Heitin kengät jalastani eteisen nurkkaan jossa oli kämppikseni kenkiä. Kyllä, minulla on kämppis ja hänen nimensä on Chanyeol. Emme oikeastaan ikinä juttele toisillemme, koska olemme eri aikaan kotona ja hänen pitää olla koulussa useammin kuin minun. Ei siitä sen enempää. Kävelin keittiöön ja etsin jotain ruokaa, riisikakkuja lojui pöydällä monta pakettia ja jääkapissa oli vain muutama redbull. Päädyin ottamaan kuitenkin 2 riisikakkua, vettä ja yhden päärynän. "Kai mä tällä pärjään koko loppupäivän, ei juomises tuu nälkä." Otin reppuni olkapäille ja kävelin huoneeseeni.

!!!!!! SKIP klo. 17.39 !!!!!

Makasin sängylläni ja katsoin youtubea. En löytänyt hyvää asentoa ja kiereskelin siinä kuin joku riivattu monta minuuttia. Tajusin yhtäkkiä että kello on jo pian kuusi, ja pomppasin hyvin nopeasti sängyltäni ja menin suoraa vaatekaapilleni. Viskasin monet paidat ja farkut lattialle, sillä mikään niistä ei näyttänyt kivalta. "Mitäjos laitan vaaleat revityt farkut, valkoisen napapaidan ja harmaat converset?" Pidin vaatteita käsissäni ja katselin itseäni peilistä, miltä se tulisi näyttämään. "Yoongi tulee tykkää näist". Katsoin itseäni pienellä virneellä ja aloin vaihtaa vaatteita päälleni hyvin nopeasti. Sitten juoksin suoraa vessaan harjaamaan vaaleat hiukseni ja suihkutin niihin vähän lakkaa. Ei se kumminkasn auta, ei ne tule muutenkaa pysymään paikoillaan tänä iltana. Kuka tietää mitä tänään tuleekaan tapahtumaan. Astelin pois vessasta ja tarkistin vielä kellonajan "17.57" "oh fuck" Lähdin suoraa ovesta ulos ja näin Chanyeolin kävelevän kotiinpäin. Hän katsoi minua ja nyökkäsi tervehdykseksi. Hymyilin vastaukseksi ja lähdin kohti Taen kotia. "Ei se puupää kertonu mulle edes osotetta". Otin puhelimen taskusta kunnes joku tönäisi minua hellästi. "Menos taelle?" Tunnistin heti tämän äänen ja se oli Hobin. "Joo!" Vastasin tälle ja aloimme kävelemään eteenpäin.

-----taella

Astuimme hobin kanssa sisälle Taehyungin taloon. Se oli iso ja näytti hyvin kalliilta, jokapuolella oli todella siistiä ja kaikki asiat olivat tasantarkalleen oikeilla paikoillaan. Hobi otti kädestäni kiinni ja veti olohuoneeseen. Kaikki istuivat jo sohvilla ja tuoleilla, keskellä oli pöytä joka oli täynnä juomia. Löytyi viinaa, siideriä, shottilaseja ja vaikka mitä. "Vihdoin te tulitte! Teitä venattii". Ilmeisesti Namjoon sanoi minulle ja Hoseokille hymyillen. "Joo sori ku kesti." Sanoin tälle ja istuin sohvalle Yoongin ja Taehyungin väliin. Tae oli jo aivan kännissä, sen huomasin aivan heti. "Mitäs mun paraskaaaveeeriille kuuluu?" Kysyi tämä ja veti minut halaukseen. "Hyvää kuuluu tae." Vastasin ja irrottauduin halista. Yoongi ojenti minulle shottilasin, jossa oli ilmeisesti jotain viinaa. "Kiitos". Sanoin hänelle ja hän nyökkäsi vastaukseksi. Vedin sen ykösellä alas ja kurotin itselleni yhden siiderin. "Jin voiks hakee meil lisää viinaa?" Kysyi Jungkook. Jin nyökkäsi ja lähti jonnekkin. Taehyung nousi ja käveli Jungkookin luo. "Hei rakasss, haluuuunbb tehä jotaaajii". Tae sanoi heiluen Jungkookin sylissä. Jungkook otti taen syliin ja he lähtivät yläkertaan. Mitäköhän tekemään..

-------

Ilta oli jo vaihtunut yöksi, kello oli ties mitä. Kaikki olivat aivan umpikännissä, paitsi Yoongi. "Hei ota sääkiii ny väähää". Heilutin olutpulloa hänen kasvojensa edessä. "Ooks sä varma?" Kysyi tämä ja istuin hänen syliinsä. "Joo, nyt juo."

Yoongi pov

"Joo, nyt juo." Jimin sanoi käskevästi istuen sylissäni ja piti pulloa naamani edessä. Tottelin tätä ja kulautin pullon tyhjäksi. "Voi vittu miks menin tekee tän, tuun nii vähäst humalaa...." Ajattelin itsekseni ja Jimin näytti tyytyväiseltä tekooni. "Mitä haluut tehä?" Kysyin Jiminiltä joka tuijotti kasvojani kuin ne olisivat kultaa. "Sitä mitä säki." Hän sanoi ja liikuttautui lähemmäs kehoani.

wooohooooo saitte paljonpaljon pidemmän osan!!!!! lulz mitä luulette et seuraavaks tapahtuu ? ;)

| yoonmin | shy *instagram*Where stories live. Discover now