pt.6 kylässä

1K 100 19
                                    

Jimin pov

Saavuin Yoongin talolle. Oletan, että hän asuu yksin, sillä tämä on kerrostalo. Avasin ulko-oven ja astuin hissiin. Painoin nappia 3 ja ovet sulkeutuivat.

"miksi hän kutsui minut tänne? tekemään minulle jotain pahaa?" Nuo kysymykset pyöri päässäni kunnes ovet aukesivat ja sisään tuli vanha nainen koiran kanssa. Siirryin kohteliaasti sivuun mutta nainen vain mulkaisi päälleni. Pyöräytin silmiäni ja ovet sulkeutuivat taas. Vihdoin pääsin 3 kerrokseen ja Yoongin ovelle. Epäröin hieman koputtamista mutta koputin silti. (lolz hyvä jimppa) Yoongi avasi oven melkeinpä heti ja kutsui minut sisään.

Astuin ovesta sisään, Yoongin kämppä oli aika pienehkö yksiö. Tavaroita sielä sun täälä, keittiössä pari astiaa tiskialtaassa, vaatteita pitkin lattiaa ja iso parisänky ylsi lattian keskiosaan asti. Elis perus "opiskelijahko" kämppä.(olen huono termeissä :,))
"Sori tää on tosi sotkune.." Yoongi sanoi hiljentäen ääntään loppua kohti. "Ei se mitään. Nii on munki." Sanoin katsoen lattiaa.

------ klo 21.57 -------

Aika kului nopeasti, olimme jutelleet Yoongin kanssa kaikesta mitä mieleen juolahti. Esimerkiksi kuinka ja miksi muutin tänne, mistä ruuasta pidän ja miksi aloitin tanssin. "Mutta hei, puhuimme vain mun elämästä. Yoongi ei maininnut kertaakaan itsestään mitään?" No, jos hän ei halua puhua omasta elämästään niin mikäs siinä. En pakota.

"Moro chimchim, nähää huomen koulus" Yoongi sanoi kun olin astumassa ovesta ulos. "Joo, mul oli tosi kivaa." Vastasin tälle hymyillen ja lähdin kävelemään kotiinpäin.
Päätin postata uuden kuvan, jonka otimme pelleillessämme(?).


chimchim

❤️: kimtaehyungie, namjjjoon ja 128 muuta tykkäävät

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

❤️: kimtaehyungie, namjjjoon ja 128 muuta tykkäävät.
chimchim: best day ever yoongi
jeongguk: oh ma gawd
seokjinn: awssss
yoongi: miksi tää kuva?!?!
yoongi: mut hei söpö oot<3
chimchim: <3 yoongi

38 minuuttia sitten


------- dididiididid here u are
rakastaisin kommentteja ja teidän mielipiteitä💘

| yoonmin | shy *instagram*Where stories live. Discover now