pt. 3 oon ujo

1.1K 89 5
                                    

Jimin pov

maanantai klo 6.47

Apua, tänään se alkaa. Uusi koulu, uudet oppilaat ja opettajat. Kaikki on uutta. Onneksi tunnen Hoseokin entuudestaan, sillä olimme joskus todella nuorina samassa tanssiryhmässä, kunnes hän lopetti sen muiden harrastuksien takia.

Nousin sängystäni pukien päälleni lämpimän kylpytakin ja suuntasin kohti kylppäriä. Sielä pesin hampaani, kasvoni viileällä vedellä ja laitoin kasvorasvaa kasvoihini. Nappasin pyykkinarulta samalla vaaleansiniset farkut, vaaleanpunaisen pitkähihaisen sekä penkiltä punaiset adidakset. "Eiköhän nää oo ihan okei ekaks päiväks?"

Vahdoin vaatteni pikaisesti ja harjasin hiukseni puisella harjalla. Pakkasin valkoisen kånkenini jo eilen illalla, jotta ei tarvitsisi tänään kiirehtiä. Tein itselleni aamupalaksi 2 ruisleipää joissa on päällä juustoa, kurkkua, tomaattia ja kinkkua. Istuin pöytään ja aloin syömään ilman kiirettä selaten samalla puhelintani.

Yoongi pov

klo 7.27

"Eikös sen Jiminin pitäny tulla meidän kanssa samaa matkaa?" Kysyin Hobilta katsoen ympärilleni. "Joo piti. Laitan sille vaik viestii ja kysyn mis se viipyy." Hän sanoi samalla ottaen puhelintaan takataskusta.

Direct keskustelu

hoseokk:
Mis oot????? kello on jo yli puoli!

chimchim:
Voi hemmetti nii onki!!  Sori en huomann
et se on jo nii paljo.

hoseokk: Joo ei mtn, tuu vaa nopee enneku myöhästytää. Me venataa sua Yoongin kans täs.


Jimin pov

"Yoongin? Ei hobi mitään hänestä kertonut?" En ajatellut sitä sen enempää vaan lähdin nopeasti juoksemaan kioskia kohti.

-----
koulun pihalla

"Eli Jimin, sun täytyy mennä tonne toisel puolel rakennust D-aulaan. Saat sielt lisää ohjeita Taehyungilta ja Jungkookilta, ne on meidän hyvii frendei." Hoseok sanoi hymyillen. Vilkaisin Yoongia ja tämä näytti jotenkin kiehtovalta ja mielenkiintoiselta, kuin synkkä metsä jossa kummitteli. Haluaisin tutustua häneen mutta olen liian ujo kysymään tältä mitään. Jos yrittäisin, kuulostaisin varmasti aivan liian tyhmältä ja nololta. Sitä en todellakaan halua. "Hei haloo? Jimin??" Hobi heilutteli kättä naamani edessä ja Yoongi naurahti katsoen minua silmiin. "Kiitti." sanoin nopeasti ja lähdin kävelemään D-aulaa kohti.




en oo tyytyväinen tähän mutta minkäs sille voi. luupaaaan seuraava on semmone ig tyylinen :)

| yoonmin | shy *instagram*Where stories live. Discover now