-

3.1K 112 3
                                    

Annabel glimlacht terug en gaat weer naast me zitten. Mijn vader staat op en zegt: "Ik ga nog even bij je moeder kijken. Rowan je kunt vanavond om 7 uur langskomen maar alleen als je wilt." Mijn hoofd gaat langzaam op en neer, hij loopt de kamer uit en niet veel later hoor ik de deur dicht gaan.

Er valt een lange stilte als mijn mobiel afgaat. Ik sta op en druk op het groene icoontje. "Met Rowan." Zeg ik. "Hallo met Jack, we hebben de medicijnen. Moeten we naar jou huis komen of rijden jullie naar het ziekenhuis?" Ik denk even na en kijk Annabel aan: "Ze hebben de medicijnen moeten ze hier komen of?" Ze denkt even na en zegt dan: "Zouden ze hier mogen komen?" Ik glimlach en knik. Ik geef het door en zeg gedag. "Ze zijn er met een uurtje of drie een aantal dingen moeten nog geregeld worden."
Iedereen knikt en ik ga weer zitten. Ik kijk naar Annabel die met een teleurgestelde blik naar de grond kijkt. Ze kijkt naar me op en fluistert zo dat alleen ik het kan horen: "Zullen we nog even naar boven gaan?" Ik knik en til haar op. Ik kijk over mijn schouder en zeg: "Jullie redden je wel hé?" Ze knikken en ik loop door naar boven.
Ik doe de deur dicht en ga naast Annabel zitten. "Wat is er, Bella?" Ze kijkt me aan en tovert een glimlach op haar gezicht, wat mijn hart doet smelten. "Niks, alleen ik vond het hier zo leuk en straks moet ik weer naar huis." Ik grinnik en zeg: "Dit is niet de laatste keer dat je hier bent hoor." Ze haalt haar schouders op en fluistert terug: "Toch is het jammer." Ik lach en zeg: "Zeker weten." Ik verplaats me zo dat ik tegenover haar eindig en ga in kleermakerzit zitten. Ik pak haar handen en streel haar vingers. Ze lacht, laat mijn handen los, gaat op mijn dijbeen liggen met haar blik op mij gericht en maakt het haar zelf comfortabel. Ik ga met mijn hand door haar haar en mijn andere hand houdt haar hand vast. Ik buig me naar voren en kus haar op haar voorhoofd.

Heeei allemaal,
ik denk dat ik hierna nog een 1 hoofdstukje schrijf en dan ga ik beginnen aan het tweede deel!!!
Een titel moet ik nog verzinnen + de cover dus het kan zijn dat het een aantal keer verandert wordt. Tips zijn altijd welkom.
Hier is de beschrijving:

Annabel is genezen van haar eerste ontmoeting met de vader van Rowan. Ze komt er weer bovenop maar of ze kan door voetballen is de vraag... Ze gaat naar de derde en ondanks alles kan ze doorgaan met het niveau Vwo. Rowan daar in tegen gaat met gemak naar de vierde en stroomt zelfs op naar Gymnasium. Er komt een nieuw meisje bij Annabel in de klas en ze kunnen het samen heel goed vinden. Maar uiteindelijk heeft deze vriendschap grote gevolgen...

The boy who changed my life (HERSCHRIJVEN)Where stories live. Discover now