- (~)

7.7K 222 4
                                    

Ik probeer me te concentreren op de les als mevrouw mijn naam noemt: "Is er iets Annabel?" Ik schud mijn hoofd en zeg: "Zou ik misschien naar de wc mogen?" Ze knikt en ik sta op.
Als ik klaar ben, wil ik terug naar het lokaal lopen als iets mijn aandacht trekt. Ik kijk beter en zie dat Rowan bij zijn kluisje staat. 
Even wil ik naar hem toe lopen als ik mijn hoofd schud. Daar zit hij echt niet op te wachten Annabel.
Net wanneer ik me omdraai hoor ik zijn stem door de gangen, gevolgd door een kluisje die wordt dicht geslagen. "Hee Annabel!" Verbaasd als ik ben, draai ik me om en haal mijn hand omhoog. "Hee Rowan." Hij lacht en zegt: "Heb je geen les?" Ik schud mijn hoofd en zeg: "Nee, uh ja, nee. Ik bedoel jawel alleen ik moest naar de wc dus uh-" "Je bent even naar de wc gegaan?" Ik lach beschaamd en zeg: "Dat bedoel ik inderdaad." Hij lacht en ik stop mijn hand in mijn zakken als ik mijn sleutel voel. Zonder dat ik het doorheb zeg ik: "En jij dan?" Ik kijk hem aan, hopend dat hij mijn rode kaken niet opmerkt en hij wijst naar zijn boeken. "Moest mijn boeken uit mijn kluisje halen." Ik knik en lach.
Achter me hoor ik voetstappen en ik draai me om. "Annabel? Waar blijf je nou, we wachten op jou hoor!" Boos loopt ze weg en ik draai me om naar Rowan: "Ik uhm, moet denk ik gaan." Hij grijnst en zegt: "Dan moet je dat doen." Ik wil zwaaien als ik mijn sleutel uit mijn handen gooi. Ze eindigen een paar meter verderop en ik sla mijn hand voor mijn mond. "Annabel! Je komt nu of je komt na!" "Shit," vloek ik binnenmonds. Rowan wuift met zijn hand: "Ik pak hem wel, zie ik je in de pauze?" Al rennend steek ik mijn duim op en roep: "Tot later!"

The boy who changed my life (HERSCHRIJVEN)Where stories live. Discover now