Scared Night

377 10 1
                                    

NIALL:

Het is al 01.00 uur s'nachts en ik slaap vannacht bij Noa. Het optreden was echt leuk! Maar wel een stuk enger omdat je weet dat je vriendin in het publiek zit. Maar ik kan natuurlijk niet anders gaan doen omdat zij er is, want dan ben ik mezelf niet en dan stel ik de fans teleur (en de boys).
Ik lig nu in het bed van Noa. De deur gaat open en Noa komt binnen. Ze heeft een heel kort joggingbroekje aan en daarop gewoon een hemdje met spaghetti bandjes. Ze heeft ook een hoge staart in. En ik lig zoals gewoonlijk zonder shirt in mijn joggingsbroek. Ze kijkt me heel uitdagend aan, en gaat naast me op bed zitten.
De eerste keer dat ik bij haar sliep was de laatste nacht in Florida. Toen was het nog een beetje ongemakkelijk. Maar nu lijkt het alsof we al jaren bij elkaar slapen.
Ik lig op mijn rug en kijk naar haar. Zij zit op haar telefoon niets vermoedend als ik haar stevig tegen me aan trek. Ze legt haar telefoon meteen weg en gaat nog dichter tegen me aan liggen. Ik kijk haar diep in haar ogen aan (en zij ook in die van mij, geloof ik). Onze hoofden komen steeds dichter bij elkaar... En dan zoenen we. Ik heb echt geen idee hoelang de zoen duurt, ik weet alleen dat hij perfect is. Als de zoen afgelopen is, strek ik mijn arm uit, zodat ze op mijn arm kan liggen. Ze gaat op haar zij liggen en tilt haar hoofd op en gaat inderdaad op mijn arm liggen. We geven elkaar nog een kus en dan doet ze haar ogen dicht.
Ik niet. Ik blijf naar haar kijken. Hoelang ik ook kijk ik kan niks stoms aan haar ontdekken. Ik ga zachtjes met mijn hand door haar haar. En zo val ik ook in slaap...

Ik ben in de studio aan het repeteren met de jongens. Noa is aan het shoppen met Sem, Tessa, Anouk en Britt.
Ze lopen over straat als er opeens een man Noa vast grijpt en haar meeneemt. Ze probeert zich los te rukken, maar het lukt niet. Ze word in een bus gepropt waar het helemaal donker is. Haar tas is afgepakt waar haar telefoon in zit. Als ze aan komen in de loods word ze ruw meegetrokken. Ze word in een kamer gegooid waar een andere man in zit. Hij kijkt haar woest aan en geeft haar een harde klap waardoor ze met haar hoofd tegen de muur valt.
Als ze bewusteloos is, word ze verkracht door 4 mannen.

Ik word zweetend wakker. En kijk naast me. Phiew... Ze ligt er nog. Ze ligt er heel vredig bij.
Gelukkig was het maar een droom! Ik pak mijn mobiel en kijk hoe laat het is. Het is 07.00 s'ochtends. Vandaag nog een optreden en dan 2 weken niks. Maar na die 2 weken weer flink aan de bak! Duitsland, Noorwegen, Zweden, Polen, Rusland, Australië, Italië, Spanje, Portugal, Canada, Amerika en als laatst Engeland.
Ja, dat word een lange reis met veel werk en weinig rust. Maar daar ga ik nu nog niet over na denken. Ik ga eerst 2 weken genieten met het mooiste, liefste, grappigste en gekste meisje ter wereld! Als ze zou weten hoe leuk ik haar vind...

Love without borders ~ Niall HoranWhere stories live. Discover now