Perfect

541 12 0
                                    

NIALL:
Ik loop samen met de jongens op het strand, ik geniet van mijn vrije weken. Gek eigenlijk. Ik zie de jongens elke dag en ik ga zelfs nog met ze op vakantie! Ik loop wat met Liam te praten over de tour van de afgelopen maanden. Dat was een lange tour! Wel 8 maanden. Maar wel weer heel gaaf. Als we uitgepraat zijn zwijgen we allemaal en kijken naar de helder blauwe zee. Tot opeens mijn oog valt op iets nog mooiers dan de zee. Een meisje met lange goud/blonde haren ligt op haar handdoek met haar vriendinnen te kletsen. Een maakt een grap en ze moet heel hard lachen. Haar lach is zo mooi!
Hallo- Hallo aarde voor Niall! Ik schrik en kijk naar Louis. What the fack doe je?! Louis en Harry kijken me niet begrijpend aan. Ik reageer niet en kijk weer naar het meisje. Ze is bruin door de zon en heeft een witte met fel oranje bikini aan. Opeens hoor ik je jongens heel hard lachen. Zayn zegt: Niall is verliefd...!! Ik kijk hem boos aan. En dan beginnen ze nog harder te lachen. Pfff, ze snappen er ook niks van. Liam vraagt: Wat gaan we doen? Harry roept gelijk: SURFEN! Daar ben ik wel blij mee want dan kan ik het meisje goed in de gaten houden. Ik weet niet wie ze is, hoe ze heet en waar ze vandaan komt ik weet alleen dat ze perfect is!

Een paar minuten later lopen we naar de surfplanken verhuur en huren een paar surfplanken. We rennen vlak voor de neus van de meisjes het water in. De meiden beginnen te lachen. Ik en Louis zijn maar wat aan het kloten met elkaar omdat we er niks van kunnen. Liam probeert duidelijk ook indruk te maken op de meisjes met zijn surfskils. Ik zwem naar hem toe en vraag: Wat doe je? Waarop hij antwoord: Zie je die blonde daar? Ik schrik want wil hij nou zeggen dat hij indruk aan het maken is op het meisje die ik leuk vind?! Ik blijf rustig en vraag welke blonde. Hij knikt met zijn hoofd naar een blond meisje met kort haar en een zwarte bikini. Ik knik opgelucht. Ik ga weer naar Louis. Louis en Harry beginnen elkaar nat te spetteren. Langzaam maar zeker vliegen de spetters "per ongeluk expres" naar de richting van de meisjes. Een meisje met bruin haar begint te gillen en de rest begint hard te lachen...

Love without borders ~ Niall HoranWhere stories live. Discover now