Het pizza geheim

528 11 0
                                    

NIALL:
Het meisje met goud/bruin lang haar zegt dat ze Noa heet. Noa, denk ik. Dat is een mooie naam. Noa Horan... Ik begin zachtjes in mezelf te lachen.
Het meisje met kort blond haar heet Sem
Het meisje met rood lang haar heet Britt
En de meisjes met bruin lang haar heten Anouk en Tessa.
Het zijn best aardige meiden. Ze geven blijkbaar helemaal niks om de band. Dat vind ik wel grappig want normaal doen ze alsof ze ons leuk vinden zoals we zijn. Alleen we zien altijd of het ook waar is. En meestal is dat niet het geval.
Wat gaan we doen? Vraag ik. Zullen we naar ons appartement gaan zegt Britt. Iedereen vind het goed dus we lopen naar hun appartement. Daar gaan we een film kijken. Ik ga naast Noa zitten op de bank. Aan de andere kant van Noa zit Tessa op de grond zitten Zayn, Harry en Britt. Louis zit op de stoel en op de andere bank zitten Liam en Anouk.
We kijken een comedie, maar ik heb geen idee waar het over gaat. Ik heb alleen maar aandacht voor Noa. Noa merkt het en kijkt me aan en glimlacht. Ik lach terug. Op de helft van de film roept Harry op eens: Ik heb honger! De rest is het daar mee eens. Noa zegt: Ik loop dan even naar de winkel op pizza te kopen. Ik pak mijn kans en zeg snel. Zal ik mee gaan? Ze zegt dat het goed is en samen lopen we naar buiten....

Love without borders ~ Niall HoranDonde viven las historias. Descúbrelo ahora