Concert

366 13 1
                                    

NOA:

Ik laat de hand van Niall los, en ren naar mijn moeder en Malou toe. Ik knuffel eerst mijn moeder dan mijn zusje. Dan fluistert Malou:
OMG! No! Is dat echt One Direction?!
Ik knik en lach. Ik zie dat ze zich amper kan in houden om niet te gaan gillen.

Niall en de rest komt al aan gelopen. Niall stelt zich gelijk voor aan mijn zusje en mijn moeder.
Ik zie dat Malou een hele grote glimlach op heeft staan die voorlopig ook niet zal verdwijnen ook.

Als we met zijn allen in de bus zitten praten we over onze vakantie, over Niall en over het concert van vanavond. Als we uitgepraat zijn zegt Harry: Malou, heb je zin om morgen bij ons concert te komen kijken. Je mag eerst backstage en dan krijgen jullie VIP-plaatsen.
Dankje, zegt Malou verlegen. En dan begint iedereen te lachen.
Al snel komen we aan bij ons huis. We eten pizza en praten gewoon wat. Anouk, Tessa en Britt gaan naar huis. Ik, Sem en de jongens gaan naar de Amsterdam ArenA voor het concert van de jongens.

Sem en ik wensen de jongens succes en ik geef Niall een kus en dat doet Sem ook bij Liam.
Snel gaan we naar onze VIP-plaatsen toe en wachten totdat ze opkomen. Het voor programma is nog bezig. Ik en Sem dansen en gillen gewoon met iedereen mee.
Het voorprogramma loopt onder luid geklap en gegil het podium af.
Na een tijdje klinken de eerste noten van het liedje 'Midnight Memories'. Er barst een oor verdovend gegil los, maar Sem en ik doen gewoon mee. Als de jongens opkomen en Niall en Liam naar ons zwaaien beginnen de meiden naast ons heel hard te gillen want ze denken dat ze naar hun zwaaien. Sem en ik hebben de slappe lach om de reactie van de meiden.
De jongens zijn echte lolbroeken op het podium. Niall huppelt wat over het podium en danst heel raar. Liam is heel druk bezig met het publiek. Louis haalt grappen uit. Harry flirt letterlijk met iedereen en Zayn concentreert zich gewoon op zijn zang.

Na het concert rennen ik en Sem backstage. Ik vlieg Niall om zijn nek en zoen hem even. Je hebt het super gedaan! zeg ik tegen hem. Jullie hebben het allemaal super gedaan! Na het concert praten we wat na, en Sem en ik vertellen met de slappe lach over de meisjes die naast ons stonden. De jongens moeten dan ook lachen.

Love without borders ~ Niall HoranOnde histórias criam vida. Descubra agora