Surprise!

400 10 0
                                    

2 weken later...
NIALL:

Ik kan niet wachten om d'r weer te zien! We hebben de afgelopen 2 weken nog veel gebeld, geskypt en geSMS't. En nu is het eindelijk zover! Ik en de jongens gaan de meiden verassen. We zitten in het vliegtuig naar Florida.

10 uur later...
En ja, we zijn er! Zayn roept: Hello Amerika!
We stappen uit het vliegtuig en maken ons klaar voor wat er komen gaat. Liam zegt: Gewoon lachen en zwaaien.
Als de lift bij de verdieping aankomt van waar we moeten zijn barst het gegil van de fans los en zie je camera's flitsen.
We delen wat handtekeningen uit en we rennen snel de taxi in.
Als we voor het huis staan denk ik terug aan een paar weken geleden, dat ik hier half huilend wegliep toen ik het briefje in de brievenbus had gegooid
Harry drukt op de bel en Anouk doet open.
Ze wil gillen alleen we maken gebaren dat ze stil moet zijn. We sluipen de keuken in waar Sem, Tessa en Britt aan tafel zitten. Liam vliegt Sem om de hals en geeft haar een kus.
Ik zie iedereen behalve Noa. Ik vraag aan Anouk:
Uhhh, waar is Noa?
Die zit op d'r kamer.
Oke zeg ik. Ik klop op haar deur alleen er komt geen reactie. Ik doe de deur open en zie dat ze met oortjes in op haar bed zit. (Met de rug naar mij gedraaid) Haar muziek staat zo hard dat ik het zelfs kan horen. Het is een liedje van ons; Better than words. Ik hoor net mijn stukje. Grappig om een ander naar jou gezang te horen luisteren. Ik loop zacht naar haar toe en geef haar een kus in haar nek. En fluister: Hey darling.
Ze draait zich verbaast om. Ze kijkt me even ongelovig aan en geeft me een hele dikke knuffel. Ze begint te huilen van blijdschap.

Niall wat doe jij hier?
Wat ik hier doe? Ik kom je verassen! Morgen vliegen jullie samen met ons terug naar Nederland. Jij en Sem mogen mee naar onze twee optredens. Daarna blijven we 2 weken bij jullie in Nederland!

Ze geeft me een nog stevigere knuffel en kijkt me dan diep in mijn ogen aan. Ze heeft mooie bruine ogen. Voor dat ik het weet drukt ze haar lippen op de mijne. Een gelukkig gevoel gaat door me heen. Zonder de zoen te onderbreken fluistert ze: Het spijt me Niall.
Ik reageer niet. Het enige wat ik doe is genieten van deze zoen.

Even later lopen we hand in hand de keuken in. Sem zit op Liam's schoot. Ze zijn een beetje aan het klooien met elkaar. De rest praat gewoon met elkaar.
Volgens mij heb ik een big-smile op mijn gezicht, en ben ik zo rood als een tomaat, maar dat kan me helemaal niks schelen. Ik kijk Louis even aan, en hij geeft me een knipoog. We hebben de hele avond gepraat en we besluiten om deze nacht met zijn alle door te brengen.
Ik slaap bij Noa.
Liam slaapt bij Sem.
Anouk, Tessa en Britt slapen met zijn alle op Tessa's kamer zodat Zayn, Harry en Louis op Anouk's kamer kunnen slapen.

Het is half 1 s'nachts en Noa slaapt al. Ik kijk naar haar en fluister: You don't know you're beautiful.
Ik aai haar zachtjes over haar wangen. En er verschijnt een glimlach op haar gezicht.
Oooohh! roep ik. Je sliep helemaal niet! Ze begint te lachen en ik begin haar te kietelen. Ze rolt over het bed van het lachen. Ik lach mee.

Love without borders ~ Niall HoranWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu