Day before Christmas

335 9 0
                                    

NIALL:
Het is morgen kerstmis. Noa's plan was echt geweldig. Inplaats van dat wij naar mijn ouders gingen kwamen mijn ouders naar ons! Mijn ouders vonden het een goed idee, zo konden ze Noa's moeder en Malou ook ontmoeten. Morgen komen mijn ouders en overmorgen komen Greg, Denise en Theo ook. Ik verheug me het meest op Theo!
Noa en Malou hebben mij en Sara weggestuurd zodat hun het huis mooi konden maken. Ik en Sara lopen nu door de winkelstraat om kerstcadeautjes te kopen. Ik moet ook nog een kerstoutfit hebben en Sara ook. Malou en Noa hebben die al alleen wij mogen ze niet zien. Als die 2 samen zijn krijg je ze niet uit elkaar. Sara wint dan ook nooit van ze. Als we in de Zara staan kiest Sara een jurk. Hij is zwart en komt tot over haar knieën. Bij haar kraag zit een randje met parels. Ik knik goedkeurend. Ik vind het wel lollig om met haar te winkelen. Je kan echt met haar lachen.
Ze koopt ook nog van die parel oorbellen. Ze koopt nog zwarte hakken. Ik koop daar ook gelijk schoenen.
Mijn pak hebben we zo gekocht.
We besluiten te lunchen bij La Place. Ik neem een paninibroodje met koffie en een milkshake. Daarna neem ik nog een donut.
Sara neemt alleen een tosti en koffie. Als we het op hebben lopen we nog wat door de stad als ik stop voor een juwelierszaak. Sara merkt dat ik stop en gaat naast me staan. Wat is er?
Ik vind die ketting wel mooi. zeg ik.
Welke? Die met dat infinity teken?
Ja. Hij is klein en zilver met kleine diamanten erin.
Heb je gezien hoe duur die is? € 250,- !
Die opmerking haat ik altijd als iemand dat zegt. Ik heb genoeg geld. Maar hun vinden dat duur. Dus dan voel ik me ongemakkelijk, want ik wil niet zeggen zovan: Oh, joh, ik heb toch zat geld! Om me te redden zeg ik maar: Voor Noa heb ik alles over!
Weet je het zeker?

Een paar minuten later loop ik met Sara de juwelier uit. Lief van je Niall! zegt ze. Ik glimlach en loop dan met haar terug naar de auto. Als we thuis zijn hangt er op de deur een krans met kerstballen erin. In een paar random boompjes hangen lichtjes en kerstballen. Als Sara de deur open maakt is het pikkedonker in de gang. Ze doet het ligt aan en het is er heel mooi versiert. Wauw, zegt ze. Dit deden ze toen ze klein waren ook altijd zegt ze. Dan moest ik naar boven en als ik beneden kwam was alles versierd. En dan sprongen ze met een big-smile achter de bank vandaan er riepen ze VERASSING! Ik deed altijd alsof ik me rotschrok! Ik begin te lachen. Ik doe langzaam de deur open en doe het licht aan. Ik kijk met een "onder de indruk blik" naar hoe ze alles hebben versierd. Alleen de lichtjes van de kerstboom en de kaarsjes zijn aan. Boven de tafel hangt een groot doek met daarop zelf geschilderde letters: MARY CHRISTMAS AND A HAPPY NEW YEAR!
En ja hoor, dan komen er 2 lichamen achter de bank vandaan die roepen: VERASSING! Ik en Sara beginnen te lachen en te klappen. Ze komen naar ons toe gelopen. Ik geef Noa een dikke kus.

Malou, Noa en ik kijken een film terwijl Sara pannenkoeken bakt. Ik zit op de hoek van de bank met mijn arm op de rugleuning. Noa ligt op mijn borst met haar benen naar de andere kant van de bank gericht.
Malou heeft een binnenpretje als ze ons zo ziet liggen. Ze grinnikt in zich zelf en Noa zegt heel verwaand: Wat is er nou weer niet goed?
Malou begint nu hardop te lachen en ze ligt helemaal dubbel. Noa lacht nu ook. Wat is er nou? Ik snap heel de lol er niet van in. Maar ik begin ook te lachen omdat er niks te lachen valt. Heel vaag, maar het is gewoon grappig.
AAN TAFEL! Malou zet op het spannendste stukje de film op pauze en Noa gilt: MALOU!! Malou geeft een gemene glimlach weg en Noa steekt haar tong uit.
Noa staat op en ik geef haar nog een kus.
Malou begint weer te lachen en komt niet meer bij. Ze stikt zowat in haar pannenkoek. Na het eten kijken we de film verder. Ik heb een biertje en Sara heeft wijn. Noa en Malou hebben gewoon cola.
Als de film is afgelopen gaat Malou naar bed. Het is al 23.50
Sara ruimt alles op, wenst ons welterusten en gaat dan ook naar bed.
Héhé eindelijk samen, zegt ze. En geeft me een kus. Heeft mijn moeder wel een beetje normaal gedaan toen jullie weg waren?
Ze heeft heel je levensverhaal verteld! Ahh, nee!
Wat zei ze dan? Gewoon over toen je klein was enzo. Dat je prinses wilde worden enzo!
Ze staat op en woelt door mijn haar. Wajoo! roep ik. Ze loopt lachend de keuken in. Chips? O wacht. Dat hoef ik niet meer te vragen, zegt ze droog.
Even later komt ze terug met chips. Ze zet het op tafel en gaat op mijn schoot zitten. Ze slaat haar armen om mijn nek en zegt: I will never wanna lose you!
Waarop ik antwoord met: I love you for ever and always. Ik plaats mijn lippen op die van haar. Ik sla mijn armen om haar heupen. Ze duwt me zachtjes achterover en zoent me verder. Ik wil haar shirt uitdoen als ze zegt: Wacht niet hier! Dit is de bank zegt ze heel droog.
Rennend maar toch zachtjes gaat ze de trap op en trekt me me mee. Op bed gaan we verder waar we gebleven waren, net alsof er niks gebeurd was...

Love without borders ~ Niall HoranМесто, где живут истории. Откройте их для себя