Nep

401 10 0
                                    

NOA:
Ik word wakker van Anouk die binnen komt: Hey, mag ik hier douchen? De rest van de douches zijn bezet door Sem en Britt. Ik knik.
Fijn, nu ben ik ook gelijk wakker. Ik stap uit bed en zet een kop thee. Ik loop met de thee in mijn hand naar de deur om te kijken of er nog post is. Met de post in mijn hand loop ik naar de tafel en blader door alle folders heen, als mijn oog valt op een briefje. Er staat VOOR DE LIEFSTE NOA op.
Ik word nieuwsgierig en begin te glimlachen omdat ik weet dat het van Niall komt. Ik maak hem open en mijn ogen glijden over de regels. Mijn glimlach trekt al snel weg. Bedoeld hij dat hij het uitmaakt? Of? Nu bedenk ik dat het eigenlijk nooit echt aan is geweest. En schieten 1000000 vragen door mijn hoofd! Zie ik hem nooit meer? Kon hij het niet eerder zeggen? Vind hij me niet leuk? Was het allemaal nep? Bij die vraag moet ik huilen. Alles wat hij tegen me zei was nep! Allemaal nep! Ik dacht dat hij alles meende. Maar hoe kan hij dit dan zo doen? Ik begin nog harder te huilen. Tessa en Sem komen aangerend. Tessa vraagt wat er is en Sem pakt het briefje uit mijn handen en leest het. Tessa kijkt Sem vragend aan en Sem geeft het briefje aan Tessa. Sem begint me te troosten. Maar dan moet ik alleen nog harder huilen. Ik schreeuw: ALLES WAS NEP! GEEN ÉÉN WOORD WAS OOK MAAR EEN BEETJE WAAR! HOE KAN HIJ DIT NOU DOEN?! GEWOON VAN DE ENE OP DE ANDERE DAG WEG GAAN ZONDER IETS TE ZEGGEN!? IK HAAT HEM! IK HOEF HEM NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT MEER TE ZIEN!
Ik weet vanbinnen dat dat laatste niet waar is. Want ik weet dat ik van hem houd. En als ik hem ooit nog tegen zal komen weet ik ook dat ik hem in zijn armen vlieg. En hem zou zoenen. Maar nu is heel de wereld grijs. Ik was nog nooit zo verliefd op iemand geweest.

Huilend door mijn tranen heen zeg ik tegen Tessa: Ik zei toch dat alle beroemdheden arrogant zijn!
Waarop Tessa antwoord: Niall wilde dit zelf ook niet. Hij moet op tour. En na deze weken zou je hem ook niet meer zien. Misschien is Niall nu ook aan het huilen.
Ik geloof er helemaal niks van!

Triinnggggg triinnngggg triiinngggg
Mijn mobiel gaat af. Sem neemt op.

S: Haaai met Sem
N: Oh hoi Sem, met Niall.
N: Mag ik Noa even?
S: Dat zal niet gaan denk ik.
N: Waarom niet?
S: Omdat ze helemaal overstuur is door die domme actie van jou!
N: ...
S: En nu je haar pijn hebt gedaan heeft deze artiest zeker niks meer te zeggen?!
N: Sem luister...
S: Ik luister...
N: Ik hou van d'r! En ik wil dit ook niet. Ik kreeg gister avond laat pas te horen dat ik op tour moest. Weer je hoe erg dat voor mij is?! Zeg alsjeblieft tegen haar dat ik van haar hou. En dat ik het zelf ook niet wil. En dat ik haar echt weer kom opzoeken!
S: Ze is echt verdrietig...
N: Dat weer ik daarom juist. Je moet zeggen dat ik niet een sukkelige beroemdheid ben die met ieder meisje die hij kan krijgen even een relatie heeft er vervolgens weer alleen laat. Het is niet nep! Echt niet!
Zeg het alsjeblieft!
S: Oke, ik laat haar bellen als het weer goed gaat.
N: Dankje...

Love without borders ~ Niall HoranWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu